reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam wszystkie brzuszki i ich właścicielki. Byłam dziś z mężem na warsztatach "Bezpieczny Maluch" i bardzo polecam tym wszystkim, które jeszcze nie były. Super prowadzący, fajnie przekazana wiedza, zwłaszcza z zakresu pierwszej pomocy niemowlakowi.

Zmykam robić pizze :)

! :*
Ika dzięki, że mi przypomnialas o warsztatach [emoji4] właśnie się zapisałam na 28 marca yupi [emoji38]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Truskawka gratuluje, mam nadzieje ze wyniki serduszkowe wyjda super

Aha ciesze sie!

Inka 100 lat!! :) spelnienia marzen i milosci cala studnie

Maziajka zdrowia

Wrocilismy do wawy, woadlam w szal sprzatania. Oooo ludzie kazdy cm w kurzu, ale robilismy gladzie to wiadomo..

Inka 100 lat kochana niech Ci się spełnią wszystkie marzenia, ciąża przebiega spokojnie i poród będzie szybki a dzidzius zdrowy!:tak:
Truskawka gratuluję wizyty i mam nadzieję że z serduszkiem wszystko będzie dobrze.
Aha gratuluję wizyty:)
Przyszła_Mamusia gratuluję coreczki:)
Maziajka dużo zdrówka
Pumelova super ze juz masz sprawna łazienkę-jak nasza remontowalismy i musiałam piętro niżej latać to była dla mnie męczarnia.

Wczoraj byliśmy na badaniach i raczej bedzie parka:) (w srode połówkowe to już chyba na 100%będę pewna) szyjka ok no ale chyba za bardzo cieszyłam się ta pogodą i spacerami(chyba za szybko chciałam chodzić na dłuższe spacery) bo wyszło że muszę leżeć-łożysko jednego dzidziusia jest zaraz nad szyjką:(

Kasiulka - tylko spokojnie z tymi porzadkami...

Anita - gratuluję udanych wyników, i trzymam kciuki za środowe polowkowe [emoji5]. Oszczędzaj się [emoji8]

Przyszła Mamusia, moje gratulacje!!!

Pumelova korzyści płynące z rozwoju cywilizacji nie były Ci wczoraj pisane:p

Aga k_m, mam gabinet kosmetyczny. Targi są w Warszawie, więc z 3miasta nie jest tak bardzo daleko. Weekend bardzo intensywny, zresztą podobnie jak cały tydzień. Wiem, że odpoczunek jest nam potrzebny, dodatkowy dzień by się przydal:rolleyes:

Do rozłąki jestem przyzwyczajona (jakkolwiek to brzmi).... Od samego początku P. wyjeżdżał do pracy, także jest mi smutno, ale do świąt szybko zleci. Poza tym mam Was, więc luzik:tak::tak:
Do ginekologa chodzę sama, zresztą póki co widziałam tylko jedną parę razem u mojego giną. Na początku jak jeszcze był pusty pęcherzyk to byliśmy we dwoje.
Na połówkowych gin starał się nieco rozluźnić atmosferę widząc jak się denerwuję. Urzadzilismy akcję "poszukiwanie płci":)
Przy kolejnej wizycie akcja buźka, bo na razie mam zdjęcie pięknego ucha:D

Lilith, jak samopoczucie? Jest lepiej??

reklama
Kasiulka nie przemeczaj się, na spokojnie z tym sprzątaniem, żebyś się nie przeciązyla.

Inka sto lat!:)

Truskawka gratuluję wizyty, dobrze że jesteś pod opieką i serduszko jest monitorowane, będzie dobrze, zobaczysz!

Aha też gratuluje!:)

Anita super że z dzidziusia mi wszystko w porządku, przykre tylko, że musisz leżeć...Ale wiadomo, to jest przejściowe, czego się nie robi dla dzidziusiow:)

Mnie dalej męczy ta krtań, ale przynajmniej nie jest gorzej (odpukac), więc jutro pewnie laryngolog nie da mi antybiotyku.

Patuszka ranny ptaszek z Ciebie;)

Do góry