reklama
Gratulacje, słodkiZobacz załącznik 700637Kornelek urodził się dziś o 9.38 3220 i 55 cm 10 pkt
Gratulacje, kawał chłopaDziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!
Ojojo, kciuki mocne!Dziewczyny,mam skurcze !boli,ale się ciesze,że ruszyło
michasia30
Fanka BB :)
Klara gratki :-*
martyska1223
Malf to oby do przodu! My juz w domku, troszkę pospalam, a teraz odpoczywam bo mała spi a za jakieś chwile obudzi się pewno na karmienie. Waga pokazuje -9kg .. jeszcze kupę do zzucenia. Brzuch jak brzuch, myślałam że będzie gorzej, tylko te rozstępy, jak brzuch był okrągły to były tylko do pępka a teraz prawie na całym brzuchu ehh. Ja jutro dzwonie do przychodni załatwić kwestie położnej i lekarza poz.
Ciekawe jak ta nocka będzie wyglądać..
Ciekawe jak ta nocka będzie wyglądać..
martyska1223
Kochane jaka powinna być temperatura wody w wanience ??
Gosica_H
Aktywna w BB
Kropka, ależ dorodny chłopczyk, gratuluję z całego serca:-). Ewcia dziękuję za dopisanie mnie do listy. Otóż po wizycie mam info takie, że w poniedziałek mam się zgłosić na oddział, a najpóźniej w środę ma być cc. W końcu jakieś konkrety:-)
Martyśka temperature wody sprawdzasz nadgarstkiem, powinnaś poczuć przyjemne ciepło. Mówi sie że woda powinna miec dokladnie taką temperature jak nadgarstek, ale wtedy błyskawicznie stygnie. Sprawdzanie łokciem nie działa, łokcie są za zimne.
reklama