reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Thriade pisałam w poście wyżej 200 gram przez 5 dni na plus ;-) było 7320ale odjela trochę wiadomo pampers body.....
Moja mała na brzuch się przewróci ale jej rączka zostaje pod sobą i muszę jej pomóc trochę a leżeć za bardzo nie lubi trochę popatrzy i zaraz marudzi ale nóżki już tak podsuwa pod siebie jak by miała raczkowac hehe i przesuwa się wokół własnej osi....

A jeszcze nam pytanie w jakiej formie gluten wprowadzacie??? Koleżanka pisała że zwykła manne robi

Hejka. Coś nie piszę ostatnio:). U nas też Stef przystopował z wzrostem wagi i bardzo dobrze, bo grubasek z niego;) Waży już 9,4kg. Waga przystopowała pewnie dlatego, że zrobił się bardzo ruchliwy:) Pełza do tyłu i w kółko i od dziś podnosi się sam na czworaki i buja. Wcześniej ćwiczyłam z nim obroty, a teraz właśnie czworaki (według wskazówek naszej fizjoterapeuty).

Z jedzeniem jeszcze chwila, ale już ssał winogrona i jakieś tam odrobinki próbował. Przy starszych wspomagałam się tymi tabelkami wprowadzania produktów w kolejnych miesiącach od 6 do 12 i teraz też będę. Polecam Wam, bo fajnie inspirują - http://www.osesek.pl/podstawy-zywie...-dziecka-ktore-ukonczylo-6-miesiac-zycia.html

Dziewczyny przecież ja karmiłam w obu ciążach. Teraz skończyłam 2 miesiące przed porodem. Mój średniak miał 23 miesiące:)

A i z tym glutenem już nieaktualne przecież, widzę że nadal drążycie temat;)

Dupiasta sobota u nas. Mój M. pomylił się i zamiast leku na naczyniaka, podał Hani mój hormon tarczycy, w wysokiej dawce dla dorosłych. Jesteśmy w szpitalu na obserwacji. Mam nadzieję, że młodej nic nie będzie i skończy się na płaczu, podczas zakładania wenflonu.

Madziula to się zagapiłam i jakoś przeoczyłam Twój post.

Blacksilk trzymajcie się!

Ja jestem właśnie na trzecim antybiotyku na ten cholerny pęcherz :(

reklama
Do góry