reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Dawno nie pisałam, ale jakoś jestem totalnie bez mocy. 2 tygodnie temu miałam szczepienie na krztusiec, tydzień później zaczęło mi się choróbsko a od wczoraj jest już dramatycznie. Myslałam, że to grypa, ale mam wszystkie objawy krztuśca! Czy to możliwe? Może któraś z was się orientuje, bo angielska służba zdrowia jest naprawdę tragiczna, dzisiaj nie udało mi się dostać do lekarza, a duszę się niesamowicie. Nie spałam całą noc, chodzę na rzęsach jak dostaje napadu kaszlu to popuszczam coraz więcej, bez podpaski ani rusz a i to momentami nie wystarcza. Boli mnie cały brzuch, gardło zdarte od kaszlu i jak nie prześpię kolejnej nocy to chyba wyląduje na psychiatryku... :(

a ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen:-D

blacksilk powtórz badanie moczu ja maiłam ostatnio to samo leukocyty usiane i liczne bakterie a na drugi dzień badanie wyszło wzorowo po prostu próbka zanieczyszczona............
Gratulacje :) Zaraz obczaję sukienkę :)
Blacksilk - powtórz badanie koniecznie, ale co pisałam wielokrotnie, upewnij się, że to jałowy (sterylny) pojemnik na posiew, a nie zwykły na mocz. Bo mnie w zwykłych wychodziły też różne dziwne "kwiatki".

Madzia gratuluje ;) Pochwal się jakimś zdjęciem ze ślubu ;)

Dziewczyny macie jakiś hotel w kołobrzegu godny polecenia ? Najlepiej blisko plaży albo chociaż w centrum ;>
My byliśmy w Marine dwa lata temu: Marine Hotel***** Kołobrzeg - Pięciogwiazdkowy widok na morze - Hotel SPA nad morzem i polecam, chociaż, mimo 5* były niedociągnięcia.

Ja dziś posortowalam rzeczy dla młodej i poleciało pierwsze pranie ;-)

U mnie tez pierwsze pranie dzis zrobione i sie suszy :)
Że tak zapytam z głupa - to tych prań trzeba zrobić kilka? Bo wszystkie piszecie, że robicie już "pierwsze pranie"... Ale chyba jedno wystarczy + prasowanie?

My byliśmy dziś na usg III trymestru. Wszystko u nas dobrze, mała waży około 1600g. Siedzi dalej na pupie ze stopami przy twarzy (nie wiem jak ona to robi, ale cóż)... Potem pojeździliśmy po sklepach z wózkami (szczególy opiszę w odpowiednim wątku), a potem obiadek w pizza hut :> Byłam tak padnięta po tym wszystkim, że przespałam ponad godzinę :>

Thriade podejrzewam że z tymi praniami to chodzi o to że wszystkie rzeczy nie zmieszczą się na raz w pralce i dlatego trzeba wstawić kilka prań ;-)

Byłam dzisiaj na wizycie. Mała wazy 1800g, serce jak dzwon, z 10 minut je oglądał. 9-tego czerwca mam się zgłosić do szpitala na konsultacje anestezjologiczną, umówią mnie na cesarkę i dostanę sterydy na rozwój płuc małej.

Ja dziewczyny zaczelam puchnac. Dzis zauwazylam ze mam opuchniete kostki i okazalo sie przez ostatni tydzien przybralam 3 kg :(

Thriade podejrzewam że z tymi praniami to chodzi o to że wszystkie rzeczy nie zmieszczą się na raz w pralce i dlatego trzeba wstawić kilka prań Byłam dzisiaj na wizycie. Mała wazy 1800g, serce jak dzwon, z 10 minut je oglądał. 9-tego czerwca mam się zgłosić do szpitala na konsultacje anestezjologiczną, umówią mnie na cesarkę i dostanę sterydy na rozwój płuc małej.
Hehe dzięki za wyjaśnienie :D:D:D Blondynka ze mnie, farbowana, ale jednak :) Ale z drugiej strony ile wy macie tych ciuszków!!! :D Ja to bede ze 2 prania robić, ale to tylko dlatego, że mam kilka białych rzeczy do uprania :)
Dobrze, że z sercem wszystko ok, 1.8kg to spora sztuka :)

Ja mam duzo po synku i jeszcze oczywiscie dokupilam wiec na oko moze wyjsc z 7 prań :) a jak doliczyc kocyki itp to moze nawet wiecej :)

nie wiem jak dużo trzeba mieć ciuchów, żeby wyszło 7 prań @_@ u mnie to będą maksymalnie 2 - jedno na ciemne, drugie na jasne rzeczy...

reklama
Heh u mnie to nawet na pół pralki nie ma,ale jestem zła,że w Lidlu się nie załapałam

Do góry