Aga, cóż to za deser! Wygląda obłędnie, kocham lody!!! [emoji4]
Ja lubię lidlowe podróbki magnum, są waniliowe w połowie migdałowej i z białej czekolady i obydwa smaki kocham nad życie [emoji6]
Aim, Kasiulka, właśnie ćwiczyłam ten trening Gym Break z Kasią Kępka, wyskoczył mi link na fb i postanowiłam wypróbować. Bardzo fajne się okazało [emoji4]
Misia, miłego układania w nowej szafie [emoji4]
Ewella, smacznego na food trackach [emoji4]
Maziajka, super ze urodzinki się udały. Co do pokrzywy, to ja pije zwykłą herbapolu albo biofixa, zależy co jest akurat w promocji. [emoji12]
My zaliczyliśmy małe zakupki z rana, kupiliśmy fotelik cybexa z bazą isofix i adapterami pod nasz wózek. Wszystko praktycznie za pół ceny. Co prawda używki, ale w super stanie i 15 min od domu, także żal było nie skorzystać [emoji4] No i tym samym najważniejsze zakupy zaliczone, teraz pozostaje tylko łóżeczko, bujaczek, nosidło/chusta i jakieś drobiazgi. Ale to już raczej w maju ogarniemy [emoji4] A przed chwilą ogarnęłam szafę, wywaliłam rzeczy których teraz nie noszę na górę i okazało się że została mi tylko jedna para spodni, kilka par dresów i leginsów, jakieś krótkie spodenki, pare bluzek ciążowych i tyle. Maluuutko.. ale dokupię sobie jeszcze ze dwie sukienki i powinnam przeżyć do wakacji [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji
Forum BabyBoom