Cześć wszystkim

Pola zdrowka-oby Ci to całkiem przeszło a jak bez antybiotyku to i lepiej-po nich organizm jest osłabiony-łatwiej coś nowego złapać....
Bulkaasia Linoone gratuluję kolejnego miesiaca, tygodnia, dnia-są tak ważne dla rozwoju dzidziusiow
Pumelova ja mam badanie na fotelu potem usg dopochwowo i normalne (tak juz na 2 wizytach). Na pierwszej troche dziwne miny moj robil ale teraz juz wiedział co i jak to ok. Tylko ze moj gin to kobieta- a tak nie wiem czy by wszedł ze mna-bo jak by zobaczył że jakiś facet mnie"maca" to mógłby się rzucić na niego

Pierwszy raz usłyszał bicie serduszka to mina znaczyła cholera a co to ma być?! A ja musiałam się powstrzymać od smiechu gdy to widzialam
Alex i aga fajnie miałyscie że już grilowaliscie- ja mam niedosyt na ogniska i pieczone kiełbaski, ziemniaki, pianki mniammm-na koniec sierpnia takie robiliśmy z bratem-ale dzieciaki miały zabawe

A co do spania to poprzednia noc taka mialam-co godz co pół się budziłam nie mogłam spać bo już mnie wszystko boli od tego lezenia no i spacerki do wc
Tea to pysznej glukozy Ci zycze

oby badania wyszły dobrze. I Ewella ma racje-weź książkę no chyba że masz neta w tel to już co wolisz. Ja pewnie za 3 tyg dostane skierowanie bo już mnie uprzedziła że mnie to czeka.
Anet to trzymam kciuki za wizyte a jak nic nie powie to mu tam pocisnij-przecież nie jesteś wróżka i nie umiesz czytać w myślach to niech mówi co widzi-w końcu za to dostaje kasę czy prywatnie czy państwo

Miłego wieczoru
PS oglądam nasz nowy dom-też bym chciała taka ekipę na darmowy remont-mamy dach do wymiany a jak już będzie robiony to ze 3 pokoje powstana i łazienka na górze do tego przerobienie pokoju na kuchnię(oby powstała zanim urodze bo nie chce do tesciow latać) i wymiana okien bo tylko w łazience na razie nowe(chociaż do kuchni już w garażu stoi i czeka na wymiane)tak więc koszt to min 100 tys