reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Truskawka89 mój też chodzi do przedszkola tam gdzie mieszkamy i powiem że możesz się zdziwić poziomem ;) wcześniej chodził do prywatnego, ale chcieliśmy go zabrać, tylko się nie dostał jako 3 latek do samorządowego... w lutym zeszłego roku Pani dyrektor zadzwoniła i powiedziała że miejsce się zwolniło czy chcemy... mieliśmy wiele wątpliwości ale małemu się podobało a my postanowiliśmy spróbować :) nie żałujemy ani chwili przedszkole jest super :) dużo się dzieje :) jest dużo zajęć dodatkowych w godzinach przedszkola: szachy, piłka, tańce, wożą na basen :) dodatkowo noc w przedszkolu :) wyjazd na zielone przedszkole :) 3 dni :) był w zeszłym roku i jedzie w tym :) po porostu miejsce przyjazne dzieciom :) a wszystko dzięki Pani dyrektor i nauczycielom :) bo im się chce :)

Ja mam jedna babcie kochaną i ona bardzo oszczędza bo mówi ze w tym wieku juz jej nie wiele trzeba i zawsze wszystkim rozdaje koperty, aż głupio bo nie po to do niej jeździmy. Z tym ze każdy o nią dba i przywozi jej rożne rzeczy zeby jej nic nie brakowało. Ale czasem tez zadba o siebie, bo pójdzie do fryzjera, czy coś do ubrania sobie kupi jak jej potrzeba. Natomiast moja druga babcia od strony taty- nigdy jej nic nie obchodziło. Raz dostałyśmy z siostrą jak byłyśmy małe po 10 zł i nam tłumaczyła jakie prezenty mamy jej przywozić. Niestety nawet taki kontakt się urwał, ona generalnie się nie interesuje nami. Kiedyś chciałam do niej przyjechać pare lat temu, z moja córka zeby ja poznała, to zadzwoniła do mojego taty ze ona mnie nie przyjmie bo nie ma gdzie( mieszka sama w mieszkaniu 4-pokojowym). Od tej pory dałam sobie spokój, nie będę się narzucać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powracam :) wieki nic nie pisalam ale tez malo czytalam mialam kiepski okres ostatnio :/
Musze podczytac co u was a póki co napisze co u mnie. Dziś zacZęłam 23 tc :) od wczoraj zle sie czuje tzn.pobolewa mnie podbrUsze tak jak na okres, zazywam nospe ale boje sie cholernie zeby sie cos złego nie działo.
Widzę ze temat wozkowy się przewija ja wozek mam po córci wiec zakup odpada i nie musze rozkminiac ktory. Wczoraj zrobilam przeglad ubrań po Zuzi i szału nie ma musze sporo kupic ale nie śpieszę się ;)
Synek fika jak.szalony :) Zastanawiamy sie nad imieniem albo Maksymilian albo Tymon.
Życzę wam miłego popołudnia!

Fajny ten wózek i całkiem tani jak na opcje 3w1. A te koła żelowe są ok? U mnie dużo polnych dróg, lasów i żwiru wokół i zastanawiam się czy dałyby radę? Czy nie lepiej pompowane?

czytałam Madziu o tych żelach - są identyczne w uzytku jak pompowane tylko nie trzeba ich pompować:) Dla mnie wózki z pompowanymi kołami wyglądają masywnie i przytłaczająco pomimo, że super się prowadzą a takie żele mają lżejszy wygląd, bardziej estetyczny jak dla mnie. Także czytałam, że do lasu, na wyboje jak najbardziej się nadają:)

Pumelova no babcie sa przewspaniale ciekawe jak nam odwalac bedzie na starosc:D
Pokaz fote tej kiecy:p

My urodziny robimy w domu i na ogrodzie ale to juz sa 7 latki dal im polke i 2 h pograja, R bedzie z nimi siedzial ja nie zamierzam:p.Do jedzenia nic szczegolnego nie robie frytki i nugetsy do.piekarnika...kupie picolo,tort,chrupki i po sprawie.Bez zbednych wydziwien:D ale tak jak mowilam to chlopaki im pilka wystarczy:0 z dzieeczynkami gorzej bo to juz cos trzeba wymyslac czy gotowanie czy jakies malowanki.

010igov35ye70zfx.png

czytałam Madziu o tych żelach - są identyczne w uzytku jak pompowane tylko nie trzeba ich pompować:) Dla mnie wózki z pompowanymi kołami wyglądają masywnie i przytłaczająco pomimo, że super się prowadzą a takie żele mają lżejszy wygląd, bardziej estetyczny jak dla mnie. Także czytałam, że do lasu, na wyboje jak najbardziej się nadają:)

To super Kasiu dzięki za porade[emoji4] jak tak samo widzę te kola pompowane jako masywne, ale myślałam ze nie mam innej opcji. Także zapisuje nazwę wózka i za miesiąca mam nadzieje ze gdzieś go znajdę zeby obejrzeć. Dzieki[emoji6]

reklama
Madziazt fajna, chcesz to zrobię sobie w niej fote. Trochę długa bo chyba aż zakrywa kolana, ale fajna :)

Kika Max mi się bardziej podoba, mam w dalszej rodzinie jednego Tymka to diabeł jest straszny :D

Maziajka dobra to zaraz zrobię [emoji14] jak wyjdę spod koca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry