michasia30
Fanka BB :)
Ale cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mały też ostatnio jakieś nowe dźwięki wydaje jakieś piszczałki hihi W ogóle patrzę na pewnej grupie na fb, że przy kp dziewczyny zachodzą w ciąże i karmią do jej końca. A ja byłam pewna, że nie można hmm. Człowiek całe życie się uczy...
Karmienie piersią trzeba przerwać tylko jeżeli ciąża jest zagrożona. Przy ciąży fizjologicznej spokojnie można karmić a potem jak ktoś ma taką potrzebę to można karmić dwójkę dzieci. Najpierw przystawia się to młodsze. Jak się naje to wtedy czas na starsze.
A tak z ciekawości, bo nie zamierzam tego praktykować, to jest wtedy normalnie siara?
Ja nie pisałam bo miałam małą masakrę w weekend - wróciło mi zapalenie pęcherza + mam coraz to w gorszym stanie kręgosłup. Generalnie w niedzielę to z jednej strony ciężko mi było chodzić (ból), z drugiej goniło mnie do toalety z powodu infekcji. No i przy tym jeszcze trzeba nakarmić dziecko cyckiem... Już lepiej z pęcherzem, ale od czerwca to mam teraz właściwie to już piątą antybiotykoterapię... martwię się o małą Po tych różnych specyfikach zrobiła mi dwa razy kupę z krwią - chyba to przez nadmiar żurawiny - odstawiłam i muszę obserwować.
Dalej niestety nie chce leżeć na brzuszku. Strasznie się buntuje... Czasem ledwo ją położę to już jest ryk... Staram się ją kłaść mimo wszystko po prostu częściej, ale na krócej.