reklama
Truskawka mi stopy nie puchna na razie, w poprzedniej ciazy tez mi nie puchly.
Bulkaasia gratuluje! Jak ten czas leci szybko
Alex ja mam rogala, ale u mnie sie na razie nie sprawdzil. Juz sezon grillowy, super
Aga, mi tez zwykle nie mierzy przez usg, tylko na ip mi zrobili jak pojechalam. Szyjke sprawdza normalnym badaniem na fotelu gin., tylko ja mam dluga na razie, to moze nie trzeba dokladnie mierzyc.
Linoone udanego obiadu z tesciowa
Bulkaasia gratuluje! Jak ten czas leci szybko
Alex ja mam rogala, ale u mnie sie na razie nie sprawdzil. Juz sezon grillowy, super
Aga, mi tez zwykle nie mierzy przez usg, tylko na ip mi zrobili jak pojechalam. Szyjke sprawdza normalnym badaniem na fotelu gin., tylko ja mam dluga na razie, to moze nie trzeba dokladnie mierzyc.
Linoone udanego obiadu z tesciowa
Ostatnia edycja:
Aaa Truskawka fakt ze mi nie puchna, ale z natury mam szerokie i male. I mam problem bo wszystkie w moim rozmiarze sa waskie. Ale kocham przez to melissy one mi sie cudnie dopsowuja do moich klapciastych stop
Aga wazne ze kontroluje dlugosc gin na fotelu
Aga wazne ze kontroluje dlugosc gin na fotelu
tea80
Fanka BB :)
Bulkaasia super,oby tak dalej,
U nas dziś strasznie zimno jest,tylko 5 stopni,niech wiosna już przyjdzie!idziemy zaraz na spacer do apteki,muszę kupić pojemniki na mocz i glukoze na test,jutro z rana jadę,jak sobie pomyśle o tych 2 godz.siedzenia tam...brrr
Dziś nad ranem złapał mnie pierwszy skurcz łydki,oj zaczyna się.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dziś strasznie zimno jest,tylko 5 stopni,niech wiosna już przyjdzie!idziemy zaraz na spacer do apteki,muszę kupić pojemniki na mocz i glukoze na test,jutro z rana jadę,jak sobie pomyśle o tych 2 godz.siedzenia tam...brrr
Dziś nad ranem złapał mnie pierwszy skurcz łydki,oj zaczyna się.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Bulkaasia gratuluje 6 miesiaca I życzę dalszej walki z dobrymi wynikami!
Linoone udanej imprezki
Alex chyba większość która ma poleca te poduszki. Ja się jeszcze do mojej nie przekonałam
Truskawka dobrze że rodzimy w lato to pójdziemy w japonkach na porodowke
Aga km na każdej wizycie mój lekarz ogląda szyjke robiąc usg szyjki
Kasiulka mój by to pewnie przeżył ale wolę mu oszczędzić
Misia właśnie najbardziej mi się w tym wolnym czasie na zwolnieniu podoba to że mam czas zadbać o siebie. Nigdy nie miałam czasu codziennie się balsamowac bo się kąpałam przed praca
A my właśnie wróciliśmy z krótkiego oglądania wszystkiego w smyku zepsuło nam się ps3 i pojechaliśmy oddać do galerii handlowej w której jest megastore smyka - rzucilismy okiem na wszystko co tam było jeszcze byłam w c&A ale nie było nic dla mnie i w happymum spojrzałam na piękne sukienki ale nie przymierzalam bo dopiero za miesiąc kupię [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Linoone udanej imprezki
Alex chyba większość która ma poleca te poduszki. Ja się jeszcze do mojej nie przekonałam
Truskawka dobrze że rodzimy w lato to pójdziemy w japonkach na porodowke
Aga km na każdej wizycie mój lekarz ogląda szyjke robiąc usg szyjki
Kasiulka mój by to pewnie przeżył ale wolę mu oszczędzić
Misia właśnie najbardziej mi się w tym wolnym czasie na zwolnieniu podoba to że mam czas zadbać o siebie. Nigdy nie miałam czasu codziennie się balsamowac bo się kąpałam przed praca
A my właśnie wróciliśmy z krótkiego oglądania wszystkiego w smyku zepsuło nam się ps3 i pojechaliśmy oddać do galerii handlowej w której jest megastore smyka - rzucilismy okiem na wszystko co tam było jeszcze byłam w c&A ale nie było nic dla mnie i w happymum spojrzałam na piękne sukienki ale nie przymierzalam bo dopiero za miesiąc kupię [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
Hej
Tea mnie też dzisiaj skurcz w lydce złapał ale chwilowy tylko bo juz właśnie pomyślałam o niee! ! Zobaczymy co dalej ana badania weź książkę i czas zleci
Bulkaasia super, oby jak najdłużej
Mnie też bada na fotelu i usg dopochwowo i później przez brzuch usg.
