martyska1223
Fanka BB :)
Gurek- na samą myśl mi się mordka cieszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
ja dzis mam dwie wizyty pierwsza na nfz a potem zaraz druga prywatnie
nie wiem co robićA ja znowu przeziębienia tylko ze teraz to dobrze mnie chwyciło... Wczoraj się poklucilam z swoim bo ja dalej chce się uczyć teraz chce robić technik turystyki wiejskiej a mój ze po co mi to, że już mam technika prawie bhp... Po co strata czasu mówi będzie dzidzia nią się zajmij lepiej... Ale szkole mam co dwa tyg i w weekendy... I nie wiem jak mam to uświadomić ze i tak pujde na to...
ja mam medela mini electric o taki Mini ElectricDziewczyny ten laktator elektryczny Medela to który konkretnie polecacie? (link)
ja przy Mateuszu poczułam bulgotane ok 16-17 tyg i to były ruchy właśnie - nisko w dole brzucha :-)Ja czyje tylko bulgotanie w podbrzuszu,może urwis pływa tam i spowrotem
Już czujecie ruchy? To moja trzecia ciąża ale nic specjalnego się nie dzieje a w sobotę mamy 15 tydzień.
Jedynie jak leżę na boku czuję niewielkie zgrubienie nad spojeniem łonowym i tak jakby z lewego jajnika obroty co jakiś czas..
Witam
ja dzis mam dwie wizyty pierwsza na nfz a potem zaraz druga prywatnie
Hej,
Ja też mam dzisiaj wizytę :-):-):-):-)
A ja znowu przeziębienia tylko ze teraz to dobrze mnie chwyciło... Wczoraj się poklucilam z swoim bo ja dalej chce się uczyć teraz chce robić technik turystyki wiejskiej a mój ze po co mi to, że już mam technika prawie bhp... Po co strata czasu mówi będzie dzidzia nią się zajmij lepiej... Ale szkole mam co dwa tyg i w weekendy... I nie wiem jak mam to uświadomić ze i tak pujde na to...
Trzymam kciuki za wizyty , ja pod wieczór też jadę prywatnie do ginka bo przez te choróbsko zapomniałam że do środy miałam ważne l 4 .. mam nadzieję że nie będzie problemu żeby wypisać je wstecz...