reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny,ja nadal czuje mała na pecherzu,nic w górę sie nie przesuwa,dobrze,że kopniakow mocnych nie dostaje tylko delikatnie mnie zaczepia,ale czemu od początku na pęcherzyki to nie wiem.....

Moje dziecię też tak nisko i po pęcherzu swoją biedną matkę kopie, w szczególności upatrzył sobie godzinę 4 rano:-)

Witajcie Lipcowe przyszłe Mamy :)

Witaj Magdalinka, napisz coś o sobie.

Dzisiaj umyłam okna i chyba za ostro dałam czadu bo teraz jest mi niedobrze, chce mi się wymiotować i brzuch mnie boli, a najgorsze że jestem sama, synuś pojechał na wycieczkę a K będzie dopiero w piątek:-(

Ostatnia edycja:
Ola,delikatnie czy ostro? bo u mnie te ruchy nadal tak delikatne,że aż dziwne....
Też tak się przepracuje,a potem żałuję.....teraz czas dla Ciebie na relaksik....

Witaj Magdalinka,zapraszam do rozmów....

Na razie określiłabym je jako średnie, były delikatniejsze, ale od kilku dni wzmogły na sile:-D

O tak czas na relax, idę wziąć cieplutki prysznic i do łóżeczka, może jakiś serial sobie włączę

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny, jestem w 23 tygodniu ciąży, mam termin na 19.07 i jest to moja pierwsza ciąża. Każdy dzień dostarcza nowych przeżyć nowych odczuć...nie jest lekko bo ciężko znosiłam pierwsze tygodnie, schudłam 6kg i nadal jeszcze do mojej wagi sprzed nie wróciłam...zdążyłam już wylądować w szpitalu i prawie się odwodnić - jakaś infekcja tydzień temu...doznałam na własnej skórze jak to jest być przerzucanym ze szpitala do szpitala...a tak to typowe dolegliwości jak Wy...bóle kręgosłupa, niestrawność i mdłosci do dziś...nastroje zależne od samopoczucia...zapisałam się tu bo w tym wszystkim fajnie jest mieć bratnie dusze, wymienić się radosciami i smutkami, wesprzeć i dać nawzajem kopa...odczuwam wyraźne ruchy dziecka bo widziałam że pisałyscie o tym...niezłe uczucie czyż nie? :)

Myślę też nad tym czy te zwapnienia nie zrobiły się przypadkiem od tych ciągłych infekcji które miałam .
Kaszel ropny trzyma mnie do tej pory . Z zakatarzonym nosem jest lepiej .

Hejka.

U nas dobrze. Pokój wreszcie pomalowany, jeszcze mi babeczka w piątek podłogę olejem regeneracyjnym potraktuje, umyje okno i będzie cacy tzn. będzie można meblować.

Ja toxo też już dwa razy miałam robione, bo nie mam przeciwciał.

Karolina może rzeczywiście idź na kolejne USG. Mojej znajomem na USG w pierwszym trymestrze powiedzieli, że dziecko jest niedorozwinięte i ciąża pewnie sama umrze, całą noc płakała. Kolejne USG wykazało, że wszystko jest ok, synek urodził się zdrowy i niedługo kończy 3 lata.

Martyśka kciuki.

reklama
Dziwcznki ja caly czas zapracowana krzyz mi wysiada.. od kilku dni pobolewa mnie prawa nerka jutro w koncu mam wolne to pojde do lekarza bo dzis bol sie nasili.. eh

Do góry