reklama
martyska1223
Fanka BB :)
Nawet nie wiem co zrobić zeby wszystko było okej.. chyba musze przestać wogole myśleć o tym co złe.. (
martyska1223
No ja teraz czekam do 1.12 do kolejnej wizyty u lekArza.. No tak wszystko jest stanem umysłu więc główki w góre
No ja teraz czekam do 1.12 do kolejnej wizyty u lekArza.. No tak wszystko jest stanem umysłu więc główki w góre
Dziewczyny ja musze czekac na pierwsze usg do 12tc w uk wczesniej nie robia. Prywatnie mozna isc ale dopiero od 7tc I zycza sobie ladna sumke 100£
Ale czasami sobie mysle, ze moze I jest to dobre. W ciazy z corka nie mialam takich stresow co dwa tyg czy jest zarodek czy juz bije serduszko.
Wszystko bedzie dobrze I najwazniejsz nie myslec za duzo..
Duzo spokoju kochane
Ostatnia edycja:
Ania-Belfast
Mili z jakiej czesc uk jestes?
Ja tez mialam czekac do 12 tygodnia (zrobiono mi wczesniej bo straszne bole mialsm)
Ja tez mialam czekac do 12 tygodnia (zrobiono mi wczesniej bo straszne bole mialsm)
ewelak
Zosinkowa Mama
Anieok Gratuluję!!!!! Czekam na to... Już jutro...
Mili Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży w ogóle nie myślałam, że mogłoby pójść coś nie tak. Może byłam nieświadoma tego co może się zdarzyć. Ale chyba to było dobre. Bo teraz tak jak Wy stresuje się maksymalnie czy wszystko będzie dobrze i czy damy radę do chociaż 37tc. Chyba trzeba te złe myśli wyrzucić z głowy, bo można wpaść w niezłego doła...
Mili Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży w ogóle nie myślałam, że mogłoby pójść coś nie tak. Może byłam nieświadoma tego co może się zdarzyć. Ale chyba to było dobre. Bo teraz tak jak Wy stresuje się maksymalnie czy wszystko będzie dobrze i czy damy radę do chociaż 37tc. Chyba trzeba te złe myśli wyrzucić z głowy, bo można wpaść w niezłego doła...
reklama
Mili z jakiej czesc uk jestes?
Moja przyjaciolka poronila 2 lata temu zaszla w druga ciaze na nastepny miesiac. Bardzo dobrze sie ja zajeli robili jej usg co 2 tyg az do 14 tyg