reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Malf to ja mam odwrotnie. Do seksu awersja totalna ale jakbym wiedziala ze wywola porod to zaraz bym na meza wskoczyla czy by chcial,czy nie :)

reklama
No nie wiem. Przed ciążą wazylam 48 kg, myslalam ze 10 kg jak przytyje to bedzie max. Cellulit mam straszny na nogach, jak chodze to cale uda sie trzęsą jak galareta, smaruje jakimis mazidlami na cellulit w ciazy ale mam wrazenie ze jest tylko gorzej. Woda i tluszcz sie strasznie zebrala na posladkach, nogach, nawet lydkach...

Wiecie co, lepiej mi aż troche że nie jestem sama z tym wszystkim. Mam dokładnie to samo co Wy. Przytyłam chyba niecałe 10kg wiec nie najgorzej, rozstepów póki co nie mam ale juz to ciażowanie mnie okropnie męczy. Mam dość tych ciuchów, swoich ruchów i ogólnie tej ociężałości. Chciałabym urodzić 1 lipca. Wkurza mnie ewentualnosć przenoszenia. jakby tak przyszło sie do sierpnia toczyć to istny koszmar. Mój też z seksem przystopował bo "dziecko już takie duże" siedzi przy kompie i nachrzania w gry online... Jeszcze teraz jest w domu ten tydzień a ja tak bym chciała by do roboty chodził, jakoś irytuje mnie ta sytuacja.
Chciałabym zasnąć i obudzić sie po połogu :/

Spokojnie spokojna:) mowie ci cla w tabletkach i serum tołpa takie w plynie dwa razy dziennie i po cellulicie :) taki problem to nie problem :)

Najwazniejsze to zeby gra byla warta świeczkii zeby urodzic zdrowe dziecko, bo jak cos jest nie tak ze zdrowiem to nawet najlepszy wyglad przestaje miec znaczenie.

reklama
Wiecie co mój K zwariował powiedział że nie będzie się golil aż się dziecko urodzi. Nie goli się już tydzień wygląda jak idź mi stąd a gdzie jeszcze do porodu. Co to za gatunek ani prośbą ani groźbą:banghead:

Do góry