reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
dziewczyny trzymam za wasze wizyty kciuki!
u nas znów wiatrzysko więc pewnie jakieś choróbsko się przypląta.. Nie lubie takiej pogody..
Ja dzisiaj miałam pobudkę o 5.40 dzieci już się wyspały.. teraz męcze się i położe się pewnie z synkiem:-)

A ja znowu przeziębienia tylko ze teraz to dobrze mnie chwyciło... Wczoraj się poklucilam z swoim bo ja dalej chce się uczyć teraz chce robić technik turystyki wiejskiej a mój ze po co mi to, że już mam technika prawie bhp... Po co strata czasu mówi będzie dzidzia nią się zajmij lepiej... Ale szkole mam co dwa tyg i w weekendy... I nie wiem jak mam to uświadomić ze i tak pujde na to...

A ja znowu przeziębienia tylko ze teraz to dobrze mnie chwyciło... Wczoraj się poklucilam z swoim bo ja dalej chce się uczyć teraz chce robić technik turystyki wiejskiej a mój ze po co mi to, że już mam technika prawie bhp... Po co strata czasu mówi będzie dzidzia nią się zajmij lepiej... Ale szkole mam co dwa tyg i w weekendy... I nie wiem jak mam to uświadomić ze i tak pujde na to...
nie wiem co robić

Trzymam kciuki za wizyty , ja pod wieczór też jadę prywatnie do ginka bo przez te choróbsko zapomniałam że do środy miałam ważne l 4 .. mam nadzieję że nie będzie problemu żeby wypisać je wstecz...

Dziewczyny ten laktator elektryczny Medela to który konkretnie polecacie? (link)
ja mam medela mini electric o taki Mini Electric
na chwalić sie nie mogłam, w początku karmienia miałam guzki i początek zapalenia piersi i on właśnie dał rade z tym :-) rewelacyjny gadżet :-)
a właśnie dot. karmienia polecam Wam książkę EKOnomiczne dziecko, oszczędnie i naturalnie | Zielony Zagonek
pięknie opisane karmienie piersią, jestem dopiero na 40 stronie a juz ja kocham (te ksiażkę) wczoraj czytałam i mówie do M. że jakbym miała ją przed pierwszym dzieckiem to byłabym bardziej spokojna :-)

Ja czyje tylko bulgotanie w podbrzuszu,może urwis pływa tam i spowrotem :p
ja przy Mateuszu poczułam bulgotane ok 16-17 tyg i to były ruchy właśnie - nisko w dole brzucha :-)
Już czujecie ruchy? To moja trzecia ciąża ale nic specjalnego się nie dzieje a w sobotę mamy 15 tydzień.
Jedynie jak leżę na boku czuję niewielkie zgrubienie nad spojeniem łonowym i tak jakby z lewego jajnika obroty co jakiś czas..

ja mam dokładnie tak takie zgrubienie przesuwa mi sie w dole brzuszka, ale ja mam 12 tydz dopiero a wydaje mi sie, ze to dzidzia jakby pleckami :-)
Witam

ja dzis mam dwie wizyty pierwsza na nfz a potem zaraz druga prywatnie

Hej,
Ja też mam dzisiaj wizytę :-):-):-):-)

&&&&&&&&&& za wizyty :-)

musicie poważnie i bez nerwów porozmawiać, fajnie, ze chcesz sie rozwijać, tylko pomyśl, czy nie poczekać i zacząć za rok jak maluszek będzie wiekszy, będziesz mieć trudnosci z karmieniem czy odciąganiem pokarmu dla 1,5 m-cznego dziecka a mama w tym czasie jest najważniejsza :-)
Trzymam kciuki za wizyty , ja pod wieczór też jadę prywatnie do ginka bo przez te choróbsko zapomniałam że do środy miałam ważne l 4 .. mam nadzieję że nie będzie problemu żeby wypisać je wstecz...

wiem, że do 3 dni wstecz wypisuje, tylko pracodawcę musisz powiadomic do 2 dni a dowieżć do 5 dni L4

reklama
Trzymam kciuki za wizyty :-)

Ewcia na spokojnie wytlumacz mu ze swiat sie dzis nie konczy na wychowaniu dziecka ze wiekszosc kobiet chce sie realuzowac tez zawodowo i wszystko da sie pogodzic bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko i tata :)

Do góry