reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi nie pisałam teraz do Moni jak masz czas to napisz jej i na drugim portalu
Glukozę tak jak pisały dziewczyny na czczo i po 2 h
A drugie toxo w 3 trymestrze, ale kiedy to nie wiem napisze mi gin
Klaudia nie mam takich przypadłosci
Madziuula moja koleżanka tak miała od ok połowy ciąży do końca kup wkładki dobre są te rossmanowskie
A ja dzis robiłam z innymi mamami w p-kolu palmy na niedzielę :-)

Pisałam już myślałam ze może coś się odezwała ;)

Hej ja załamana, Odebrałam wyniki moczu po braniu kolejnego antybiotyku i przepraszam ale ***** mać jest jest gorzej. Z ilosci 17-20 leukocytów mam 50-70 !! Dzisiaj jade zrobić jeszcze jeden wynik i dzwonie do mojej gin, i niestety ale połozenie na oddział jest nie uniknione.. ;(
Nadrobie was jak bede mieć chwile..

Dobrze będzie, jak przyatakują ją w szpitalu to pójdzie w cholerę ;) Trzymam kciuki aby wszystko było ok

Wiecie co dni pomylilam ...jutro mam glukoze

He he ;) jeden dzień w tą czy w tamtą ;) Ja dziś mieszkanie zostawiłam otwarte :/ tz nie zamknięte na zamek.

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi odnośnie glukozy. Będę musiała chyba na własną odpowiedzialność zrobić i ju. Co do toxo to raczej to drugie zrobię z samego świętego spokoju. Lekarz w 1 ciązy nie zalecał mi ponownego badania a zrobiłam w sumie "przypadkiem " gdy kot teściów okazał się mieć robale i wycierać dupskiem o co popadnie :/ wrrr

Ogólnie rzecz ujmując po narzekam trochę. Jestem chora, w nocy ból gardła nie dał mi spać, dobrze że tantum w domu bo nie dała bym chyba inaczej rady. Młoda też pobudkę zrobiała o 5-tej ehhh i szczerze mam straszne wyrzuty sumienia :( dom jest zapuszczony, nie poodkurzane prawie od tygodnia, ubrania dawno wyschły i stan ogólnie rzecz mówiąc słaby za półtora tygodnia święta ehh a ja co Młoda do przedszkola, ja do domu i spać i tak mi zleciał dziś dzień :(

reklama
Dzień dobry dziewczyny

Witajcie Dziewczyny, jestem w 23 tygodniu ciąży, mam termin na 19.07 i jest to moja pierwsza ciąża. Każdy dzień dostarcza nowych przeżyć nowych odczuć...nie jest lekko bo ciężko znosiłam pierwsze tygodnie, schudłam 6kg i nadal jeszcze do mojej wagi sprzed nie wróciłam...zdążyłam już wylądować w szpitalu i prawie się odwodnić - jakaś infekcja tydzień temu...doznałam na własnej skórze jak to jest być przerzucanym ze szpitala do szpitala...a tak to typowe dolegliwości jak Wy...bóle kręgosłupa, niestrawność i mdłosci do dziś...nastroje zależne od samopoczucia...zapisałam się tu bo w tym wszystkim fajnie jest mieć bratnie dusze, wymienić się radosciami i smutkami, wesprzeć i dać nawzajem kopa...odczuwam wyraźne ruchy dziecka bo widziałam że pisałyscie o tym...niezłe uczucie czyż nie? :)
Witaj i rozgość się :-) Fajnie być w ciąży jak sie czuje ruchy, nieraz booli, ale w gruncie rzeczy to przyjemne i zupełnie wyjątkowe przezycie :)

Angi nie przejmuj się, u mnie też syf bo ciągle mnie coś boli, w głowie się kreci i nie mam na nic sił. Bajzel do tego stopnia że mąż sie w końcu wziął sam za mycie okien, kupił chusteczki do szyb w lidlu i dumny z siebie umył nimi okna.. W zyciu tylu smug na szybach nie miałam:sorry2: Ale trudno, jak zrobił tak będzie, a co:-p hehehe

Klaudia mnie też zgaga od kilku dni męczy najgorzej jest rano. A co do zmęczenia to myślałam że tylko ja jestem taka do niczego. Czuję sie jak stara babcia, kręgosłup mnie cały czas boli a jak wezmę sie za jakieś porządku to strasznie sie poce i ledwo oddycham.

Właśnie !!! Wejde w domu na piętro i sapie jakbym maraton przebiegła !! A zgage mam dopiero od dwoch dni ale za to non stop ... od rana do nocy

Wiem co czujesz, marne to pocieszenie ale nie jesteśmy w tym same. Kurde aż sie boję pomyśleć co będzie później. W maju mieliśmy z mężem pojechać na przyspieszone wakacje nad morze ciekawe czy będę w stanie...

reklama
Do góry