Ej ale z tymi zębami to jednak bym nie chciała, te prazęby u noworodka mogą być objawem choroby genetycznej, ale nie muszą oczywiście.
Gratuluję udanych wizyt i czekam na relacje z reszty.
Liluli biedna Twoja mama jak piersią karmila już od początku taki ząbek na cycu.
Maziajka o sny erotyczne to moja zmora od początku ciąży, mąż już chyba ma mnie dosyć
Pumelova a propo wyprawkę to dziś mi przyjaciółka sporo rzeczy z głowy wybiła. Za to dostanę od niej kilka rzeczy, np. Laktator.
Hehe to zobaczymy kto urodzi największego dzidzia. Mój 20+1 miał 330. Czyli normalnie.
A propo placków to w takim blenderze kielichowym robicie. Bo mi się marzą przecieraki i do tego też trzeba patrzeć ziemniaki i nie wiem jak się do tego zabrać -bo tarka odpada.
A propo gina to ostatni był 3 lata młodszy ode mnie, teraz mam kobitke z 5 lat starsza. Ja tam się nie krępuje, chyba jestem na to za stara. Pamiętam jak leżałam na golasa na stole przed ablacja a lekarz wchodzi na sale i mówi, -o ale ma pani ładna opaleniznę , a drugi na to -i jaki fajny kolor paznokci.( o stopy mu chodziło) a obaj młodzi i przystojni
Dzisiaj nie jadłam od 10 do 17 i po małym jedzeniu miałam cukier 180 poszłam na spacer i po 30 minutach 120. Już mnie wkurza ten głupi cukier. Muszę jeść częściej. Jutro robię test, będę co 3 godziny coś szamać i zobaczymy.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji
Forum BabyBoom