reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone fajnie , że takie zakupy udane :)

Patuszka super, że wszystko dobrze :)

Byliśmy pojedlismy; ) jadłam meksykańskie tortille bardzo dobre , aż tak dużo aut nie było z wyborem a burgerow nie chcieliśmy, w sierpniu podobno więcej ma przyjechać :) to słodkie tez było ale jednak zjadłam normalnie ;) ludzi było bardzo dużo ale bardzo fajna atmosfera :)
Później byłam na pysznych lodach z mamą i siostrą :D

Tak o kosmetykach dove tez słyszałam, że nie mają za dobrego składu.

Miłego wieczoru :)

reklama
A jak to jest z przysiadami? W tum zestawie były przysiady, a ja słyszałam, ze w 3 trymestrze nie powinno sie robic tak głębokich przysiadów. Orientujecie sie czy i jesli tak to dlaczego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ola ja czytalam w ksiazce " ciezarowka przez 9 miesiecy", ze nie powinno sie w ciazy robic przysiadow, bo moga sie rozejsc miesnie brzucha i zrobic sie przepuklina. Nie wiem natomiast czy jakis rodzaj przysiadow jest bezpieczny, tam pisalo tylko to.

Dzięki za odpowiedzi :)
Ja niestety musiałam wyluzować troche z ćwiczeniami, bo do tej pory robiłam jak Kasiulka ok 5 razy w tygodniu. Ale teraz musze robic duzo delikatniejsze i rzadziejC bo czesto mi sie napina macica.
Lekarz nie zakazał ćwiczeń, ale jednak z umoarem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow! 5-6 razy w tygodniu? Ja ćwiczę tak co drugi dzień, czasem rzadziej, ale staram się minimum 3 razy w tyg. Jak się robi przysiady, trzeba się skupić żeby pracować pośladkami i nie schodzić za głęboko i będzie ok. Ja mięśni brzucha nie ćwiczę w ciąży, nawet skośnych. Nie chce sobie zaszkodzić. Uważam że na to przyjdzie pora po porodzie. Oczywiście nie unikam napinania w ćwiczeniach takich ogólnych, ale oddzielnie nie ćwiczę.

Ewella tortille, mniam, uwielbiam zazdroszczę! :)
Przyszła Mamusia, dużo zdrówka dla ciebie! :)
Patuszka, ładnie rośnie twoja malutka :)
Widzę że u ciebie zakupy też ruszyły, fajne zakupki od kuzynki i w fajnej cenie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny u mnie chyba powrót bezsennośći m chrapie jak stary niedźwiedź nie mam już sił na niego....
W czwartek mam wizytę ból krocze staję się coraz bardziej nie do wytrzymania:(

Jutro planuje iść na łowy do lumpka jest dostawa więc może coś fajnego upoluje:-p

Tymuniek udanych łowów.
Chyba jestem pierwszy raz tak z rana na forum. Wstawałam na pomiar glukozy to zrobiłam mężowi suchy prowiant do pracy bo dziś w terenie. Ale jeszcze się chyba zdrzemnę z godzinkę bo mam dzisiaj tyyyle pracy a kiepsko spałam przez te pobudki na pomiary.
Miłego poniedziałku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!:) wstalam oczywiscie przed budzikiem, a teraz sie zbieram i jade na przeglad zabkow z coreczka do dentystki-sadystki;) potem zaprowadzam moje kaszlace dziecko do przedszkola:)

Monti dzieki poszukam w takim razie Twojego wpisu:-)

Ewella takie meksykanskie brzmi super mniam:-)

Pola powodzenia u dentysty sadystki moj z kaszlem zawsze do przedszkola chodzi.

Podziwiam wszystkie cwiczace ja to len jestem....

Dzisiaj wizytuje ciekawe ile moja mala Dzaga wazy:p

Pogoda dzis ladna ale wieczorem maja byc burze...

reklama
Do góry