reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita gratuluje udanej wizyty. Fajnie że parka, oby się potwierdziło:) z tym lozyskiem gorzej... będziesz się musiała bardziej oszczędzać:*

Mi mój gin zawsze robi usg dopochwowe a potem normalne, myślę że mój mąż mógłby zapamiętać ten widok do końca życia haha. Nie wchodzi że mną do gabinetu, relacja ja - lekarz jest dla mnie zbyt intymną, zadaje mu pytania o których mąż nie wie i lepiej niech tak zostanie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, czytam was cały czas ale nie mam weny do pisania..

Kasiulka, to powodzenia w sprzątaniu
Anita, fajnie, że są szanse na parke, szkoda tego łożyska, no ale cóż.. musisz się przemęczyć
Bulkaasia gratki, ja też już w 6, trochę mnie to przeraża! ;)
Pola, współczuję chorowania, dbaj o siebie!

My wczoraj trochę ogarnialiśmy dom, ale tak porządnie. Pare kartonów śmieci poszło. Jeszcze muszę zrobić porządek w ubraniach i będzie git. Trochę się narobiłam, ale starczyło mi siły na 40 minut rowerkowania oglądając Pocahotas.. uwielbiam bajki disneyowskie :D A na kolacje zjadłam pyszne lody cart dora tiramisu, tak żeby odbudować te biedne spalone kalorie :p
Dziś mnie czeka obiad z teściową, zaległy urodzinowy męża, na szczęście idziemy do restauracji, więc będzie na neutralnym gruncie :D

Witajcie mamuśki :)

Na wstępie gratuluję wizyt i ze wszystko z dzieciątkami dobrze.. :)
Truskawka 3mam kciuki za serduszko maluszka..

Inka wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń:*

Pola i Maziajka zdrówka wam życzę..

Lilith gdzie się podzielasz, co u ciebie? Jak zdrówko?

Kasiulka gładzie, ogółem remonty fajna sprawa..tylko najgorsze te sprzątanie później..

Anita ale fajnie ze będzie parka :)

Linoone 3mam kciuki za obiad z teściową ;)

A my zaliczylismy wczoraj zakupy w Ikea a później moja zachcianka "gril" a że pogoda ostatnio w miarę dopisuje to s korzystaliśmy i mamy pierwszego w tym roku już za sobą :)
Ależ miałam fatalną noc..Niemoglam w nocy znaleźli sobie miejsca..nogi mnie jakoś tak bolały..Jak się przebudziłam to chyba z 2 godziny się wierzyłam..ehh Dziewczyny która z was posiada tego Rogala do spania i poleca..??

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Anita gratuluje parka, super. Uwazaj na siebie

Bulkaasia super oby jak najdluzej!!

Alex ja bardzo polecam, ale wiem ze nie wszystkim sie sprawdza. Teraz bylam tydzien bez u rodzicow to jednak biodra troche bola mimo, ze wkladalam sobie miedzy nogi zwykla poduszke

Hej dziewczyny
Inka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :*

Dziewczyny czy puchną wam juz stopy? My byliśmy wczoraj u teściów wieczorem i jak wracaliśmy to nie mogłam założyć butów :/ zastanawiam sie ci bede nosiła na wiosnę

Hej, hej

Patuszka - super! Ojjj myślę, że miałabyś co robić przy mnie [emoji3].
A co do rozlaki - lada moment będziesz miała towarzystwo, więc tęsknota będzie lżejsza [emoji6]

Pola - uff, cieszę się, że jest lepiej [emoji5]. Mam nadzieję, że antybiotyk rzeczywiście nie będzie potrzebny [emoji5]

Pumelova - w dalszym ciągu masz usg dopochwowo? U mnie już po 12 tc było tylko przez brzuch + badanie ginekologiczne..

Bułkaasiu - gratulacje!!! Życzę Ci spokojnych, pozostałych 3 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji8]

Linoone - uuu Teściowa... Ciężki kaliber [emoji1]. Dobrze, że spotkacie się na neutralnym gruncie... Wśród innych ludzi - to zazwyczaj wszystko trzyma w ryzach [emoji6]

Alex - i ja posiadam rogala i bardzo polecam. Moja ulubiona pozycja "na leniwca" [emoji6].
Wczoraj też 1 raz w tym roku grillowalismy [emoji5]

Truskawka - jeszcze nie mam problemu ze stopami. Ale podejrzewam, że jak tylko zacznie być cieplej - problem pojawi się na całego.
Polecam baleriny o pół badz cały rozmiar większe od obecnych. A za 2 miesiące wskakujemy w sandałki [emoji6].
Spróbuj moczyc też stopy w wodzie z solą. Mojej koleżance sporo to pomagało [emoji5]

Truskawka mi nie puchna, ani nie puchly we wczesniejszych ciazach, ale jak wiesz to czesta przypadlosc. Jezcze dodatkowo rochodza sie stawy i mozna miec po ciazy o numer wieksza stope

Aga a nie mierzy Ci szyjki w czasie usg wlasnie dopochwowo.
Mojego meza na pewno by ten widok nie przerazil :) jego w ogole nic nie obrzydza, a juz rozne rzeczy widzial :D

Ostatnia edycja:
reklama
Alex właśnie druga noc z rzędu nie mogę spać, ale to nie kwestia pozycji. Nie mogę uśmiałam a jak już dam radę to mam bardzo realistyczne sny z których się co chwilą wyruszam :(
Anita gratuluję parki. Łez i wypoczywaj bo po porodzie nie będzie lekko ;)
Bulkaasia jeszcze trochę dacie radę. Bardzo się cieszę.
Truskawka ja zauważyłam że wieczorem mam ślady po skarpetkach odcisniete a wcześniej tego nie miałam. Będziesz wiosna w kapciach paradować, a co, nie wolno ? :) byle to nie było pchnięcie patologiczne.
Patuszka współczuję takiego długiego rozstania, u mnie mąż często wyjeżdża ale raczej na krótko. W piątek jedzie na dwa tygodnie więc będę dziewczyny na forum zadręczać :) że mni smutno.
Pola to dalej zdrowia życzę :)
Dzisiaj rano jak mąż wychodził na siłkę to mówię do niego, że dostania mnie w niedziele rano sama, a on na to- przecież nie jesteś sama :) się wzruszyłam aż.
Właśnie się wypilingowalam, nabalsamowalam, Ogarnęłam stopy i zaczynam się suszyć. Jak wróci z treningu będę piękna :)
Miłej niedzieli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry