reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam się dziewczyny . Wczoraj nie miałam siły żeby cokolwiek napisać .. przedwczoraj przed pójściem do łóżka zaczęłam plamić...
wczoraj lekarz... łożysko mi schodzi w dół... Jestem załamana ...

O matko, wyobrazam sobie co czujesz :-( Lez jak najwiecej, wiem ze to nielatwe przy starszych dzieciach, ale one sa juz duze, dadza rade... Odpoczywaj i trzymam kciuki za dzidzia!

hej
Ja wstałam w lepszym humorze Mati bez gorączki :-) ale całą noc go doglądałam więc średnio się wyspałam a Mati wstał przed 7 i mówi: mama jestem głodny wstawaj juz jest dzień ;-)
no to znaczy że juz zdrowszy :-)
połówkowe mam 12 marca o 15.40

karolina odpoczywaj sobie kochana, co powiedział lekarz? współczuję pewnie strachu sie najadłaś, wiem co to stres o dzieciątko... &&&&&&&&&&&&& żeby było dobrze

Karolina -trzymam kciuki,odpoczywaj...

Ja dziś już po wizycie :) .Moja Żaba rośnie jak szalona-zaczęłam 20 tydzień dziś a ona ma wymiary na 2 tyg więcej( czyli super ) , a najlepsze jest to ,że dziś już nie było takie pewne ,że to facet :) także ja poproszę dać mi znak zapytania przy płci ;)
Niestety nie mam za dobrych wyników -tych moich ...jakies zapalenie dróg moczowych ,crp podwyższone ,hematokryt na granicy niedokrwistości , przeciwciała anty d obecne....no i zamieniamy duphaston na luteinę ,plus zero wysiłku fizycznego ...kontrola za tydzień ,a połówkowe 12 marca.

Lece zaraz do fryzjera ,bo zarosłam już strasznie ,potem może z M pojedziemy na zakupy :) póki dzieci w szkole ...
Miłego piątku
&&&&& dla potrzebujących i za dzisiejsze wizyty :)

Karolina,bardzo mi przykro,co lekarz zadecydowal??

Kati,a moja od wczoraj chora,więc jestem uziemiona totalnie....nie ma temperatury,ale kaszel,a niedawno miała zapalenie oskrzeli...

Syn spał już 2noc u siebie bez problemów,oby to był dobry początek....

Co dzisiaj macie w menu na obiadek??

Gratuluję poznania płci,teraz to faktycznie chyba przewaga dziewcząt?Kati tobie dodatkowo gratki bo dzidzia całkowicie zdrowa!!
Karolina współczuję odpoczywaj,leż i stosuj się do zaleceń lekarza!&&&
Martyska i widzisz nie potrzebnie się martwiłaś teraz będzie pukać coraz częściej:-D
To już cztery chyba jesteśmy na 12 marca...Ja,Kati,Angi i Klara?! Ktoś jeszcze ?
Przyjaciółka moja 22 urodziła miesiąc przed terminem dziewczynkę Emilię i kurcze martwić się zaczynamy bo niby dobrze było a tu nagle zabieraja ją do szpitala dziecięcego bo spada z wagi nie chce ssać i żółtaczka ech oby nic więcej nie wyszło,mieszkają w Niemczech więc dostanie nawet pokój dla siebie żeby być z dzieckiem.Ach im częściej słucham o opiece tam to chyba się przeprowadzam:-p:-)
Co pichcicie dziś na obiad,bo Ja wg weny nie mam a szanowny małżonek ma już przesyt zup i "żąda" czegoś do zjedzenia:-D

reklama
Do góry