reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim rozumiem też zauważyłam że jestem bardziej nieporadna. Na szczęście to minie;) haha dobrze że jesteś chroniona [emoji14]
Aa moj mąż wczoraj jak widział jak buty pastuje - nachylona w rozkroku jak żyrafa - powiedział że to wygląda jak joga :D

Linoone super że kupiliscie wozek:) też bym już chciała żeby mieć z głowy ale czekamy na nowe kolory:(

Inka super że dało się wymienic fotelik:)

Aha83 oj biedna :( cieszę się że z małym wszystko dobrze! Mam nadzieję że uda Ci się jak najdłużej donosic:(:*

Ewella jak na food truckach?:)

Fajne rzeczy w tym Lidlu ale nie chodzę tam bo nie lubię się bic o zakupy :D i nie lubię tłumów:p

Katja witaj:)

Kasiulka Ty kiedyś chyba pisałaś o boli bioder? Od kilku dni jakoś mnie bolą - tak już będzie do końca?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam niedzielnie i palmowo [emoji4]

Abed, Pola@ CC miałam 8 lat temu i ta blizna była ok, miała do polowy ciazy ponad 1,2 cm ,miesiąc temu miała już 35mm ale bez oznak rozejscia, teraz jest bardzo cienka,że ginka nawet nie podała tym razem grubości i w jednym miejscu się rozchodzi, że jest prawie niewidoczna ,nie mam pojęcia czemu tak się dzieje,że stresu nie zapytałam co może być przyczyną . . . najgroźniejsze są teraz dla mnie jakiekolwiek skurcze macicy, więc jak na ktg nie wyjdą to może pozwolą poleżeć w domu .... no nic od rana klikam zakupy w rosmanie, ostatnie dzidziusiowe i zapasy kosmetyków moim chłopakom

Trochę ochlonelam, ale boję się normalnie ruszać [emoji54] no nic oby jak najdłużej

Kaja witaj

Paninka wszystkiego najlepszego i dzidziusia wymarzonego [emoji8]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha83 - 8 lat to długa przerwa, więc jest szansa, że jednak się donosi, ale rzeczywiście więcej wypoczywać i się nie przemęczać, dla pewności magnez, żeby nie nasilały się skurcze i PRZEDE WSZYSTKIM pozytywne nastawienie !

O babydream też słyszałam dobre opinie. Jedyne co jeszcze mogłabym dopowiedzieć na ten temat to warto trzymać się jednej marki bo w przypadku uczulenia są mniejsze szanse na to, że to coś od chemii, a jak dajemy kilka różnych produktów od różnych producentów to większe prawdopodobieństwo plus ciężej wyłapać gdzie jest problem...

Katja witaj :)

Pumelova dzisiaj idziemy dopiero ;)

Ja juz wstałam,czekam aż mój wstanie bo zawsze robi śniadanie w niedzielę ale jak szybciej zglodnieje niż on wstanie to sama zrobię ;) później spacer i ze znajomymi mamy się spotkać :) mój jeszcze idzie na mecz zdjęcia robić to ja wyciągnę rodziców na lody :)

Miłej niedzieli :)

Aha wiadomo, ze sie martwisz! Tak to juz z nami jest. Mimo to badz chociaz troche dobrej mysli! Twoj dzidzius taki duzy i silny. Oszczedzaj sie bardzo! Bedzie dobrze! [emoji8]

Linoone tak myslalam, ze jak sobie pomacasz oba to wygra anex[emoji4] mialam to samo!

Aga lubie takie prace manualne! Juz sie nie moge doszekac az z Igłą bedziemy tworzyc takie cuda[emoji41]

Megan to trzeba bedzie isc na bitwe w lidlu! [emoji1] rzadko tam chodze[emoji1]

Misia spontanoczna ikea i szafa pod pache! Najlepiej![emoji1]

Katja - czesc[emoji4]

[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone co cwiczylas? Ja lubie "trening na kobiet w ciazy cz2" i trening z kasia kepka obywa na yt. Gratuluje zakupu wozka :)

Ola waga pewnie zawyzone przez glowke. U mojego Miska byla przez to sporo zanizona bo on malusienka ma. Ola sprobuj racjonalnie podejsc do wielkosci glowki. Na pewno lekarz szczegolowo sprawdzal mozg, komory, przeplywy. Jakby cos go niepokoilo w fzijologi dawalby znac

Tymuniek ja stawiam na ta serie kosmetykow

Abed ile syn ma lat, ze pozwolil Ci tak dlugi spac?

