reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka na pewno będzie dobrze:) z Krakowa blisko więc gdyby się coś tam działo to umowcie się do tej, dam Ci namiar:)

Haha dzięki za wszystkie słowa wsparcia w temacie wc :D trochę się kimnelam teraz i znów głodna jestem [emoji16]

Maziajka mamy 3/5 domu a oni mają 2/5. Kiedyś to był dom rodzinny ale ciotka się wyprowadziła i zamieszkali 'obcy' :) mamy parter i 2 piętro które jest puste a oni mają 1 piętro. Reszta wspólna, każdy ma to na własność.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga no ja miałam ale ciii...
Osz Ty!!!!

Wszystkiego najlepszego Kochana!!! Niech Ci spełni to co wymarzone i wysnione, a w pierwszej kolejności życzę Ci mega radości z pozostałego okresu ciążowego, lekkiego, bezproblemowego porodu i cudnego, zdrowego bobaska [emoji8][emoji8][emoji8]

Maziajka dużo zdrowia, oby szybko przeszło :) a z pogodą masz rację mogła by się zdecydować ;)

Inka Wszystkiego najlepszego :) spełnienia marzeń :*

Inka najlepszego, zdrówka i radości [emoji38]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Witam wszystkie brzuszki i ich właścicielki. Byłam dziś z mężem na warsztatach "Bezpieczny Maluch" i bardzo polecam tym wszystkim, które jeszcze nie były. Super prowadzący, fajnie przekazana wiedza, zwłaszcza z zakresu pierwszej pomocy niemowlakowi.

Zmykam robić pizze :)

Inka,najlepsze życzenia urodzinowe! :*

Hej. Czas nadrobić zaleglosci, jak młodsza usnie muszę poczytać dziś byłam w Ikei, największy cel wysokie lustro bo nie mam gdzie fotek pstrykac 6 godz mnie nie było z czego 2 to dojazd. Stary oczywiście nic nie nadgonil w domu z porzadkami więc ciśnienie mi podniósł, a ja czuję zmęczenie i że przegielam z chodzeniem, teraz w końcu leżę i pachne...
Uśpie cudaka i biorę książkę do ręki chyba że sama zasne

Maziajka, zdrowiej Kochana!
U nas z urodzinami, to przegięcie w kwietniu i maju...
Też myślę, że z moim doktorkiem wszystko musi się udać :-)

Inka, wszystkiego najlepszego :-)

reklama
Do góry