reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi nie pisałam teraz do Moni jak masz czas to napisz jej i na drugim portalu
Glukozę tak jak pisały dziewczyny na czczo i po 2 h
A drugie toxo w 3 trymestrze, ale kiedy to nie wiem napisze mi gin
Klaudia nie mam takich przypadłosci
Madziuula moja koleżanka tak miała od ok połowy ciąży do końca kup wkładki dobre są te rossmanowskie
A ja dzis robiłam z innymi mamami w p-kolu palmy na niedzielę :-)

Pisałam już myślałam ze może coś się odezwała ;)

Hej ja załamana, Odebrałam wyniki moczu po braniu kolejnego antybiotyku i przepraszam ale ***** mać jest jest gorzej. Z ilosci 17-20 leukocytów mam 50-70 !! Dzisiaj jade zrobić jeszcze jeden wynik i dzwonie do mojej gin, i niestety ale połozenie na oddział jest nie uniknione.. ;(
Nadrobie was jak bede mieć chwile..

Dobrze będzie, jak przyatakują ją w szpitalu to pójdzie w cholerę ;) Trzymam kciuki aby wszystko było ok

Wiecie co dni pomylilam ...jutro mam glukoze

He he ;) jeden dzień w tą czy w tamtą ;) Ja dziś mieszkanie zostawiłam otwarte :/ tz nie zamknięte na zamek.

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi odnośnie glukozy. Będę musiała chyba na własną odpowiedzialność zrobić i ju. Co do toxo to raczej to drugie zrobię z samego świętego spokoju. Lekarz w 1 ciązy nie zalecał mi ponownego badania a zrobiłam w sumie "przypadkiem " gdy kot teściów okazał się mieć robale i wycierać dupskiem o co popadnie :/ wrrr

Ogólnie rzecz ujmując po narzekam trochę. Jestem chora, w nocy ból gardła nie dał mi spać, dobrze że tantum w domu bo nie dała bym chyba inaczej rady. Młoda też pobudkę zrobiała o 5-tej ehhh i szczerze mam straszne wyrzuty sumienia :( dom jest zapuszczony, nie poodkurzane prawie od tygodnia, ubrania dawno wyschły i stan ogólnie rzecz mówiąc słaby za półtora tygodnia święta ehh a ja co Młoda do przedszkola, ja do domu i spać i tak mi zleciał dziś dzień :(

reklama
Dzień dobry dziewczyny

Witajcie Dziewczyny, jestem w 23 tygodniu ciąży, mam termin na 19.07 i jest to moja pierwsza ciąża. Każdy dzień dostarcza nowych przeżyć nowych odczuć...nie jest lekko bo ciężko znosiłam pierwsze tygodnie, schudłam 6kg i nadal jeszcze do mojej wagi sprzed nie wróciłam...zdążyłam już wylądować w szpitalu i prawie się odwodnić - jakaś infekcja tydzień temu...doznałam na własnej skórze jak to jest być przerzucanym ze szpitala do szpitala...a tak to typowe dolegliwości jak Wy...bóle kręgosłupa, niestrawność i mdłosci do dziś...nastroje zależne od samopoczucia...zapisałam się tu bo w tym wszystkim fajnie jest mieć bratnie dusze, wymienić się radosciami i smutkami, wesprzeć i dać nawzajem kopa...odczuwam wyraźne ruchy dziecka bo widziałam że pisałyscie o tym...niezłe uczucie czyż nie? :)
Witaj i rozgość się :-) Fajnie być w ciąży jak sie czuje ruchy, nieraz booli, ale w gruncie rzeczy to przyjemne i zupełnie wyjątkowe przezycie :)

Angi nie przejmuj się, u mnie też syf bo ciągle mnie coś boli, w głowie się kreci i nie mam na nic sił. Bajzel do tego stopnia że mąż sie w końcu wziął sam za mycie okien, kupił chusteczki do szyb w lidlu i dumny z siebie umył nimi okna.. W zyciu tylu smug na szybach nie miałam:sorry2: Ale trudno, jak zrobił tak będzie, a co:-p hehehe

Klaudia mnie też zgaga od kilku dni męczy najgorzej jest rano. A co do zmęczenia to myślałam że tylko ja jestem taka do niczego. Czuję sie jak stara babcia, kręgosłup mnie cały czas boli a jak wezmę sie za jakieś porządku to strasznie sie poce i ledwo oddycham.

Właśnie !!! Wejde w domu na piętro i sapie jakbym maraton przebiegła !! A zgage mam dopiero od dwoch dni ale za to non stop ... od rana do nocy

Wiem co czujesz, marne to pocieszenie ale nie jesteśmy w tym same. Kurde aż sie boję pomyśleć co będzie później. W maju mieliśmy z mężem pojechać na przyspieszone wakacje nad morze ciekawe czy będę w stanie...

reklama
Do góry