reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pola my napewno byśmy juz w tym roku przepisali młodego na wieś ale tu przedszkole jest czynne dopiero od 7 a od 7 to maz zaczyna prace w krk, ja chodzę na późniejsza godzinę tyle ze we wrześniu bede miała co innego na głowie i napewno nie bede juz woziła młodego do przedszkola.

Ja bym mogła zrobić kinder party ale na ogródku najlepiej tyle ze moj ze stycznia wiec raczej iglo party :D dlatego cieszę sie ze teraz rodzę w lecie :)

Kasia831 zgadzam sie z tym co napisałaś o starszych ludziach, wychowali sie w innych czasach. Jak zmarła moja babcia to mama zaczęła sprzątać oo niej rzeczy i znalazła poupychane wszędzie pieniądze, nawet w starych pudełkach w instrukcjach. Uzbierało sie tyle co na samochód, a babcia tak oszczędzała na wszystkim a i tak w końcu na nic jej sie te pieniądze nieprzydaly.

Kika mi tez sie bardziej Max podoba :)

reklama
To super Kasiu dzięki za porade[emoji4] jak tak samo widzę te kola pompowane jako masywne, ale myślałam ze nie mam innej opcji. Także zapisuje nazwę wózka i za miesiąca mam nadzieje ze gdzieś go znajdę zeby obejrzeć. Dzieki[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze generalnie jest tak, że jak te wózki polskie są od producentów to oni je sprzedają bez posredników czyli tylko można je podotykać w siedzibie firmy. Oni są gdzieś spod Częstochowy ale nas chyba jednak w PL nie będzie tak jak planowaliśmy i chyba będę musiała kupić w ciemno.

Madziazt fajna, chcesz to zrobię sobie w niej fote. Trochę długa bo chyba aż zakrywa kolana, ale fajna :)

Kika Max mi się bardziej podoba, mam w dalszej rodzinie jednego Tymka to diabeł jest straszny :D

Maziajka dobra to zaraz zrobię [emoji14] jak wyjdę spod koca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak możesz to zrób prosze. Wiesz ja do właśnie takie długie lubie[emoji6] mam co kamuflować

kurcze generalnie jest tak, że jak te wózki polskie są od producentów to oni je sprzedają bez posredników czyli tylko można je podotykać w siedzibie firmy. Oni są gdzieś spod Częstochowy ale nas chyba jednak w PL nie będzie tak jak planowaliśmy i chyba będę musiała kupić w ciemno.

Aha rozumiem. Ja do Lublina jadę, a to drugi koniec Polski. No nic pomyślę. I tak pewnie zamówię przez internet bo ceny zupełnie inne, z tym ze wolałabym podotykac[emoji6]

Jak możesz to zrób prosze. Wiesz ja do właśnie takie długie lubie[emoji6] mam co kamuflować

Myślę że jest za luźna na nogach ale jeszcze urośniemy:) szkoda że znów czarna ale tylko ta była w promocji, ale szare dodatki i będzie extra:)
20170317_154523.jpg

Załączniki

• 20170317_154523.jpg
    20170317_154523.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 380
Myślę że jest za luźna na nogach ale jeszcze urośniemy:) szkoda że znów czarna ale tylko ta była w promocji, ale szare dodatki i będzie extra:) Zobacz załącznik 799151

Super wyglada ta sukienka. A swoją droga bardzo szczuplutka i zgrabniutka jestes[emoji4] niestety pecha mam bo juz tylko xs zostało na stronie hm, a w to się raczej nie wcisne[emoji20] czaiłam się za długo, to teraz mam. Dzieki za zdjecia

Są dwie w normalnej cenie, tylko w paski juz mam, w w panterkę to nie wiem czy bym się odważyła. A te sukienki są wogole dostępne w sklepach stacjonarnych? Jest ten towar dla ciężarnych co na stronce? Bo tutaj prawie nic nie ma z tego co na stronie, wiec nawet obejrzeć nie można

Są dwie w normalnej cenie, tylko w paski juz mam, w w panterkę to nie wiem czy bym się odważyła. A te sukienki są wogole dostępne w sklepach stacjonarnych? Jest ten towar dla ciężarnych co na stronce? Bo tutaj prawie nic nie ma z tego co na stronie, wiec nawet obejrzeć nie można

Nie wiem, ja byłam w hm raz to ta ciążowa taka biedna że wydaje mi się że nie było tylu ubrań co na stronie. Widziałam te w paski też fajna ale droższa a chciałam coś że spodenkami zamowic. Ale ten asortyment na stronce jest często uzupełniany bo kiedyś polowalam na legginsy i szybko się pojawiły rozmiary.

reklama
Do góry