reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea kurcze ja niestety nie znam się na cukrzycy ale może rzeczywiście jeszcze jeden lekarz coś powie innego...życzę Ci szybkiego zbicia cukru żeby było dobrze wszystko, pilnuj się :)

Pumelova ładna sukienka :) ale ja tak samo jak Maziajka pisze musze mieć przed kolano bo źle wyglądam ;)

Kylesa dobrze, że Twoja dzidzia się rozruszala :) no oby więcej nas tak te dzieciaczki nie straszyły :) moja dzisiaj jak leżałam u kosmetyczki to szalała i powiedziałam, że będę częściej chodzić ;)

reklama
Co lekarz to inny obyczaj ja np. za każdym razem mam bakterie w moczu, a lekarz się pyta czy mam jakieś objawy, ja nie mam żadnych to on mówi, że w ciąży bakterie to norma i nic nie zaleca. Ale w poniedziałek zrobię sobie posiew na własną rękę.

Tea pilnuj sie bardzo! Przjescie na diete to radykalna zmiana zywienia. Bedzie dobrze, ogarniesz to! A jak fieta nie bedzie sie dalo jest insulina! Glowa to gory
Wydaje mi sie ze wyniki to wyniki i tu zmiana lekarza nic nie da, sa tylko 2 rozwiazania. Albo dieta albo insulina
O tych nieprawidlowosciach rozwojowych dzieciatkach to troche Ci nastraszyl, byloby zle jakby cukrzyca byla zignorowana i nieleczona

Ostatnia edycja:
tea80 ja też myślę że chciał cię trochę nastraszyć, tak jak Kasiulka pisze nie miałaś wcześniej zdiagdozowanej więc myślę że diata pomoże :) a trudno najwyżej będzie trzeba brać isulinę, powodzenia i nie przejmuj się za bardzo

Tea ciężko będzie ale dasz rade! Trzymamy za Ciebie kciuki:) mam nadzieję że uda Ci się dieta.
Ja brałam urosept 3 razy dziennie i pomogło na bakterie. Tylko dużo pij
Tak jak Kasiulka pisze cukrzyca nieleczona byłaby zagrożeniem a Ty sobie szybko z tym poradzisz!

Dziękuję za miłe slowa:) też bym wolała przed kolano bo wyglądam jak krasnal ale za 30zl to ujdzie i taka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka dziękuję :)

Tea jak dziewczyny mówią, trochę lekarz przesądza ale stresu to musisz się bidulo najeść od samego początku. Tu dziewczyny się chy a też trochę znają na tym problemie, przynajmniej Kasiulka i Misia pamiętam, na lewno doradza, zdieta dasz sobie radę.

Pumelova świetnie wyglądasz, kolejna ekstra kieca jak kiedyś zauroczylas mnie ta w kratę :)

Jeszcze niedługo a już żadna z Was nie będzie miała chwili bez ruchu, spokojnie :)

Tea nie dziwie sie ze sie wystraszyłas, jakby mi tak lekarz nagadał to tez bym była przerażona. Moze faktycznie dieta coś pomoże a jak nie to najwyżej insulina, dobrze ze mimo wszystko dość szybko to wykryte. A bakterie w moczu chyba u połowy dziewczyn tu na forum wychodzą, ale spokojnie uroseptem to wyleczysz

Tea dosc drastyczny przekaz Twojego lekarza nie dziwię sie ze zwalil Cię z nóg, dobrze ze wykryte wczesnie, przypilnuj diety porządnie a jak nie.poskutkuje to pomogą w inny sposób. Bedzie.dobrze.
Pumelova fajna ta sukienka bardzo lubię proste kroje ale fakt mogłaby byc ciutke krotsza ;)
Kylesa dobrze ze dziecinka.sie rozruszała bo tak to.sie.czlowiek tylko stresuje
Paninka daj znac jak ci wyszły gołąbaski :)

Musze do rossmanna sie wybrac chciałam sobie te legginsy kupic tylko juz pewnie będzie problem z rozmiarami jesli w ogóle cos jeszcze będzie.
Dzisiaj drugi raz piekłam chleb i powiem wam ze przepis prosty robota zadna a chlebek przepyszny.
Dziewczyny macie jakiś wypróbowany przepis na babkę albo na zebrę? Chodzi za mna juz kilka dni i muszę cos.jutro upiec a wszyscy lubimy takie proste suche ciasta a.nie masiaki.

Tea dosc drastyczny przekaz Twojego lekarza nie dziwię sie ze zwalil Cię z nóg, dobrze ze wykryte wczesnie, przypilnuj diety porządnie a jak nie.poskutkuje to pomogą w inny sposób. Bedzie.dobrze.
Pumelova fajna ta sukienka bardzo lubię proste kroje ale fakt mogłaby byc ciutke krotsza ;)
Kylesa dobrze ze dziecinka.sie rozruszała bo tak to.sie.czlowiek tylko stresuje
Paninka daj znac jak ci wyszły gołąbaski :)

Musze do rossmanna sie wybrac chciałam sobie te legginsy kupic tylko juz pewnie będzie problem z rozmiarami jesli w ogóle cos jeszcze będzie.
Dzisiaj drugi raz piekłam chleb i powiem wam ze przepis prosty robota zadna a chlebek przepyszny.
Dziewczyny macie jakiś wypróbowany przepis na babkę albo na zebrę? Chodzi za mna juz kilka dni i muszę cos.jutro upiec a wszyscy lubimy takie proste suche ciasta a.nie masiaki.
Wrzuć przepis na chlebek może się skuszę zrobić :)

Lilith dzieki:* liczę na to że w tej w kratkę pójdę na urodziny za 2 tyg mam nadzieję wejść:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doczytalam was.troche po Lebkach bo jeszcze w poludnie mialam 15 Stron a teraz ponad 20.

Tea tez bym.sie Mega wystraszylam tym co ci tam lekarz powiedzial ale dziewczyny sie znaja tutaj i pewno wszystko bedzie dobrze tylko musisz uwazac

Pumlova uwielbiam takie sukienki ale tak jak Maziajka ja tez lubie przed kolano

Kika o taki chlebek tez bym zjadla.ja akurat Robie raffaello na jutro

Pisalyscie dzisiaj rano o kolejkach w laboratoriach i powiem wam ze wspolczuje i ciesze sie ze u nas nietrzeba chodzic Do Laboratoriow. U nas i lekarza pobieraja krew, siuski i wszystko i to wysylaja Do laboratori. Takze zadnego czekania.
A jesli chodzi o ustepowanie to mam Mega Respekt to starszych ludzi bo opiekowalam sie sama jak chodzilam Do szkoly moim dziadkiem chorym na Alzheimera a potem babcia i widzialam ile sie nacierpieli i dlatego mam takie miekkie Serce ale jesli jakas babcia lub dziadek nadwyrezy mojej dobroci to maja ciezko.ostatnio bylam na zakupach w lidlu,chcialam wjechac na miejsce dla rodzicow z dzieckiem ale dziadek Mi zajechal Droge i wjechal tam.jak na zlosc miejsce bylo na samiutkim koncu parkingu.zaparkowalam tam poszlam po wozek, wzielam mala a potem ruszylam Do dziadka. Zrobil sie jak burak czerowny ze zlosci jak mu nazdalam ze jak mu niewstyd zajmowac tych miejsc parkingowych ,ze bedac na rencie mA naprawde tyle czasu zeby pojechac na koniec i tam zaparkowac. Myslalam ze wybuchnie. Niedopuscilam go Do slowa.nic wskoralam ale ulzylo Mi mega

Ide poczytac inne watki

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry