reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

no ja też staram się zawsze być ogolona hehe wprawdzie od 2 miesięcy nic nie widzę i mi ciężko to zrobić, czasem sie wkurzam i rzucam robotę w połowie :D

Madzia z tą lewatywą to o to też chodzi, żeby podczas porodu sobie nie popuścić...co nie?

reklama
dzień dobry:)

Dziewczyny z Krakowa proszę podajcie mi kilka sklepów z wózkami:) Bo jak będę w PL to se podotykam:D No i w Katowicach też może być bo w sumie moje miasteczko to połowa drogi między Krk a Ktw.

Zaczęło mnie coś brać - chyba nieśmiertelność się u mnie skończyła :D Chrypka, kaszelek ojojoj. Na szczęście w ndz kupiłam czosnek w tabletkach - w sumie to dla mojego bo też coś choruje ale chyba troszkę się zaraziłam:)

Takie mnie naszło pytanie jak Lilith pisała o tym,że już jest jej ciężko nawet paznokcie obciąć u stóp... no więc co z goleniem okolic intymnych przed porodem?? Czy trzeba czy jak? Może to głupie pytanie no ale ...:D A jak trzeba to jak to do cholery zrobić????:D A drugie pytanko to o lewatywę chodzi , no czy robią w szpitalu.. oglądałam kiedyś taki filmik pewnej mamy, która opisywała swój poród i powiedziała, że gorąco poleca lewatywe...

A propos zakupów, nigdy z nikim nie chodziłam na zakupy ciuchowe - zawsze sama. Jak teraz idziemy na jakieś zakupy ciuchowe to wchodzimy do centrum i mówimy sobie: no to cześć :D i każdy idzie w swoją stronę hehe
Kasia w Krakowie dużo wózków jest w sklepie entliczek na ul dobrego pasterza (też na ul. Wadowickiej i Wyki), bugaboo i stokke są np. Na ul. Marcika 27 (niedaleko centrum handlowego Zakopianka).

no ja też staram się zawsze być ogolona hehe wprawdzie od 2 miesięcy nic nie widzę i mi ciężko to zrobić, czasem sie wkurzam i rzucam robotę w połowie :D

Madzia z tą lewatywą to o to też chodzi, żeby podczas porodu sobie nie popuścić...co nie?

No pewnie, głupio by mi było, dlatego się upomniałem. Poza tym tak jak Aim pisze, lepiej zeby maluszek nie miał z tym kontaktu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek z twojego przepisu, wyszły super. Dałam go koleżance bo się napatoczyla w piątek i jej też smakowały aż robiła w niedziele. Mojej mamie takie nie wychodziły, mówiła że robiła tak samo tylko bez mąki ziemniaczanej, inny smak był i jej się rozpadły. Moje wyszły idealne ale do formowania moczylam ręce.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w domku. Wszystko załatwione a najważniejsza ta glukoza. Oddałam mikrofalowke do reklamacji bo coś mi swirowala. Szczęście bo zepsuła się 3 tygodnie przed upływem gwarancji.
Wy tu o zaparciach a ja mam problem w odwrotnym kierunku. Byłam dzisiaj w mrowce i masakra brzuch mnie zaczął boleć i dobrze że była toaleta dla klientow. ☺☺☺

Kasia_831 uwielbiam chodzić na zakupy ciuchowe z mężem. Wszystko mi trzyma a ja tylko wybieram ☺

Aaggaa wspolczuje złych dni z mężem, życzę żeby wróciło do lepszych:*

Madziazt no to wyzwanie zakupowe:D

Aniek same pyszności na święta! Ja już żur w czwartek robię bo mój m uwielbia a na święta idziemy w gości[emoji16] knajpka KARTEL w Chorzowie. Sukienka jest na wątku zakupowym, 230zl;) kciuki za wizytę!

Kasia831 ja się ostatnio przed wizytą golilam na czuja bo też już nie widzę, nie wyszło za ładnie ale to nie randka;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia_831 w uk jak rodziłam to nikt mi tego nie proponował i nie robił, jedyne co to przed parciem miałam iść na siku a że nie mogłam zrobić to mi cewnik założyła i po sprawie... miałam robioną lewatywę przed laparoskopią i potwierdzam nie jest to straszne, a daje komfort
co do wózków to jak Pola pisała, ale dlaczego ty chcesz kupować w Polsce wózek ? przecież w uk są fajniejsze moim zdaniem, my wybraliśmy jaki chcemy i czekaliśmy na jakąś promocję i się udało

Hej,

Co do lewatywy to podczas porodu pierwszej córki miałam i w sumie i tak coś tam wylecialo podczas parcia,z druga już przepisy podobno się zmienily i nawet nie proponowala i tez na stojaco zrobilam bo polozna powiedziala ze nie zdarze do toalety a mialam parte już...teraz chyba sama w domu zrobię...
Ja wczoraj byłam na IP i mam do chirurga się zgłosić ale jeśli nawet to przepuklina to w ciąży nic z tym nie zrobią...
Ja wpadam chyba w jakiegoś doła,nic mi się nie chce,na spacery z młodszą córką nie mam ochoty i najlepiej to bym tylko leżała zapiszę się chyba.na gimnastykę do szkoły rodZenia to może będę miała więcej energii

reklama
Do góry