reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
oh kusisz,tez już widziałam u nas w warzywniaku 4 zł za kilo...może choć rozważam też spaghetti .

Ja myślę nad plackami ziemniaczana mi ale nie wiem czy lenistwo nie wygra z zachcianka.. tyle roboty przy tarciu ziemniaków wrr.. w sumie ja to i tak mam w lodówce jeszcze kapusniak a najwyżej t zrobię kotleta i ziemniaki ;) ja mięsa nie jem wiec żadna strata :D

No niestety mojego lekarza nie było więc poszłam do tego co przyjmuje u nas w przechodni , a on chłodnawo do mnie podszedł .
Mam brać nospę , magnez , dużo leżeć i zero seksu ... dzisiaj na 16:30 zarejestrowałam się prywatnie do swojego , mam nadzieje że z dzieciątkiem wszystko jest dobrze .
Kochane dziękuję za dobre słowa potrzebne mi są

No niestety mojego lekarza nie było więc poszłam do tego co przyjmuje u nas w przechodni , a on chłodnawo do mnie podszedł .
Mam brać nospę , magnez , dużo leżeć i zero seksu ... dzisiaj na 16:30 zarejestrowałam się prywatnie do swojego , mam nadzieje że z dzieciątkiem wszystko jest dobrze .
Kochane dziękuję za dobre słowa potrzebne mi są

Odrazu po wizycie daj znać, ale jestem pewna że z dzidzia wszystko w porzadku! Nie martw się kochana. A puki co lez tak jak zalecił ten gbur w przychodni wrr :[
3 maj się cieplutko :)

Karolina będzie dobrze trzymam mocno kciuki.
Co do obiadu to od jakiegoś czasu chodziły za mną frytki i dzisiaj sobie je w końcu zrobię.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie przyjmujecie jakieś witaminy? Jak tak to jak sie nazywają. Ja biore prenantal duo ale zastanawiam sie nad zmiana ta kapsulka jest taka duza że aż mi sie cofa :-( Mój lekarz żadnej konkretnej marki mi nie polecił więc liczę, że może wy mi coś doradzicie.

reklama
Karolina trzymaj się zaleceń i dużo leż :) najlepiej tylko do łazienki wstawaj i będzie ok ;-)trzymam kciuki :)

U mnie dziś pierogi z kapustą i grzybami (odmrażane z wigilii bo narobiłam się wtedy ich ponad setkę), bo piątki u nas bezmięsne :) ale też potem może coś z ziemniaczkami wykombinuję, bo lubię wszystko co ziemniaczane :-D

Do góry