reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Cieszę się,że mogłam pomóc. Ja nie miałam zrobionego tego badania u mojego lekarza tylko w specjalistycznym gabinecie,który tym się specjalizuje. Może poszukaj w pobliżu siebie takiego gabinetu.

reklama
Witam się dziewczyny . Wczoraj nie miałam siły żeby cokolwiek napisać .. przedwczoraj przed pójściem do łóżka zaczęłam plamić...
wczoraj lekarz... łożysko mi schodzi w dół... Jestem załamana ...
daj znać co dziś się po wizycie dowiesz! Trzymam kciuki.

Martyska a kwas dha też przyjmujesz? Bo ja oprócz witamin biorę też ten kwas ale jego sie na szczęście łatwo połyka.
Ja biorę Pregna Plus i tez biorę dodatkowo Dha ale z omegamed bo jest z alg i nie zajeżdża mi rybą.

Cieszę się,że mogłam pomóc. Ja nie miałam zrobionego tego badania u mojego lekarza tylko w specjalistycznym gabinecie,który tym się specjalizuje. Może poszukaj w pobliżu siebie takiego gabinetu.

no tu w białej pola do popisu nie ma co do takich gabinetów znalazłam jeden i na stronie jest takie info :

"USG 20-24 tydzień (tzw.\\\"USG połówkowe\\\") polożnicze z kolorowym Dopplerem obrazowanie trójwymiarowe w czasie rzeczywistym budowy płodu i jego zachowania. Lekarz wykonujący badania USG posiada - certyfikaty Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego i Polskiego Towarzystwa Ultrasonograficznego.
Badania w ginekologii i położnictwie wykonywane aparatem GE VOLUSON 730 EXPERT"

jak bym wiedziała że tak będzie u mojego gina to bym nawet nie szła na połówkowe do niego no ale cóż poradzić wszyscy ci lekarze tacy sami tylko kasa i nara jeszcze może się okaże na 4d ze jednak siusiak jest hehe;-)

ja biorę Femibion Natal 2 Plus tam jest tabletka i kapsułka, bierze się obydwie na raz w kapsułce jest DHA poleciła mi je moja doktor i jestem zadowolona chociaż u nas w aptekach jest droga za pierwsze opakowanie zapłaciłam 68 zł to nie na moją kieszeń co miesiąc, ale zamawiam przez internet i ostatnio za dwa opakowania zapłaciłam z przesyłką ok. 84zł.

Strasznie dużo ze te witaminy ja je biorę i płacę 50zł lub 49zł zależy od apteki za opakowanie ale z neta widzę ze warto zamówić

Dziewczyny wasze kciuki są magiczne . Wszystko z maluszkiem jest w porządku ,no i na 99 % dziewczynka :)
Trzymała rączkę w buzi i pokazała nam swoją piękną stópkę słodziaczek mamusi .
Rozwija się książkowo , wszystko ma na swoim miejscu a ja mam nie dzwigać , nie przemęczać się i duuużo odpoczywać .
Kolejna wizyta 24 marzec na 15:30 , w razie gdyby coś złego się działo mam jechać prosto na pogotowie . Całuję Was .

reklama
Do góry