go0siaczek
Fanka BB :)
a rossmanowskie czyli babydream?
tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a rossmanowskie czyli babydream?
Ja teraz mam długie, wcześniej miałam nawet do brody i na upały lepsze te długie moim zdaniem. Mogę sobie je zawiązać czy spiac i nie lecą na twarz czy kark. A krótkie to miałam wiecznie na twarzy czy nie miałam jak osłonić karku dla ochlody.Ja tez mam bardzo dlugie ale musze je prostowac a to zajmuje sporo czasu. Jak nie wyprostuje to wygladaja okropnie. Rozsadek podpowiada zeby sciac przed porodem bo w lipcu w upal w szpitalu beda tylko problemem... ale tak mi szkoda...
daj znać co i jak z tą cukrzycą. Powodzenia.Udało mi się wepchnąć do ginekologa dzisiaj, musi mi skierowanie do diabetologa dać bo glukoza fatalnie wyszła. Ciekawe czy dzidziulka też podglądniemy, chciałabym już pomału uzupełniać to co mi po synku zostało... Nie tracę nadziei że będę mogła kupić te sliczne dziewczęce ciuszki które na razie po cichu podziwiam;-)
Ja już też po zakupach ale w Kauflandzie byliśmy i za same jedzenie przeszło 200 zł a w torbie jakby same zachcianki mamusi
Zakupiliśmy w końcu baterię do wagi... ważę 48 kg 10 kilo na plusie bo zaczynałam z wagą 38 kg duuużo ...
Pamiętam że przy dwóch poprzednich ciążach utyłam przeszło 10 kg i już dzień po porodzie wróciłam do swojej wagi... jestem ciekawa jak będzie tym razem.. ale mi bardzo piersi urosły.. baaardzo... aż za baardzo... są ciężkie i ogromne
Rozstępy mam na brzuchu po poprzednich ciążach... teraz nie wiem czy je mam bo dodatkowych nie widzę ale też niczym się nie smaruje ... skóra nie swędzi.. nie jest sucha... oby tak do końca zostało