reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mazi hihi juz wstawiam [emoji1]
1491733574-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaggaa - zlituj się!!!
Ehhh maca dzisiaj będę musiała zaliczyć [emoji14]

Maziajka - super, że wszystko tak fajnie siw udało [emoji3]. Odpoczywaj - bezwzględnie należy Ci się! [emoji3]

Aha - brawo - dobre nastawienie [emoji4]. A jak dobre nastawienie to i sprawy pozytywnie będą się toczyć [emoji8]

Ewella - smacznego [emoji3]. Nadrob dawkę i za mnie (bo tak czytam i czytam o tych truckach i... Tez bym chciała! [emoji6])

Patuszka - jak tam sprawy u Ciebie?

Mamusia Muminka - dobrze, ze to napisałaś. Ja kosmetyki zazwyczaj mam 1 marki (dla maleńkiej będę miała teraz te kosmetyki z babydream, dla J mam Nivea i Hipp - ale to już sprawdzone), sudocrem to inna bajka [emoji6].
Do przemywania buźki będę stosowała napar z herbaty z lipy (sprawdzony przy J - bo na buzce mocno reagowała na wszelkie specyfiki)

Megann - dzięki za cynka z tym Lidlem. Chyba przyatakuje [emoji3]

AAggAA no jak możesz tu są również cukrzycy ! Ale chyba bym zjadła i latała godzinę w kółko.
Dziś robię pełen profil czyli mierze na czczo, godzinę i dwie po posilkach i w nocy co 3 godziny. Już mnie paluszki bolą na sama myśl.
Szafy z IKEA się właśnie skladaja :) to będę miała układania cały poniedziałek :) poprasowalam firanki żeby mąż powiesił. Jeszcze chce żeby mi pomógł naszykować na poniedziałek żebym dywan mogła uprać, czyli poprzekladac kanapę, ławę i takie tam. Czyli prasowanie ubrań spada na wtorek ;)
Miłej niedzieli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, cóż to za deser! Wygląda obłędnie, kocham lody!!! [emoji4]
Ja lubię lidlowe podróbki magnum, są waniliowe w połowie migdałowej i z białej czekolady i obydwa smaki kocham nad życie [emoji6]

Aim, Kasiulka, właśnie ćwiczyłam ten trening Gym Break z Kasią Kępka, wyskoczył mi link na fb i postanowiłam wypróbować. Bardzo fajne się okazało [emoji4]
Misia, miłego układania w nowej szafie [emoji4]
Ewella, smacznego na food trackach [emoji4]
Maziajka, super ze urodzinki się udały. Co do pokrzywy, to ja pije zwykłą herbapolu albo biofixa, zależy co jest akurat w promocji. [emoji12]

My zaliczyliśmy małe zakupki z rana, kupiliśmy fotelik cybexa z bazą isofix i adapterami pod nasz wózek. Wszystko praktycznie za pół ceny. Co prawda używki, ale w super stanie i 15 min od domu, także żal było nie skorzystać [emoji4] No i tym samym najważniejsze zakupy zaliczone, teraz pozostaje tylko łóżeczko, bujaczek, nosidło/chusta i jakieś drobiazgi. Ale to już raczej w maju ogarniemy [emoji4] A przed chwilą ogarnęłam szafę, wywaliłam rzeczy których teraz nie noszę na górę i okazało się że została mi tylko jedna para spodni, kilka par dresów i leginsów, jakieś krótkie spodenki, pare bluzek ciążowych i tyle. Maluuutko.. ale dokupię sobie jeszcze ze dwie sukienki i powinnam przeżyć do wakacji [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga - w tej chwili wole maka! Wiec nie rob mi smaka...taki rym [emoji28]

Misia - przepraszam najmocniej! Dla pocieszenia jadlam to tylko raz. Ogolnie zeby to zjesc trzeba byc glodnym i uwielbiajacym przeslodkie slodkie[emoji1] czyli gdybym nie byla w ciazy w ogole bym nie spojrzala na to.

Linone - w Poznaniu to sie nazywa Bubble Wafle i jest to tak jakby gofr zwiniety i w srodku naladowane roznosci. Mozna zamowic rozne wersje, wg uznania[emoji4]
Super ze udalo sie Wam kupic cybexa z baza! Ja szukam i szukam...[emoji57]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Nie lubię niedzieli gdy mąż musi do pracy iść. Dobrze że rodzice przyjechali to jakoś minął dzień. Przywieźli cieplutki obiadek. ;):p poczytam chyba trochę. Buziaki

reklama
Do góry