martyska- a to nie tradzik po prostu? takie zaczerwienione ogniska (moze nie az tak) pojawialy sie u nas na policzku po stronie nagrzanej- na ktorej lezala czy przytulala sie do mnie, pozniej to znikalo. Nie przegrzewaj malej, obserwuj, jak tylko na buzce, to raczej nie alergia
michasia- ja mam wkladki MUM, polecam, mam tez muszle, nosze na jednej poranionej jeszcze piersi- niby fajne ale trzeba uwazac, jak zbierze sie mleczko, nie zauwazysz, nachylisz sie -wszystko wylewa sie przez te otworki wentylacyjne-juz pare razy sie tak zalatwilam
poza tym przy obcislej bluzce moga byc widoczne.
u nas tylko kp, kupki sa rozne.od zoltych przez zielonkawe po brazowawe. jem wszystko. Przy kp to norma. a probiotyk nigdy nie zaszkodzi
co do poranionych brodawek, jesli ktoras z was jeszcze z nimi walczy, to polecam olejek z rokitnika! dziala cuda, ja mialam jedna brodawka tak zmasakrowana, ze wisiala nade mna wizja szycia chirurgicznego, nic nie dzialalo, od ok 5 dni smaruje , zgodnie z poleceniem znajomej, olejkiem z rokitnika i juz jest prawie zagojona. polecam na wszellkie ranki, zreszta zastosowan jego jest wiele. o jakies cudo, jedyny minus- ma intensywnie pomaranczowy kolor i brudzi, miedzy innymi dlatego uzywam muszli, do iziolacjileczonej brodawki.