reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone fajnie , że takie zakupy udane :)

Patuszka super, że wszystko dobrze :)

Byliśmy pojedlismy; ) jadłam meksykańskie tortille bardzo dobre , aż tak dużo aut nie było z wyborem a burgerow nie chcieliśmy, w sierpniu podobno więcej ma przyjechać :) to słodkie tez było ale jednak zjadłam normalnie ;) ludzi było bardzo dużo ale bardzo fajna atmosfera :)
Później byłam na pysznych lodach z mamą i siostrą :D

Tak o kosmetykach dove tez słyszałam, że nie mają za dobrego składu.

Miłego wieczoru :)

reklama
A jak to jest z przysiadami? W tum zestawie były przysiady, a ja słyszałam, ze w 3 trymestrze nie powinno sie robic tak głębokich przysiadów. Orientujecie sie czy i jesli tak to dlaczego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ola ja czytalam w ksiazce " ciezarowka przez 9 miesiecy", ze nie powinno sie w ciazy robic przysiadow, bo moga sie rozejsc miesnie brzucha i zrobic sie przepuklina. Nie wiem natomiast czy jakis rodzaj przysiadow jest bezpieczny, tam pisalo tylko to.

Dzięki za odpowiedzi :)
Ja niestety musiałam wyluzować troche z ćwiczeniami, bo do tej pory robiłam jak Kasiulka ok 5 razy w tygodniu. Ale teraz musze robic duzo delikatniejsze i rzadziejC bo czesto mi sie napina macica.
Lekarz nie zakazał ćwiczeń, ale jednak z umoarem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow! 5-6 razy w tygodniu? Ja ćwiczę tak co drugi dzień, czasem rzadziej, ale staram się minimum 3 razy w tyg. Jak się robi przysiady, trzeba się skupić żeby pracować pośladkami i nie schodzić za głęboko i będzie ok. Ja mięśni brzucha nie ćwiczę w ciąży, nawet skośnych. Nie chce sobie zaszkodzić. Uważam że na to przyjdzie pora po porodzie. Oczywiście nie unikam napinania w ćwiczeniach takich ogólnych, ale oddzielnie nie ćwiczę.

Ewella tortille, mniam, uwielbiam zazdroszczę! :)
Przyszła Mamusia, dużo zdrówka dla ciebie! :)
Patuszka, ładnie rośnie twoja malutka :)
Widzę że u ciebie zakupy też ruszyły, fajne zakupki od kuzynki i w fajnej cenie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny u mnie chyba powrót bezsennośći m chrapie jak stary niedźwiedź nie mam już sił na niego....
W czwartek mam wizytę ból krocze staję się coraz bardziej nie do wytrzymania:(

Jutro planuje iść na łowy do lumpka jest dostawa więc może coś fajnego upoluje:-p

Tymuniek udanych łowów.
Chyba jestem pierwszy raz tak z rana na forum. Wstawałam na pomiar glukozy to zrobiłam mężowi suchy prowiant do pracy bo dziś w terenie. Ale jeszcze się chyba zdrzemnę z godzinkę bo mam dzisiaj tyyyle pracy a kiepsko spałam przez te pobudki na pomiary.
Miłego poniedziałku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!:) wstalam oczywiscie przed budzikiem, a teraz sie zbieram i jade na przeglad zabkow z coreczka do dentystki-sadystki;) potem zaprowadzam moje kaszlace dziecko do przedszkola:)

Monti dzieki poszukam w takim razie Twojego wpisu:-)

Ewella takie meksykanskie brzmi super mniam:-)

Pola powodzenia u dentysty sadystki moj z kaszlem zawsze do przedszkola chodzi.

Podziwiam wszystkie cwiczace ja to len jestem....

Dzisiaj wizytuje ciekawe ile moja mala Dzaga wazy:p

Pogoda dzis ladna ale wieczorem maja byc burze...

reklama
Do góry