reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś nie potrafię się tutaj odnaleźć. Mili smutna ta historia. Niestety polska służba zdrowia to jakaś totalna porażka.

reklama
mili1988
nie załamuj się teraz wszystko się na ciebie nałożyło więc jesteś wszystkim przygnębiona ale zachwile poczujesz się lepiej, "pogodzisz się" się z odejściem córci koleżanki.. jesteśmy z tobą!

ja dziś już od rana zabrałam się za pokój dzieci, zmieniłam im pościele, posprzątałam.. wy też tak macie jak trochę się napracujecie robi wam się niedobrze i ma się na wymioty? Nie wiem czy ja jestem taka słaba i bym musiała tylko odpoczywać bym się czuła lepiej? tylko że ja tak nie umiem...

Cześć dziewczyny, w końcu ja też jestem po wizycie, serduszko bije :) termin od gin. 25.07

Muszę zrobić badania prenatalne, dobrze że sa na nfz bo i tak wizyty prywatne trzepia po kieszeni, jeszcze te wszystkie badania trzeba zrobić, też płatne przecież...
Orientujecie się ile w lab. Za grupę krwi, morfo, cukier, vdrl,hbs, te dwie grupy toxo biorą? Tzn wiem że morfo, cukier, mocz top raczej mało, grupa krwi chyba 30-40 ale ruch reszty to nie pamiętam. Muszę od męża kasę wziąć i nie wiem na ile się nastawiać ;)

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Miq mam tak samo przy kichaniu czy jak kaszlę tak mnie zakuje na chwilę że muszę się aż złamać w pół ..
Jestem też po dwóch cesarkach ale w odstępach czasu - 9 i 7 lat i nie wiem czy to może być spowodowane cięciami ..
U mnie samopoczucie coraz gorsze.. zatkany nos i kaszel.. mam syrop *spam*, krople do nosa z rumiankiem, dodatkowo wspomagam się witaminą C i gorącymi herbatami.. do tego wczoraj przespałam chyba z pół dnia taka słaba byłam a wieczorem jak szłam do łazienki to po raz pierwszy zrobiło mi się słabo .. W dodatku czuję że piersi bolą mnie coraz mniej..

Moj M się lubuje w tematach wojennych zbrodni itp (lubuje to chyba złe słowo) i teraz ogląda taki program dokumentalny Vice się chyba nazywa i tam dziennikarze jeżdżą po najstraszniejszych zakątkach świata (państwo islamskie, korea północna, liberia itp.), na prawdę można się załamać albo ucieszyć, że u nad to raj jest w porównaniu do tego.

już nie mogę się doczekać wizyty.. dopiero mam o 17.30 a już mnie nerwy rozpierają.. już bym chciała być po i usłyszeć że wszystko w porządku jest..

Milli straszna wiadomość....cóż nic co napisze nie poprawi twojego samopoczucia w sekundzie ale mam nadzieję że jak negatywne objawy ciązy ustąpią to chociaż trochę lepiej będziesz się miewać....
Karolina zdrówka! Nie martw się tymi piersiami na tym etapie ciązy na ktorym jesteś to normalne że piersi nie są tak tkliwe(u mnie to samo)
A więc wyleguj się pod kołdrą i kuruj żeby choróbsko poszło precz!

Ja nie odnotowałam żadnych bóli w okolicy zrostu hmm czasem może jest napięte to miejsce,ale to chyba od kaszlu.

wiecie co, zbaraniałam, właśnie koleżanka mnie zbanowała na facebooku za to, że powiedziałam, że moim zdaniem słowa lekarza "czy ma pani pokarm?" moim zdaniem wcale nie są dla niej obraźliwe i że trochę szuka dziury w całym :huh:

reklama
kagusia33 trzymam kciuki za wizytę jeszcze trochę :)

pani.olga a koleżanka kiedy rodziła? Jeśli tak zareagowała to może hormony jej jeszcze w połogu świrują ;) i nie myśli racjonalnie ;)

Lekarz musiał się zapytać bo to odnotowuje, mi np po cc dopiero w 4 lub 5 dobie pokazała się siara więc cóż moje karmienie było krótkie liczę że tym razem będzie lepiej :)

Ja też mam tak że mnie pociągnie ale nie po zroście a po bokach :( więc czekam na wizytę tego 29 jak na zbawienie tym bardziej że martwi mnie fakt tego bicia serduszka 125uderzeń/min gdzie Oliwia miała ok 190

My dzisiaj się lenimy :) po południu miałam do mamy pojechać Oliwię zostawić a sama pojechać za butami ale nie wiem czy mi się chce :D od taki leniuch mnie wziął ;)

Do góry