klaudia81.81
Fanka BB :)
U mnie tez pierwsze pranie dzis zrobione i sie suszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Zaraz obczaję sukienkęa ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen
blacksilk powtórz badanie moczu ja maiłam ostatnio to samo leukocyty usiane i liczne bakterie a na drugi dzień badanie wyszło wzorowo po prostu próbka zanieczyszczona............
My byliśmy w Marine dwa lata temu: Marine Hotel***** Kołobrzeg - Pięciogwiazdkowy widok na morze - Hotel SPA nad morzem i polecam, chociaż, mimo 5* były niedociągnięcia.Madzia gratuluje Pochwal się jakimś zdjęciem ze ślubu
Dziewczyny macie jakiś hotel w kołobrzegu godny polecenia ? Najlepiej blisko plaży albo chociaż w centrum ;>
Ja dziś posortowalam rzeczy dla młodej i poleciało pierwsze pranie ;-)
Że tak zapytam z głupa - to tych prań trzeba zrobić kilka? Bo wszystkie piszecie, że robicie już "pierwsze pranie"... Ale chyba jedno wystarczy + prasowanie?U mnie tez pierwsze pranie dzis zrobione i sie suszy
Hehe dzięki za wyjaśnienie Blondynka ze mnie, farbowana, ale jednak Ale z drugiej strony ile wy macie tych ciuszków!!! Ja to bede ze 2 prania robić, ale to tylko dlatego, że mam kilka białych rzeczy do upraniaThriade podejrzewam że z tymi praniami to chodzi o to że wszystkie rzeczy nie zmieszczą się na raz w pralce i dlatego trzeba wstawić kilka prań Byłam dzisiaj na wizycie. Mała wazy 1800g, serce jak dzwon, z 10 minut je oglądał. 9-tego czerwca mam się zgłosić do szpitala na konsultacje anestezjologiczną, umówią mnie na cesarkę i dostanę sterydy na rozwój płuc małej.