Linoone to udanego obiadu
Alex fajnie, że już sezon grillowy u nas zimno wczoraj jeszcze słońce było ale dzisiaj chyba z 4 st. Tylko. Może później jakiś spacer krótki żeby znowu kataru nie dostać.
Aga_k_m u ciebie tez widzę grill był super Rogala tez mam i nie wiem jak później się z nim rozstanie haha
Truskawka stopy mi nie puchna póki co ale lekarz co wizytę mnie pyta czy puchna stopy ręce ...
Anita gratuluję parki
Miłej niedzieli
Tea mnie też dzisiaj skurcz w lydce złapał ale chwilowy tylko bo juz właśnie pomyślałam o niee! ! Zobaczymy co dalej ana badania weź książkę i czas zleci
Bulkaasia super, oby jak najdłużej
Mnie też bada na fotelu i usg dopochwowo i później przez brzuch usg.
Linoone to udanego obiadu
Alex fajnie, że już sezon grillowy u nas zimno wczoraj jeszcze słońce było ale dzisiaj chyba z 4 st. Tylko. Może później jakiś spacer krótki żeby znowu kataru nie dostać.
Aga_k_m u ciebie tez widzę grill był super Rogala tez mam i nie wiem jak później się z nim rozstanie haha
Truskawka stopy mi nie puchna póki co ale lekarz co wizytę mnie pyta czy puchna stopy ręce ...
Anita gratuluję parki
Miłej niedzieli
Ostatnia edycja:
Ika89
Anita, Bulkaasia gratulacje! Dzielne te nasz forumowe bliźniaki
Aga mi też gin sprawdza normalnie podczas badania. Chociaż ostatnio jak byłam na połówkowych u innego to podał mi długość szyjki robiąc tylko usg przez brzuch. Nie wiedziałam, że tak się da.
Stopy na razie mi nie puchną, ale trochę mnie nastraszyłyście, że aż tak może się rozmiar zmienić. Chciałam właśnie jakoś na dniach kupić sobie baleriny, ale skoro maja mi na krótko starczyć, to nie wiem czy warto inwestować...
Dowiedziałam się właśnie, że będę mieć chrzciny pod koniec kwietnia, mam plan żeby kupić kieckę, która nada się też na poprawiny w czerwcu
Tata z mężem kończą sufity podwieszane na górze, a ja miałam zabrać się za pisanie pracy dyplomowej. Średnio mi idzie na razie...
Aga mi też gin sprawdza normalnie podczas badania. Chociaż ostatnio jak byłam na połówkowych u innego to podał mi długość szyjki robiąc tylko usg przez brzuch. Nie wiedziałam, że tak się da.
Stopy na razie mi nie puchną, ale trochę mnie nastraszyłyście, że aż tak może się rozmiar zmienić. Chciałam właśnie jakoś na dniach kupić sobie baleriny, ale skoro maja mi na krótko starczyć, to nie wiem czy warto inwestować...
Dowiedziałam się właśnie, że będę mieć chrzciny pod koniec kwietnia, mam plan żeby kupić kieckę, która nada się też na poprawiny w czerwcu
Tata z mężem kończą sufity podwieszane na górze, a ja miałam zabrać się za pisanie pracy dyplomowej. Średnio mi idzie na razie...
reklama
Pola... Grill na tarasie u wspólnika M. Także to jeszcze nie takie "prawdziwe" grillowanie, z zieloną trawka pod stopami, na które nadal czekam z utęsknieniem ;-)Aga no nie, nie doczytalam,ze Ty tez wczoraj grillowalas, zazdroszcze, to juz sezon grillowy rozpoczety
Poza tym mięso mnie dalej nie rajcuje - zjadłam kiełbaske z cycek kurzych, z mega ostrymi sosami, na które wczoraj mialam ogromną chęć, a dzisiaj zmieniam o nich zdanie [emoji1]. No i sałatek mało było, buuu.
Grunt, że chociaż Warka cytrynowa dawała radę [emoji6]