Dziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!
reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Dziewczyny rozpakowane- jak idzie zrzucanie kg ? Czy któraś się orientuje kiedy można zacząć ćwiczyć brzuch po cc?
Eh mialam pytac to samo. U mnie slabo spadly kg chociaz mam nadzieje ze jeszcze beda szly w dol. Po porodzie - 5 kg teraz po 9 dniach -8 kg. Ale jeszcze z 6 zanim bedzie po staremu :/ a czytalam ze brzuch raczej po dwoch miesiacach od cc dopiero cwiczyc :/
Dziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!
Super Kropka
wichurka82
Ja jestem2 tyg po cc. W ciazy przytyłam 2 kg, a teraz jestem -8kg, tak wiec na to nie narzekam, ale skóra na brzuchu to jakaś masakra po tych dwóch ciążach jedna po drugiej. Nie moge wprost patrzeć na ten brzuch... A kiedy bede mogła ćwiczyć tego nie wiem bo mam rane zainfekowana i cały czas mi sie z niej sączy wiec musze czekać aż mi sie to wygoi...
ewczis76
U mnie spadlo 8 kg ... Teraz waga pokazuje 56 .... Zostalo jeszcze 12 kg ale chce jesze zrzucic tylko 6 tak zeby do 50 kg
WOW
Gratulacje! Kawał mężczyzny!Dziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!
reklama