reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Spokojna,po prostu moja psychika potrzebuje jeszcze moment na przygotowanie się do sytuacji,w której to będę mama dwójki szkrabów,a nie tylko Nataszki.poza tym strasznie się boje jak ona zniesie pojawienie się brata,że ja nie dam rady tak tego wszystkiego ogarnąć,żeby jej nie skrzywdzić...sama jestem jedynaczką,wiec będę poruszać sie trochę po omacku,nie mam wzorca postępowania :/...pewnie w dużej mierze te wszystkie obawy to po prostu hormony,które po porodzie znikną,ale póki co spędzają sen z powiek :).no i tak jak już pisałam -N. urodziłam 11 dni po terminie i taka sytuacja jest dla mnie jedyną normalną ;)

reklama
Widzę, że tu jakaś zbiorowa depresja;) Ja tam ciąży bardzo nie lubię, ale już zaraz koniec i w sumie nie ma tragedii.

Muszę się zbierać, bo przychodzi dziś gość malować kolejny pokój, a trzeba tam najpierw przygotować.

Malf - siostra będzie na pewno zachwycona bratem, trzeba im dać dużo swobody w relacjach i na pewno będą przeszczęśliwi, że siebie mają:)

Spokojna - 48kg przy 170cm to niedowaga, więc bardzo dobrze, że więcej przytyłaś.

Jak tam nikt nie rodzi?

Ewczis Ty lepiej powiedz o tym lekarzowi lub zrób badania bo to naprawdę moze byc objaw cholestazy ciążowej, a to bardzo niebezpieczne dla dziecka jest.

reklama
Do góry