reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam wszystkie brzuszki i ich właścicielki. Byłam dziś z mężem na warsztatach "Bezpieczny Maluch" i bardzo polecam tym wszystkim, które jeszcze nie były. Super prowadzący, fajnie przekazana wiedza, zwłaszcza z zakresu pierwszej pomocy niemowlakowi.

Zmykam robić pizze :)

! :*
Ika dzięki, że mi przypomnialas o warsztatach [emoji4] właśnie się zapisałam na 28 marca yupi [emoji38]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Truskawka gratuluje, mam nadzieje ze wyniki serduszkowe wyjda super

Aha ciesze sie!

Inka 100 lat!! :) spelnienia marzen i milosci cala studnie

Maziajka zdrowia

Wrocilismy do wawy, woadlam w szal sprzatania. Oooo ludzie kazdy cm w kurzu, ale robilismy gladzie to wiadomo..

Inka 100 lat kochana niech Ci się spełnią wszystkie marzenia, ciąża przebiega spokojnie i poród będzie szybki a dzidzius zdrowy!:tak:
Truskawka gratuluję wizyty i mam nadzieję że z serduszkiem wszystko będzie dobrze.
Aha gratuluję wizyty:)
Przyszła_Mamusia gratuluję coreczki:)
Maziajka dużo zdrówka
Pumelova super ze juz masz sprawna łazienkę-jak nasza remontowalismy i musiałam piętro niżej latać to była dla mnie męczarnia.

Wczoraj byliśmy na badaniach i raczej bedzie parka:) (w srode połówkowe to już chyba na 100%będę pewna) szyjka ok no ale chyba za bardzo cieszyłam się ta pogodą i spacerami(chyba za szybko chciałam chodzić na dłuższe spacery) bo wyszło że muszę leżeć-łożysko jednego dzidziusia jest zaraz nad szyjką:(

Kasiulka - tylko spokojnie z tymi porzadkami...

Anita - gratuluję udanych wyników, i trzymam kciuki za środowe polowkowe [emoji5]. Oszczędzaj się [emoji8]

Przyszła Mamusia, moje gratulacje!!!

Pumelova korzyści płynące z rozwoju cywilizacji nie były Ci wczoraj pisane:p

Aga k_m, mam gabinet kosmetyczny. Targi są w Warszawie, więc z 3miasta nie jest tak bardzo daleko. Weekend bardzo intensywny, zresztą podobnie jak cały tydzień. Wiem, że odpoczunek jest nam potrzebny, dodatkowy dzień by się przydal:rolleyes:

Do rozłąki jestem przyzwyczajona (jakkolwiek to brzmi).... Od samego początku P. wyjeżdżał do pracy, także jest mi smutno, ale do świąt szybko zleci. Poza tym mam Was, więc luzik:tak::tak:
Do ginekologa chodzę sama, zresztą póki co widziałam tylko jedną parę razem u mojego giną. Na początku jak jeszcze był pusty pęcherzyk to byliśmy we dwoje.
Na połówkowych gin starał się nieco rozluźnić atmosferę widząc jak się denerwuję. Urzadzilismy akcję "poszukiwanie płci":)
Przy kolejnej wizycie akcja buźka, bo na razie mam zdjęcie pięknego ucha:D

Lilith, jak samopoczucie? Jest lepiej??

reklama
Kasiulka nie przemeczaj się, na spokojnie z tym sprzątaniem, żebyś się nie przeciązyla.

Inka sto lat!:)

Truskawka gratuluję wizyty, dobrze że jesteś pod opieką i serduszko jest monitorowane, będzie dobrze, zobaczysz!

Aha też gratuluje!:)

Anita super że z dzidziusia mi wszystko w porządku, przykre tylko, że musisz leżeć...Ale wiadomo, to jest przejściowe, czego się nie robi dla dzidziusiow:)

Mnie dalej męczy ta krtań, ale przynajmniej nie jest gorzej (odpukac), więc jutro pewnie laryngolog nie da mi antybiotyku.

Patuszka ranny ptaszek z Ciebie;)

Do góry