reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pola my napewno byśmy juz w tym roku przepisali młodego na wieś ale tu przedszkole jest czynne dopiero od 7 a od 7 to maz zaczyna prace w krk, ja chodzę na późniejsza godzinę tyle ze we wrześniu bede miała co innego na głowie i napewno nie bede juz woziła młodego do przedszkola.

Ja bym mogła zrobić kinder party ale na ogródku najlepiej tyle ze moj ze stycznia wiec raczej iglo party :D dlatego cieszę sie ze teraz rodzę w lecie :)

Kasia831 zgadzam sie z tym co napisałaś o starszych ludziach, wychowali sie w innych czasach. Jak zmarła moja babcia to mama zaczęła sprzątać oo niej rzeczy i znalazła poupychane wszędzie pieniądze, nawet w starych pudełkach w instrukcjach. Uzbierało sie tyle co na samochód, a babcia tak oszczędzała na wszystkim a i tak w końcu na nic jej sie te pieniądze nieprzydaly.

Kika mi tez sie bardziej Max podoba :)

reklama
To super Kasiu dzięki za porade[emoji4] jak tak samo widzę te kola pompowane jako masywne, ale myślałam ze nie mam innej opcji. Także zapisuje nazwę wózka i za miesiąca mam nadzieje ze gdzieś go znajdę zeby obejrzeć. Dzieki[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze generalnie jest tak, że jak te wózki polskie są od producentów to oni je sprzedają bez posredników czyli tylko można je podotykać w siedzibie firmy. Oni są gdzieś spod Częstochowy ale nas chyba jednak w PL nie będzie tak jak planowaliśmy i chyba będę musiała kupić w ciemno.

Madziazt fajna, chcesz to zrobię sobie w niej fote. Trochę długa bo chyba aż zakrywa kolana, ale fajna :)

Kika Max mi się bardziej podoba, mam w dalszej rodzinie jednego Tymka to diabeł jest straszny :D

Maziajka dobra to zaraz zrobię [emoji14] jak wyjdę spod koca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak możesz to zrób prosze. Wiesz ja do właśnie takie długie lubie[emoji6] mam co kamuflować

kurcze generalnie jest tak, że jak te wózki polskie są od producentów to oni je sprzedają bez posredników czyli tylko można je podotykać w siedzibie firmy. Oni są gdzieś spod Częstochowy ale nas chyba jednak w PL nie będzie tak jak planowaliśmy i chyba będę musiała kupić w ciemno.

Aha rozumiem. Ja do Lublina jadę, a to drugi koniec Polski. No nic pomyślę. I tak pewnie zamówię przez internet bo ceny zupełnie inne, z tym ze wolałabym podotykac[emoji6]

Jak możesz to zrób prosze. Wiesz ja do właśnie takie długie lubie[emoji6] mam co kamuflować

Myślę że jest za luźna na nogach ale jeszcze urośniemy:) szkoda że znów czarna ale tylko ta była w promocji, ale szare dodatki i będzie extra:)
20170317_154523.jpg

Załączniki

• 20170317_154523.jpg
    20170317_154523.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 383
Myślę że jest za luźna na nogach ale jeszcze urośniemy:) szkoda że znów czarna ale tylko ta była w promocji, ale szare dodatki i będzie extra:) Zobacz załącznik 799151

Super wyglada ta sukienka. A swoją droga bardzo szczuplutka i zgrabniutka jestes[emoji4] niestety pecha mam bo juz tylko xs zostało na stronie hm, a w to się raczej nie wcisne[emoji20] czaiłam się za długo, to teraz mam. Dzieki za zdjecia

Są dwie w normalnej cenie, tylko w paski juz mam, w w panterkę to nie wiem czy bym się odważyła. A te sukienki są wogole dostępne w sklepach stacjonarnych? Jest ten towar dla ciężarnych co na stronce? Bo tutaj prawie nic nie ma z tego co na stronie, wiec nawet obejrzeć nie można

Są dwie w normalnej cenie, tylko w paski juz mam, w w panterkę to nie wiem czy bym się odważyła. A te sukienki są wogole dostępne w sklepach stacjonarnych? Jest ten towar dla ciężarnych co na stronce? Bo tutaj prawie nic nie ma z tego co na stronie, wiec nawet obejrzeć nie można

Nie wiem, ja byłam w hm raz to ta ciążowa taka biedna że wydaje mi się że nie było tylu ubrań co na stronie. Widziałam te w paski też fajna ale droższa a chciałam coś że spodenkami zamowic. Ale ten asortyment na stronce jest często uzupełniany bo kiedyś polowalam na legginsy i szybko się pojawiły rozmiary.

reklama
Do góry