reklama
P
pani.olga
Gość
Po raz kolejny piszesz,że sieje panikę...
Nie ja pisałam Oli ze ma jechać na IP,żeby się wyskoczyła z kolejnym tekstem,ja przeszłam swoje i swoje wiem,moje obawy poparte są doświadczeniem,więc nikt nie ma prawa moich obaw nazywać spaniem paniki
ja rozumiem, ale nie każda mama musi od razu myśleć, że jak jej dziecko się 3 godz. nie rusza, to znaczy, że mu serce nie bije.
jedno to mieć obawy, bo się przeżyło coś przykrego (i współczuję, że musiałaś przez to przechodzić), ale co innego od razu takie opowieści. nikt Twoich obaw nie wyśmiewa i nie do tego się odnosiło "sianie paniki", po prostu nie można przy każdej małej zmianie od razu najgorszego rozwiązania ludziom podsuwać, i tak ciąża jest wystarczająco stresująca.
ewelak
Zosinkowa Mama
Jezu... Dziewczyny... Kunda miała mieć cesarkę w niedzielę... Nie ma z nią od tego czasu kontaktu... A dziś u niej na fb jakaś znajoma napisała: " nic tylko smutek i żal opiekuj się z góry swoimi chlopcami (*)"
i dwa komentarze ze świeczkami
[*]
Nic więcej nie wiem...:---(
[*]
kornelia1802
Fanka BB :)
O matko! Oby to była jakaś pomyłka! Mi też aż się słabo zrobiło po przeczytaniu....
miq
Fanka BB :)
Jezu... Dziewczyny... Kunda miała mieć cesarkę w niedzielę... Nie ma z nią od tego czasu kontaktu... A dziś u niej na fb jakaś znajoma napisała: " nic tylko smutek i żal opiekuj się z góry swoimi chlopcami (*)"
[*]
O matko
O matko
Boże ciarki mnie przeszły. Dajcie znać jak tylko ktoś będzie coś wiedział!
reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Miała mieć w czerwcu... Ale na jednej z grup na fb pisała, że ma skurcze i jedzie do szpitala. Podjęta została decyzja o CC na niedziele na 15... I od tamtej pory nic. Pisałam do dziewczyny, która pisała tą informację- czekam na odpowiedź