reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Kunda powiem Ci, że mój gin ma rewelacyjny sprzęt z tego co wiem to najlepszy w mieście i myślę że na gorszym sprzęcie też bym niczego dzisiaj nie zobaczyła. Zarodek ma zaledwie 41mm. Jaki miałaś wymiar pęcherzyka?

reklama
Aha.. a czy w 4 tygodniu można już określić jak się sprawa ma ?
Kurde jestem nie zadowolona z mojej wizyty u gina, bo niewiem czy na moim usg jest pecherzyk zoltkowy i zarodek czy sam pęcherzyk :( kurde no ;/ :no:

o to zdjęcie usg

Załączniki

• 20141110_211235.jpg
    20141110_211235.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 65
Z tego co widzę to kropeczka taka jak u mnie prawda ?
Kochane ja chyba zwariuje, ciągle słyszę o jakis złych rzeczach i dodatkowo dowiedziałam się dziś że dziecko mojej koleżanki okazało się martwe w 7 msc ciąży ... czuje ze jesli sie uda to będzie 9 miesięcy nerwów czy wszystko jest ok :((

reklama
Anieok nawet sie nie spytalam o wielkość pęcherzyka, kazala mi zrobic betę i przyjść za tydz ale na czwartek już nie chcial mnie komputer wpisać wiec dopiero w piatek mam przyjsc i jak bedzie dobrze to beda leki i w oprocz tego w grudniu cytologia

Do góry