reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ej ale z tymi zębami to jednak bym nie chciała, te prazęby u noworodka mogą być objawem choroby genetycznej, ale nie muszą oczywiście.
Gratuluję udanych wizyt i czekam na relacje z reszty.
Liluli biedna Twoja mama jak piersią karmila już od początku taki ząbek na cycu.
Maziajka o sny erotyczne to moja zmora od początku ciąży, mąż już chyba ma mnie dosyć ;)
Pumelova a propo wyprawkę to dziś mi przyjaciółka sporo rzeczy z głowy wybiła. Za to dostanę od niej kilka rzeczy, np. Laktator.
Hehe to zobaczymy kto urodzi największego dzidzia. Mój 20+1 miał 330. Czyli normalnie.
A propo placków to w takim blenderze kielichowym robicie. Bo mi się marzą przecieraki i do tego też trzeba patrzeć ziemniaki i nie wiem jak się do tego zabrać -bo tarka odpada.
A propo gina to ostatni był 3 lata młodszy ode mnie, teraz mam kobitke z 5 lat starsza. Ja tam się nie krępuje, chyba jestem na to za stara. Pamiętam jak leżałam na golasa na stole przed ablacja a lekarz wchodzi na sale i mówi, -o ale ma pani ładna opaleniznę , a drugi na to -i jaki fajny kolor paznokci.( o stopy mu chodziło) a obaj młodzi i przystojni ;)
Dzisiaj nie jadłam od 10 do 17 i po małym jedzeniu miałam cukier 180 poszłam na spacer i po 30 minutach 120. Już mnie wkurza ten głupi cukier. Muszę jeść częściej. Jutro robię test, będę co 3 godziny coś szamać i zobaczymy.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja dezynfekuje gazikami, octeniseptem a czasami wogole.

Misia na szczescie dla mojej Mamy nie kp siostry,inaczej bylaby biedna [emoji6]

Gratuluje udanych wizyt [emoji4]

Ja teraz chodze do gina na nfz i jestem bardzo zadowolona. Facet niewiele starszy odemnie,alew porzadku.
Przeszlam juz wielu gin i prywatnie i na nfz i kobiet i facetow i pierwszy raz jestem zadowolona.

Ja tez chyba pierwszy raz jestem mega zadowolona z gina, jeszcze fryzjera jakbym jakiegoś dobrego znalazła hehe bo z tym zawsze mam problem aa i jeszcze ze stomatologiem [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Heyo! No i kolejny chłopak w naszym gronie, Leoś zatem będzie:biggrin2: 19t3d, waga 280 gram , wszystko ok, słyszałam maluszka i widziałam , kręcił się, ale ustawić ładnie do zdj się nie chciał.
W banku nie do końca ok, bo kasa ma być jutro więc jutro podpiszę umowę zakupu i zapłacę za samochód.

Właśnie wróciłam od stomatologa 400 zł za 20 min właśnie mówię córce ze ma się kształcić to będzie bogata
Gina mam starego ale prowadzi mi każdą ciążę... do kobiety bym nie poszła
Fryzjera też mam faceta

reklama
Do góry