reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

U nas z tym wysokim tętnem to chyba juz taka jej uroda, na usg lekarz długo oglądał serce i było wszystko ok, ale lepiej sprawdzić dokładnie, juz sie przyzwyczaiłam ze nigdy nie moze być w 100% idealnie ehh

Morela u mnie 21+2 ale z usg o tydz mniejsza, pewnie drobna będzie.

Pumelova ja z okolic Krakowa, lekarz mi kazał do szpitala iść na to echo tętna, ale nie wiem czy bedzie termin, jak nie to prywatnie tez gdzies ta lekarka przyjmuje.

reklama
Truskawka - trzymam kciuki za serduszko. Będzie dobrze :-*. Cieszę się, że reszta parametrów o.k. No i mężowy potrafił sprostać zadaniu - super [emoji3]

Aha - gratulacje!!! Bardzo się cieszę się, że wszystko cacy [emoji3].

Pumelova - no to...trzeba ochrzcic [emoji6][emoji1]

Truskawka, najwidoczniej taką ma urodę. Dobrze, że cała reszta ok :-)

Marcysia, nie znam się, ale wydaje się trochę mało... Ja od samego początku mam powiedziane, że nie możemy dopuścić do skurczy. Jak w 11 tygodniu miałam, a brałam już luteine 2x1 setkę, to doktorek dopisal magnez i duphaston 3x1.

Aga_k_m ogon nie jest straszny, jest milutki. U samców najgorzej wyglądają jajka :) no i szczury nie żyją długo i często mają zmiany nowotworowe niestety. Mój Gustaw wskakiwal z podłogi po spodniach i bluzce na ramię a tam obskubywal kolczyki. Ważył 1100g pod koniec życia.
Pumelova kibelek-taka mała rzecz a cieszy :)
Truskawka oby wszystko było dobrze, kciuki już zaciskam, kiedy badanie?
Aha gratulacje, już kawał faceta.
Ja ledwo zipie. Chyba syndrom wicia gniazda się uaktywnil bo chciałabym już wszystko ogarnąć a nie mam aż tyle siły. Ale piwnica ogarnięta. Jeszcze dwie szafki przejrzeć w salonie, szafę w przedpokoju i ogarnąć buty. I będzie posprzątane wszystko. Mąż poszedł na siłownie a ja wstawiłam kolejne pranie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewcia3004
A co Tobie dolega? Masz tez rozejście? Ja wiecej pisze o tym w innyn topiku "bol i twardnienie brzucha..." (cos w tym stylu)

Póki co rozejscia jeszcze nie mam, ale nie jest wykluczone, że się pojawi. Od początku wiedziałam na co się decyduję. Jeden profesor w ogóle w zeszłym roku powiedział, że o ciąży mogę zapomnieć ze względu na stan macicy... No, ale ja tak mam, że jak na coś się uprę... I tak znalazłam mojego doktora, który specjalizuje się w bliznach po cesarkach i oto kończę już prawie 20 tydzień :-)
W tej chwili modlę się, aby blizna wytrzymała, bo resztę mam jakoś zabezpieczoną czyli mutacje mthfr (biorę zastrzyki) i przegrode macicy (w czerwcu usunięta)

hej wybaczcie ale chora jestem i mnie dobadlo katar mam niemilosierny wczoraj caly dzien w lozku przelezalam,,,dzis troche lepijej!! ehh niech ta pogoda w koncu sie ustabilizuje bo szalu mozna dostac!!!!!!

Truskawka moze masz racje taka uroda.Najwazniejsze ze jestescie pod stala opieka i wiecie co macie robic! Twoja bedzie chudziutka a moja znow kluska jakas:p

Ewcia ja za Ciebie trzymam kciuki ten lekarz Twoj to aniol pod jego skrzydlami na pewno wszystko zakonczy sie pozytywnie!

Pumelowa gratulacje kibelka!:D a powiedz by myslalam ze Wy w domu mieszkacie , to jak sasiedzi z gory wynajmujecie tylko pietro?

Wiecej nie mam sily [rzepraszm;(( jeszcze dzis znow uroodziny jeju w marcu i kwietniu prawie co tydzien, wszyscy sie musieli na raz rodzic:p

reklama
Do góry