angi-wawa1988
Fanka BB :)
Angi nie pisałam teraz do Moni jak masz czas to napisz jej i na drugim portalu
Glukozę tak jak pisały dziewczyny na czczo i po 2 h
A drugie toxo w 3 trymestrze, ale kiedy to nie wiem napisze mi gin
Klaudia nie mam takich przypadłosci
Madziuula moja koleżanka tak miała od ok połowy ciąży do końca kup wkładki dobre są te rossmanowskie
A ja dzis robiłam z innymi mamami w p-kolu palmy na niedzielę :-)
Pisałam już myślałam ze może coś się odezwała
Hej ja załamana, Odebrałam wyniki moczu po braniu kolejnego antybiotyku i przepraszam ale ***** mać jest jest gorzej. Z ilosci 17-20 leukocytów mam 50-70 !! Dzisiaj jade zrobić jeszcze jeden wynik i dzwonie do mojej gin, i niestety ale połozenie na oddział jest nie uniknione.. ;(
Nadrobie was jak bede mieć chwile..
Dobrze będzie, jak przyatakują ją w szpitalu to pójdzie w cholerę Trzymam kciuki aby wszystko było ok
Wiecie co dni pomylilam ...jutro mam glukoze
He he jeden dzień w tą czy w tamtą Ja dziś mieszkanie zostawiłam otwarte :/ tz nie zamknięte na zamek.
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi odnośnie glukozy. Będę musiała chyba na własną odpowiedzialność zrobić i ju. Co do toxo to raczej to drugie zrobię z samego świętego spokoju. Lekarz w 1 ciązy nie zalecał mi ponownego badania a zrobiłam w sumie "przypadkiem " gdy kot teściów okazał się mieć robale i wycierać dupskiem o co popadnie :/ wrrr
Ogólnie rzecz ujmując po narzekam trochę. Jestem chora, w nocy ból gardła nie dał mi spać, dobrze że tantum w domu bo nie dała bym chyba inaczej rady. Młoda też pobudkę zrobiała o 5-tej ehhh i szczerze mam straszne wyrzuty sumienia dom jest zapuszczony, nie poodkurzane prawie od tygodnia, ubrania dawno wyschły i stan ogólnie rzecz mówiąc słaby za półtora tygodnia święta ehh a ja co Młoda do przedszkola, ja do domu i spać i tak mi zleciał dziś dzień