reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja tez juz mam kilka rzeczy ale wstrzymuje sie z zakupami ubrankowymi do 3 marca ;)
W pierwszej ciazy nic mnie nie bolalo pod koniec tylko krocze, a teraz dopiero 19 tydz a krocze boli mnie od prawie 2 tyg najgorzej jak sie nabiegam w pracy :/

reklama
Dziewczyny a planujecie zakup rożka, otulaczka itp.? Latem nie chciałabym Hani męczyć w sztywnym rożku. Odnośnie Moni to wydaje mi się, że wszystko u niej ok, tylko jest zabiegana. Dużo udzielała się na forum gdy była w innej sytuacji. Obecnie przeprowadziła się do innego miasta, jest z mężem, nowym psiakiem. Uważam, że jak będzie chciała, to się odezwie.

Dziewczyny a planujecie zakup rożka, otulaczka itp.? Latem nie chciałabym Hani męczyć w sztywnym rożku. Odnośnie Moni to wydaje mi się, że wszystko u niej ok, tylko jest zabiegana. Dużo udzielała się na forum gdy była w innej sytuacji. Obecnie przeprowadziła się do innego miasta, jest z mężem, nowym psiakiem. Uważam, że jak będzie chciała, to się odezwie.

A no i właśnie,dostałam rożek od tesciowki :-)
Ogólnie noworodki lubią jak jest ciasno,ale masz rację-jak będzie gorąco to nie ma sensu dziecka przegrzewac :-o

Otulacz mialam z Alusia I dostawala w nim wsciku macicy. Dla ktoska tez kupie a czy polubi wyjdzie w praniu. Rozek rozwniez bede miec ale czy uzyje zalezy jaka bedzie pogoda :)

Juz jestem i mam nadzieje, ze juz bede z Wami caly czas :)
U nas sajgon! Synus dobrze sie czuje, ja tez... Tylko szybko sie mecze i jestem strasznie zmeczona. Shila daje popalic... Co 2/3h na spacer... A w domu tez przypilnowac ja trzeba, pobawic no i wychowywac. Kochana jest ale nie jest lekko. Ale naszaala juz po schodach umie chodzic i wczoraj odkryla, ze mamy 2poziomowe mieszkanie, u gory mebli jeszcze nie mamy, ale toaleta na dolea awarie wiec musimy do gory chodzic a mloda jak na gore wpadnie to szaleje, bo duze pokoje a bez mebli wiec dobrze jej sie biega. Musimy meble kupic do pozostalych pokoi jeszcze, ale dol mamy prawie skonczony...
Tesknilam za Wami!!
Co tam u Was? Ktos cos stresci? :D ladnie prosze :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1424294080.991610.jpgtaka duza juz jest Shilka :) 3miesiace i 2tygodnie ma na tym zdjeciu :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424294080.991610.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424294080.991610.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 62
Ja planuję zakup rożka , oraz chusty :tak:
Dziewczyny dodałam na naszej grupie na facebooku przepisy kulinarne :tak::-) apetycznie wyglądają tam te sałatki :-)

reklama
Do góry