reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Fiolki ? :D Pierwsze słyszę, może popytam w polskim sklepie, dziękuję :)
Masakra normalnie bym się nie przejmowała przeziębieniem ale w takim stanie to chyba lepiej dmuchać na zimne.
Jeszcze dylemat mam czy iść jutro do pracy czy jeszcze lepiej wydobrzeć...

reklama
ehh,,,, codziennie wieczorem boli mnie brzuch... dzis mam wrażenie, ze jest wydęty... codziennie gdzie indziej boli, byłam w pon u ginekologa, twierdzi, ze wszystko jest ok. To po co boli???

Witam nowe przyszłe mamy :)

My u teściów skonczylismy he he mała prawie padła mi w aucie na szczęście udało się ja zagadac :)

Wracając do świąt dziewczyny co kupujecie swoim połówka pod choinkę? Macie jakiś pomysł ? :\

Paula- *spam* specjalne leki dla kobiet w ciąży i karmiących :)) Jest syrop na kaszel tabletki do ssania na gardło i cos na katar :)

Angi- i znowu przypomniałaś mi o tym nieszczęsnym dylemacie.. ja jak zwykle nie wiem- i pojde na łatwizne i kupie mu coś z wędkarstwa bo to zapalony wędkarz :-)

Dziewczyny co polecacie na przeziębienie? Wiem, że ta miksturka z czosnku i mleka ale fuu...
A wiecie czy taką witaminę C musującą mogę pić? Bo podobno rutinoscorbinu nie przez jakieś tam substancje co są w środku ale na tej witaminie nie jest nic napisane o ciąży...

Pozdrowionka i mam nadzieję, że przez internet Was nie pozarażam :-)
na początku ciąży trzeba na witaminę A uważać, nie można brać na początku ciąży, mi pomagala herbata z lipy i pod kołderkę:)

Wracając do świąt dziewczyny co kupujecie swoim połówka pod choinkę? Macie jakiś pomysł ? :\
My co roku kupowaliśmy sobie jeden wspólny prezent, ptzeważnie coś na raty w zeszłym roku np. tablet z nawigacją, kilka lat temu mały aparat itp.ale jeden wspólny bez niespodzianek i takich tam a w tym roku Mikołaj przyszedł do mnie równy miesiąc wcześniej i dostałam swoją własną lustrzankę (też na raty oczywiście) a sobie mężu wziął tel bo swój rozwalił tzn. córka mu pomogła i zrzuciła ze schodów, biedna chciała dobrze a mąż nie zdążył złapać, nooo i tak to wyszło:)

Ale mam dziś lenia, niech mnie ktoś kopnie w d...

Witajcie dziewczęta :)
Jestem już po wizycie, mam założoną kartę ciąży , i za 2 tygodnie do kontroli . W dalszym ciągu jestem na luteinie i kwasie foliowym na receptę.
Termin według USG mam na 27 czerwiec . Ale ciąża jest młodsza bo dni płodne miałam w okolicach 12 pazdziernika.
Dziewczyny czy macie już brzuszek ? Bo mi coś tam zaczyna powoli widać :)

Witam,nie nadrobie tyle naprodukowalyście,Ja po wizycie relacja w odpowiednim wątku;P ale jestem baaaardzo szczęśliwa!!
Frida to super masz niespodziankę,Mojej teściowej tez lekarze mówili że dzieci mieć nie będzie a ma dwoje:-D

Zdycham juz nie daje rady! Czy ktoras z was bierze witaminy prenatal complex I pomagaja w nudnosciach?
Moja mama mi je wyslala I czekam na przesylke jak na wizyte boga uzdrowiciela

hej ja wg miesiączki temin mam na 3 lipca ale z usg wynika że termin mam na 17go lipca bo zarodek jest dużo młodszy niż powinien. To moja trzecia ciąża i u mnie już zaczyna być widać brzuszek choć waże 55kg przy wzroście 168cm, póki co nic nie przytyłam tylko biust mi urósł i brzuszek:):-)

reklama
u mnie brzusio się zaokrągla i pępuszek odstaje, chociaż dzisiaj się troszkę schował

Załączniki

• 6 tc.jpg
    6 tc.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 10816022_580162575418184_934239047_n.jpg
    10816022_580162575418184_934239047_n.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 60
Do góry