co do rozstepow to jest tez tak ze jak ktos ma uwarunkowane genetycznie to i ma sklonnosc do rozstepow to nawet jak bedzie sie smarowal 3 razy dziennie przez 9 miesiecy to i tak rozstepy sie pojawia..niestety taka bolesna prawda;/
reklama
Węgiel na pewno można - ginekologa się pytałam. Inne typu stoperan itp to nie wiem. No i czytałam, że można też np. smectę. Zawsze można popytać farmaceuty.Wr, mnie swędzi chyba wszystko. A najgorsze jest to ze jak zaczynam to drapac to zaraz wyskakują mi jakieś plamy. Ja juz w pracy, czuje się okropnie. Wymiotowac mi się chce, a o 7 lecę do kliniki oddać krew bo musze zanieść dzisiaj mojemu gin wyniki tsh.. jeja, co można wziąść na biegunkę ??
Tak, to kosmetyki specjalne dla kobiet w ciąży: Palmers - Cocoa Butter Formula Ja też używam balsamu.Witam wszystkie lipcoweczki Rowniez mieszkam w UK mam 10 letniego synka a kolejny skarb na swiat przyjdzie 7 lipca aaa i mam 29 lat mam pytanko na temat tego Palmersa gdyz po 1 ciazy mam straszne rozstepy a smarowalam sie cale 9 miesiecy :\ teraz uzywam bio oil. Czy ten Palmers to jakas specjalna seria dla kobiet w ciazy bo ja tutaj jedynie widzialam Palmers cocoa butter. Pozdrawiam
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Dziewczyny ten laktator elektryczny Medela to który konkretnie polecacie? (link)
julia2s
No i mi się wydaję, że czasami czuje wygibaski mojego maleństwa chociaż to jest tak szybko, że wydaje mi się nierealne. W pierwszej ciąży czułam dość szybko, ale mimo wszystko to był jakiś 17 tydzień.
miq
Co do rozstępów to ja zawsze miałam.stałą wagę,nigdy nie.tyłam i.nie.chudłam,więc moja skóra nie.była narażona na jakieś eksperymenty,nigdy też nie smarowałam się niczym,w ciąży.również nie,teraz trzeba skórze trochę pomóc,ale przeżyje wszystkie rozstępy byle dzidziuś był zdrowy.
Co do ruchów no.to ja poczułam.szybko bo dzidziuś jest blisko powłok.brzusznych,mam mało tłuszczyku
,taką mam anatomię,ale ma.to też swoje "-" bo dziecko ma słabą ochronę,muszę uwaźać na upadki i inne urazy:/
Co do ruchów no.to ja poczułam.szybko bo dzidziuś jest blisko powłok.brzusznych,mam mało tłuszczyku
,taką mam anatomię,ale ma.to też swoje "-" bo dziecko ma słabą ochronę,muszę uwaźać na upadki i inne urazy:/
michasia30
Ja czyje tylko bulgotanie w podbrzuszu,może urwis pływa tam i spowrotem
karolina859
Już czujecie ruchy? To moja trzecia ciąża ale nic specjalnego się nie dzieje a w sobotę mamy 15 tydzień.
Jedynie jak leżę na boku czuję niewielkie zgrubienie nad spojeniem łonowym i tak jakby z lewego jajnika obroty co jakiś czas..
Jedynie jak leżę na boku czuję niewielkie zgrubienie nad spojeniem łonowym i tak jakby z lewego jajnika obroty co jakiś czas..
michasia30
No wiesz... Myslam ze to jelitka ale to było bardzo nisko,chyba za nisko jak na przygody gastryczne
reklama