reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gratuluję wszystkim mamusiom, które poznały dzisiaj płeć maluszka i widzę że dziś większość dziewczynek się ujawniła. Cieszę się również że dzieciaczki zdrowe. Teraz ze spokojem możecie czekać do rozwiązania, aż wam zazdroszczę ja połówkowe dopiero 11.03. Dobranoc.

KATI !!!!!! GRATULUJE - ale świetne wiadomości z rana !! te nasze kciuki są niezastąpione !! :tak:
I wszystkim pozostałym dziewczyną też gratuluje udanych badań. Ale ile dziewczynek się ujawniło ;)

U mnie nocka dość dziwna ( oczywiście wczoraj się pochwaliłam, że dobrze śpię :confused:) budziłam się co chwile z myślą, że jestem już wyspana i powinnam wstawać po czym zasypiałam od razu :-)
Ja dzisiaj lece do kosmetyczki na rzęsy na 14, i tak myślę że zazdroszczę wam wizyt bo ja jeszcze muszę poczekać pełne 2 tyg :(

Kati83- spóźnione o dzień bo dopiero teraz jestem na forum ale z całego serca szczere gratulacje:) super ze wszystko dobrze z maleństwem:-)

Witam się dziewczyny . Wczoraj nie miałam siły żeby cokolwiek napisać .. przedwczoraj przed pójściem do łóżka zaczęłam plamić...
wczoraj lekarz... łożysko mi schodzi w dół... Jestem załamana ...

reklama
Witam się dziewczyny . Wczoraj nie miałam siły żeby cokolwiek napisać .. przedwczoraj przed pójściem do łóżka zaczęłam plamić...
wczoraj lekarz... łożysko mi schodzi w dół... Jestem załamana ...

karolina dużo odpoczywaj i nie stresuj się, to w niczym nie pomaga.. spokojnie leż a wszystko będzie dobrze! musi być! :-)

dziewczyny gratuluje udanych wizyt i potwierdzenia płci maluszków..

Do góry