reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
dziewczyny trzymam za wasze wizyty kciuki!
u nas znów wiatrzysko więc pewnie jakieś choróbsko się przypląta.. Nie lubie takiej pogody..
Ja dzisiaj miałam pobudkę o 5.40 dzieci już się wyspały.. teraz męcze się i położe się pewnie z synkiem:-)

A ja znowu przeziębienia tylko ze teraz to dobrze mnie chwyciło... Wczoraj się poklucilam z swoim bo ja dalej chce się uczyć teraz chce robić technik turystyki wiejskiej a mój ze po co mi to, że już mam technika prawie bhp... Po co strata czasu mówi będzie dzidzia nią się zajmij lepiej... Ale szkole mam co dwa tyg i w weekendy... I nie wiem jak mam to uświadomić ze i tak pujde na to...

A ja znowu przeziębienia tylko ze teraz to dobrze mnie chwyciło... Wczoraj się poklucilam z swoim bo ja dalej chce się uczyć teraz chce robić technik turystyki wiejskiej a mój ze po co mi to, że już mam technika prawie bhp... Po co strata czasu mówi będzie dzidzia nią się zajmij lepiej... Ale szkole mam co dwa tyg i w weekendy... I nie wiem jak mam to uświadomić ze i tak pujde na to...
nie wiem co robić

Trzymam kciuki za wizyty , ja pod wieczór też jadę prywatnie do ginka bo przez te choróbsko zapomniałam że do środy miałam ważne l 4 .. mam nadzieję że nie będzie problemu żeby wypisać je wstecz...

Dziewczyny ten laktator elektryczny Medela to który konkretnie polecacie? (link)
ja mam medela mini electric o taki Mini Electric
na chwalić sie nie mogłam, w początku karmienia miałam guzki i początek zapalenia piersi i on właśnie dał rade z tym :-) rewelacyjny gadżet :-)
a właśnie dot. karmienia polecam Wam książkę EKOnomiczne dziecko, oszczędnie i naturalnie | Zielony Zagonek
pięknie opisane karmienie piersią, jestem dopiero na 40 stronie a juz ja kocham (te ksiażkę) wczoraj czytałam i mówie do M. że jakbym miała ją przed pierwszym dzieckiem to byłabym bardziej spokojna :-)

Ja czyje tylko bulgotanie w podbrzuszu,może urwis pływa tam i spowrotem :p
ja przy Mateuszu poczułam bulgotane ok 16-17 tyg i to były ruchy właśnie - nisko w dole brzucha :-)
Już czujecie ruchy? To moja trzecia ciąża ale nic specjalnego się nie dzieje a w sobotę mamy 15 tydzień.
Jedynie jak leżę na boku czuję niewielkie zgrubienie nad spojeniem łonowym i tak jakby z lewego jajnika obroty co jakiś czas..

ja mam dokładnie tak takie zgrubienie przesuwa mi sie w dole brzuszka, ale ja mam 12 tydz dopiero a wydaje mi sie, ze to dzidzia jakby pleckami :-)
Witam

ja dzis mam dwie wizyty pierwsza na nfz a potem zaraz druga prywatnie

Hej,
Ja też mam dzisiaj wizytę :-):-):-):-)

&&&&&&&&&& za wizyty :-)

musicie poważnie i bez nerwów porozmawiać, fajnie, ze chcesz sie rozwijać, tylko pomyśl, czy nie poczekać i zacząć za rok jak maluszek będzie wiekszy, będziesz mieć trudnosci z karmieniem czy odciąganiem pokarmu dla 1,5 m-cznego dziecka a mama w tym czasie jest najważniejsza :-)
Trzymam kciuki za wizyty , ja pod wieczór też jadę prywatnie do ginka bo przez te choróbsko zapomniałam że do środy miałam ważne l 4 .. mam nadzieję że nie będzie problemu żeby wypisać je wstecz...

wiem, że do 3 dni wstecz wypisuje, tylko pracodawcę musisz powiadomic do 2 dni a dowieżć do 5 dni L4

reklama
Trzymam kciuki za wizyty :-)

Ewcia na spokojnie wytlumacz mu ze swiat sie dzis nie konczy na wychowaniu dziecka ze wiekszosc kobiet chce sie realuzowac tez zawodowo i wszystko da sie pogodzic bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko i tata :)

Do góry