reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Zobacz załącznik 700637Kornelek urodził się dziś o 9.38 3220 i 55 cm 10 pkt
Gratulacje, słodki :)

Dziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!
Gratulacje, kawał chłopa :)

Dziewczyny,mam skurcze :)!boli,ale się ciesze,że ruszyło :)
Ojojo, kciuki mocne!

Malf to oby do przodu! My juz w domku, troszkę pospalam, a teraz odpoczywam bo mała spi a za jakieś chwile obudzi się pewno na karmienie. Waga pokazuje -9kg .. jeszcze kupę do zzucenia. Brzuch jak brzuch, myślałam że będzie gorzej, tylko te rozstępy, jak brzuch był okrągły to były tylko do pępka a teraz prawie na całym brzuchu :( ehh. Ja jutro dzwonie do przychodni załatwić kwestie położnej i lekarza poz.
Ciekawe jak ta nocka będzie wyglądać..

Malf &&&&&&

Uaktualniłam listę i wywaliłam kolumnę z płcią, a za to dodałam skończony tydzień ciąży, w którym urodziło się dziecko.

listalipiec.jpg

Załączniki

• listalipiec.jpg
    listalipiec.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 72
Kropka, ależ dorodny chłopczyk, gratuluję z całego serca:-). Ewcia dziękuję za dopisanie mnie do listy. Otóż po wizycie mam info takie, że w poniedziałek mam się zgłosić na oddział, a najpóźniej w środę ma być cc. W końcu jakieś konkrety:-)

Martyśka temperature wody sprawdzasz nadgarstkiem, powinnaś poczuć przyjemne ciepło. Mówi sie że woda powinna miec dokladnie taką temperature jak nadgarstek, ale wtedy błyskawicznie stygnie. Sprawdzanie łokciem nie działa, łokcie są za zimne.

reklama
Do góry