Tea wydaje mi sie, ze niepokojace sa bole dolem brzucha, niz wysoko jezeli chodzi o ciaze. Moze sprobuj przyspieszyc wizyte jak bardzo boli

Mamusia o zesz fajna ilustracja. Ladnie pozgniatane mamy jelitka. Badanie mam przewidziane na 31+1

Inka super ze wymieniliscie fotelik. Bedzie bezpiecznie

Aha kurczaczki... grzecznie sluchaj lekarzy i nic poza to sie nie wychylaj :(. Jak juz do 40 tc bedzie ciezko to moze uda sie do 36 tc. Trzymam kciuki i czekamy jak naaaajdluzej.

Aga ale Wasza palma musi byc piekna

Lidl ma super jakosciow ubranka

Czesc Katja

Misia konkretne te zakupki przypdkowe w Ikea

Pumelova mnie biodra nie bola, jak na razie jescze nic mnie bie boli :p, chyba ze ciagna mnie wiazdla i tak wtedy czuje piekacy "bol" przy talerzach biodrowych. Latwy do odroznienia bol przeze mnie. Nie trwa dlugo. Czasami przy gwaltownej zmianie pozycji, albo samo z siebie

Zimna ta niedziela, ale zycze jak najbardziej rodzinnej i pieknej!!

Hejka laseczki:-) wczoraj irganizowalam synkowi urodziny i bylam wylaczona od neta.Wszystko sie udalo super :-)
Tort tez pycha!!

Aha to teraz spekalam z ta blizna ja mialam cc 7 lat temu i bylam pewna, ze po takim czasie to juz na pewno sie nic z nia nie bedzie dzialo!jutro mam wizyte musze wypytac o moja blizne.Mam nadzieje ze bedzie ok u Ciebie jednak!

Ewella slyszalam o food truckach bylas? Ja niestety ten weekend caly zalatany
:-( a widzialam ze maja takie super wafle z owocami smietana boom boomb wafel mniam!

Megan super te ciuszki bede musiala jechac chyba:D

Katja no witam , witam :* w koncu:p dlugo sie zbieralas:p

Pumelova takie meksykanskie zarcie brzmi super mniam!!

Pisalyscie o lodach u mnie must have:D magnum migdalowy kocham!

Dziewczyny ktore pija pokrzywe. Pijecie taka nornalna herbate ? Czy jakas mieszanka z apteki?

Milej niedzieli laseczki:-) u nad pogoda w miare moi chlopcy ida na ryby a ja bede odpoczywac po tych urodzinach wczoraj myslalam ze zwariuje z 7 siedmiolatkami:D musialam nawet tabletke na bol glowy brac:D

Maziajka fajnie, że urodziny udane :) powiem Ci jak siostra ze swoimi dziećmi przychodzi do rodziców i ja jestem to jak później jadę do domu to skupić się nie mogę i głowa pęka a ich tylko dwójka jest :o wiec u Ciebie to zrozumiałe ;)
Dzisiaj jadę na food trucki na obiad niby, ale widziałam to owocowe jedzenie, że chyba obiad będzie na słodko :D

Ewella wspaniałe plany na niedzielę:D

Mumusia fajna rada co do jednej linii kosmetyków, dzięki nie pomyślałam o tym ale na szczęście na mojej liście jest głównie jedna marka ;)

Aha musisz się trochę rozleniwic ;))

Kasiulka to ktoś inny musiał napisać:) wybacz [emoji14]

Kogoś bolą biodra? Podczas leżenia:p

Maziajka cieszę się że urodzinki udane:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry