reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
klara gratulacje! :-)
już połowa lipca a większość rozpakowana :-)
mamusie jak wasze dzieciaczki śpią w nocy? mój maluszek wstaje o 22 i zasypia dopiero o 1.. później wstaje tylkko na karmienie..
moj wstaje o 21 i zasypiao 23 potem wstaje o 1,3,5,7 je i idzie spac o 7 biore go do siebie i jeszcze spimy do 10 :-)

O rany, dziewczyny trzymam za Was kciuki, oby szybko poszło:-) u mnie cc ze względu na ułożenie pośladkowe. Poprzedni poród też cc, też pośladkowy dzieć. Taka moja uroda:-D.Ciekawa jestem ile tak naprawdę waży, bo dziś lekarz stwierdził, że liczy na ok. 4,500.

u mnie lekarz mówił, że będzie ok. 4000, mały ważył 3770 (; w ogóle jak tak patrzę po tabelce, to duże dzieciaki nam się rodzą generalnie.

kupiliśmy Bebilon, mam nadzieję, że zaparcia się skończą! a jutro położna, o 8 rano przychodzi... nie da się wyspać (;

u mnie lekarz mówił, że będzie ok. 4000, mały ważył 3770 (; w ogóle jak tak patrzę po tabelce, to duże dzieciaki nam się rodzą generalnie.

kupiliśmy Bebilon, mam nadzieję, że zaparcia się skończą! a jutro położna, o 8 rano przychodzi... nie da się wyspać (;

To przynajmniej sie zapowiedziala:) u mnie dzis polozna przyszla calkiem znienacka :)

reklama
To przynajmniej sie zapowiedziala:) u mnie dzis polozna przyszla calkiem znienacka :)

czegoś takiego to nie rozumiem, przecież to nie tak, że ona zadzwoni, a Ty coś ukryjesz na szybko przed nią... nie powinno się robić takich niezapowiedzianych wizyt, przecież człowiek może w majtach być, spać czy co /:

Do góry