reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

U nas z tym wysokim tętnem to chyba juz taka jej uroda, na usg lekarz długo oglądał serce i było wszystko ok, ale lepiej sprawdzić dokładnie, juz sie przyzwyczaiłam ze nigdy nie moze być w 100% idealnie ehh

Morela u mnie 21+2 ale z usg o tydz mniejsza, pewnie drobna będzie.

Pumelova ja z okolic Krakowa, lekarz mi kazał do szpitala iść na to echo tętna, ale nie wiem czy bedzie termin, jak nie to prywatnie tez gdzies ta lekarka przyjmuje.

reklama
Truskawka - trzymam kciuki za serduszko. Będzie dobrze :-*. Cieszę się, że reszta parametrów o.k. No i mężowy potrafił sprostać zadaniu - super [emoji3]

Aha - gratulacje!!! Bardzo się cieszę się, że wszystko cacy [emoji3].

Pumelova - no to...trzeba ochrzcic [emoji6][emoji1]

Truskawka, najwidoczniej taką ma urodę. Dobrze, że cała reszta ok :-)

Marcysia, nie znam się, ale wydaje się trochę mało... Ja od samego początku mam powiedziane, że nie możemy dopuścić do skurczy. Jak w 11 tygodniu miałam, a brałam już luteine 2x1 setkę, to doktorek dopisal magnez i duphaston 3x1.

Aga_k_m ogon nie jest straszny, jest milutki. U samców najgorzej wyglądają jajka :) no i szczury nie żyją długo i często mają zmiany nowotworowe niestety. Mój Gustaw wskakiwal z podłogi po spodniach i bluzce na ramię a tam obskubywal kolczyki. Ważył 1100g pod koniec życia.
Pumelova kibelek-taka mała rzecz a cieszy :)
Truskawka oby wszystko było dobrze, kciuki już zaciskam, kiedy badanie?
Aha gratulacje, już kawał faceta.
Ja ledwo zipie. Chyba syndrom wicia gniazda się uaktywnil bo chciałabym już wszystko ogarnąć a nie mam aż tyle siły. Ale piwnica ogarnięta. Jeszcze dwie szafki przejrzeć w salonie, szafę w przedpokoju i ogarnąć buty. I będzie posprzątane wszystko. Mąż poszedł na siłownie a ja wstawiłam kolejne pranie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewcia3004
A co Tobie dolega? Masz tez rozejście? Ja wiecej pisze o tym w innyn topiku "bol i twardnienie brzucha..." (cos w tym stylu)

Póki co rozejscia jeszcze nie mam, ale nie jest wykluczone, że się pojawi. Od początku wiedziałam na co się decyduję. Jeden profesor w ogóle w zeszłym roku powiedział, że o ciąży mogę zapomnieć ze względu na stan macicy... No, ale ja tak mam, że jak na coś się uprę... I tak znalazłam mojego doktora, który specjalizuje się w bliznach po cesarkach i oto kończę już prawie 20 tydzień :-)
W tej chwili modlę się, aby blizna wytrzymała, bo resztę mam jakoś zabezpieczoną czyli mutacje mthfr (biorę zastrzyki) i przegrode macicy (w czerwcu usunięta)

hej wybaczcie ale chora jestem i mnie dobadlo katar mam niemilosierny wczoraj caly dzien w lozku przelezalam,,,dzis troche lepijej!! ehh niech ta pogoda w koncu sie ustabilizuje bo szalu mozna dostac!!!!!!

Truskawka moze masz racje taka uroda.Najwazniejsze ze jestescie pod stala opieka i wiecie co macie robic! Twoja bedzie chudziutka a moja znow kluska jakas:p

Ewcia ja za Ciebie trzymam kciuki ten lekarz Twoj to aniol pod jego skrzydlami na pewno wszystko zakonczy sie pozytywnie!

Pumelowa gratulacje kibelka!:D a powiedz by myslalam ze Wy w domu mieszkacie , to jak sasiedzi z gory wynajmujecie tylko pietro?

Wiecej nie mam sily [rzepraszm;(( jeszcze dzis znow uroodziny jeju w marcu i kwietniu prawie co tydzien, wszyscy sie musieli na raz rodzic:p

reklama
Do góry