reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mazi hihi juz wstawiam [emoji1]
1491733574-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaggaa - zlituj się!!!
Ehhh maca dzisiaj będę musiała zaliczyć [emoji14]

Maziajka - super, że wszystko tak fajnie siw udało [emoji3]. Odpoczywaj - bezwzględnie należy Ci się! [emoji3]

Aha - brawo - dobre nastawienie [emoji4]. A jak dobre nastawienie to i sprawy pozytywnie będą się toczyć [emoji8]

Ewella - smacznego [emoji3]. Nadrob dawkę i za mnie (bo tak czytam i czytam o tych truckach i... Tez bym chciała! [emoji6])

Patuszka - jak tam sprawy u Ciebie?

Mamusia Muminka - dobrze, ze to napisałaś. Ja kosmetyki zazwyczaj mam 1 marki (dla maleńkiej będę miała teraz te kosmetyki z babydream, dla J mam Nivea i Hipp - ale to już sprawdzone), sudocrem to inna bajka [emoji6].
Do przemywania buźki będę stosowała napar z herbaty z lipy (sprawdzony przy J - bo na buzce mocno reagowała na wszelkie specyfiki)

Megann - dzięki za cynka z tym Lidlem. Chyba przyatakuje [emoji3]

AAggAA no jak możesz tu są również cukrzycy ! Ale chyba bym zjadła i latała godzinę w kółko.
Dziś robię pełen profil czyli mierze na czczo, godzinę i dwie po posilkach i w nocy co 3 godziny. Już mnie paluszki bolą na sama myśl.
Szafy z IKEA się właśnie skladaja :) to będę miała układania cały poniedziałek :) poprasowalam firanki żeby mąż powiesił. Jeszcze chce żeby mi pomógł naszykować na poniedziałek żebym dywan mogła uprać, czyli poprzekladac kanapę, ławę i takie tam. Czyli prasowanie ubrań spada na wtorek ;)
Miłej niedzieli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, cóż to za deser! Wygląda obłędnie, kocham lody!!! [emoji4]
Ja lubię lidlowe podróbki magnum, są waniliowe w połowie migdałowej i z białej czekolady i obydwa smaki kocham nad życie [emoji6]

Aim, Kasiulka, właśnie ćwiczyłam ten trening Gym Break z Kasią Kępka, wyskoczył mi link na fb i postanowiłam wypróbować. Bardzo fajne się okazało [emoji4]
Misia, miłego układania w nowej szafie [emoji4]
Ewella, smacznego na food trackach [emoji4]
Maziajka, super ze urodzinki się udały. Co do pokrzywy, to ja pije zwykłą herbapolu albo biofixa, zależy co jest akurat w promocji. [emoji12]

My zaliczyliśmy małe zakupki z rana, kupiliśmy fotelik cybexa z bazą isofix i adapterami pod nasz wózek. Wszystko praktycznie za pół ceny. Co prawda używki, ale w super stanie i 15 min od domu, także żal było nie skorzystać [emoji4] No i tym samym najważniejsze zakupy zaliczone, teraz pozostaje tylko łóżeczko, bujaczek, nosidło/chusta i jakieś drobiazgi. Ale to już raczej w maju ogarniemy [emoji4] A przed chwilą ogarnęłam szafę, wywaliłam rzeczy których teraz nie noszę na górę i okazało się że została mi tylko jedna para spodni, kilka par dresów i leginsów, jakieś krótkie spodenki, pare bluzek ciążowych i tyle. Maluuutko.. ale dokupię sobie jeszcze ze dwie sukienki i powinnam przeżyć do wakacji [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga - w tej chwili wole maka! Wiec nie rob mi smaka...taki rym [emoji28]

Misia - przepraszam najmocniej! Dla pocieszenia jadlam to tylko raz. Ogolnie zeby to zjesc trzeba byc glodnym i uwielbiajacym przeslodkie slodkie[emoji1] czyli gdybym nie byla w ciazy w ogole bym nie spojrzala na to.

Linone - w Poznaniu to sie nazywa Bubble Wafle i jest to tak jakby gofr zwiniety i w srodku naladowane roznosci. Mozna zamowic rozne wersje, wg uznania[emoji4]
Super ze udalo sie Wam kupic cybexa z baza! Ja szukam i szukam...[emoji57]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Nie lubię niedzieli gdy mąż musi do pracy iść. Dobrze że rodzice przyjechali to jakoś minął dzień. Przywieźli cieplutki obiadek. ;):p poczytam chyba trochę. Buziaki

reklama
Do góry