reklama
A propos ruchów to mam podobnie... od wczoraj nic nie czułam, dziś w ciagu dnia tez nic i zaczelam panikowac. Ani kawa ani czekolada nie pomagały.Chybra ja jeszcze tych badań nie robiłam, obciążenie powiedział ze zrobię ok. 28tyg a o HIV zapytam. Ja mam na nfz, a może rodzinny lekarz Ci da skierowanie jak jakiś spoko jest ?
A ja jak mówiłam tak zrobiłam, pół dnia się zamartwialam ze się nie rusza mała i jadłam słodycze i muzyka i wszystko i Nic, wróciłam właśnie z IP wszystko dobrze z małą rusza się oddycha Pani mi długo robiła usg żebym widziała dokładnie, że się rusza i nawet czkawke miała i mnie pyta czy czuje a ja mówię że nie, mówi no ma pani lozysko na przodzie to tez dlatego. Ale sama mi powiedziała, że jak mam się zamartwiac to lepiej przyjechać sprawdzić bo oni po to są (pewnie inna by powiedziała, że jeszcze czas na ciągłe ruchy) ale dobrze, że na taką lekarke trafiłam
Może ktoś powie, że jestem przerwazliwiona może tak ale nie spala bym całą noc a to też dobre nie było by a tak spokojnie spać będę i teraz mała szaleje czuje hehe
Tez mam łożysko na przedniej ścianie. ..
No i teraz właśnie sie polozylam i macam a tu troche sie ruszylo w koncu...
Bardzo leniwie i delikatnie ale juz sie troche uspokoilam... mogłyby tak nas te dzieciaki nie straszyć. ..[emoji15]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
paninka87
Fanka BB :)
Wróciłam z pracy z motorkiem w dupsku... gołąbki nastawione, a pierwszy raz robię, zupa weekendowa rozgrzewająca takze... pogoda się zepsuła pada i wieje więc dzieci z tata pojechały do sali zabaw...
Na urodzinki też będę prosić tylko rówieśników a świętujemy w maju młodszej i w sierpniu starszej okrągłe 10 więc chyba zrobię w domu ale najmę animatora
czas zabrać się za porządki zeby z weekendu w miarę skorzystać...
Świetna sukienka... ja mam parę ubrań z poprzedniej ciąży które wykorzystam teraz a na lato pewnie będę musiała coś kupić ale jak będę siedzieć w domu to też na luzie
Na urodzinki też będę prosić tylko rówieśników a świętujemy w maju młodszej i w sierpniu starszej okrągłe 10 więc chyba zrobię w domu ale najmę animatora
czas zabrać się za porządki zeby z weekendu w miarę skorzystać...
Świetna sukienka... ja mam parę ubrań z poprzedniej ciąży które wykorzystam teraz a na lato pewnie będę musiała coś kupić ale jak będę siedzieć w domu to też na luzie
tea80
Lilith zdrówka życzę
Ja już w domu,szkolenie ok,ale już wizyta po u mojego lekarza zawaliła mnie z nóg.Tak mnie nastraszyl,powiedział ze wyniki mam fatalne,zrobiłam dodatkowo hemoglobine i jak to zobaczył to powiedział że to jest cukrzyca pierwszego stopnia i tak wcześnie,grożą mi wady rozwojowe płodu i po porodzie dziecko może wpaść w śpiączkę,istnieje nawet ryzyko śmierci,a ja w przyszłości na pewno będę miała cukrzycę.Cały czas powtarzał,niedobrze,niedobrze,daje mi tydzień na zbicie cukru dietą i jak mi się nie uda to szpital.prawie się poryczalam po wyjściu od niego.Mam już glukometr,po godzinie od zjedzenia zupy wyszedł mi cukier 250,masakra,zaraz robię po 2.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już w domu,szkolenie ok,ale już wizyta po u mojego lekarza zawaliła mnie z nóg.Tak mnie nastraszyl,powiedział ze wyniki mam fatalne,zrobiłam dodatkowo hemoglobine i jak to zobaczył to powiedział że to jest cukrzyca pierwszego stopnia i tak wcześnie,grożą mi wady rozwojowe płodu i po porodzie dziecko może wpaść w śpiączkę,istnieje nawet ryzyko śmierci,a ja w przyszłości na pewno będę miała cukrzycę.Cały czas powtarzał,niedobrze,niedobrze,daje mi tydzień na zbicie cukru dietą i jak mi się nie uda to szpital.prawie się poryczalam po wyjściu od niego.Mam już glukometr,po godzinie od zjedzenia zupy wyszedł mi cukier 250,masakra,zaraz robię po 2.
Przyszła_Mamusiaa
tea80
No właśnie ja też się nie znam,ale myślę że mój lekarz jest lekko przewrazliwiony,albo próbował mnie nastraszyc żebym diety pilnowala,przed chwilą napisał mi że mam jeszcze brać urodę 3razy po 1 tabl.bo wyszły mi liczne bakterie,bralyscie może?za chwilę całą aptekę wykupie.
reklama