reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dreamgirl odpowiadając na Twoje pytanie to wydaje mi sie ze nie jest konieczna beta HCG przed pierwsza wizyta. Ja robię właściwie dla swojego świetego spokoju.

reklama
Witam :)
Nieśmiało zaglądam i chyba do Was dziewczyny dołączę :) jestem 2-3 dni przed terminem @, ale test już wczoraj i dziś bladzioch wyszedł i beta wczoraj ok. 35 mIU/ml :) wg Ovu termin mam na 18 lipca 2015 :) bo owulka była dopiero w 24dc :)

&&&&& za wszystkie Fasolki :)

Wichurka a to żeś wcześniej zaszalała niż ja, ha ha ha. W którym szpialu rodziłaś, bo widzę że jak ja jesteś z wawy:)))

ewelak robiłam w piątek (16 dpo) i była 399,5 :D teraz minęło 6dni i sobie powtórzyłam, wieczorem wynik.Wrzucę w kalkulator i zobaczę czy jest przyrost ok. A w poniedziałek do ginekologa:) Już się nie mogę doczekać:))))
A Ty robiłaś betę? bo widzę,że podobny termin nam wychodzi :D

Michalina ja generalnie w Wawie juz nie mieszkam, wyprowadzilam sie pod Wawe a dokładnie do Pruszkowa, ale rodziłam w Wawie na Inflanckiej i zadowolona jestem. Mój lekarz prowadzący tam pracuje i drugie tez chciałabym tam rodzic. A Ty gdzie rodzilas?

A ja też na Inflanckiej :D i byłam zachwycona. U mnie cesarka była nieplanowana i wyszło wszystko superrrr.:D
A ja mieszkam w Ursusie - więc mamy rzut beretem do siebie :D

Witam was czwartkowo :)

Właśnie sobie uświadomiłam, że tydzień do wizyty mi został. Nie mogę się doczekać.
Wczoraj było mi tak niedobrze, że obiad na raty gotowałam, dzisiaj wydaję mi się że jest lepiej na szczęście chociaż możliwe, że wszystko jeszcze przede mną, bo wczoraj koło południa się zaczęło.
Jak tak dziewczynki? Jak się czujecie?

WOW, piękny przyrost!!!
No zobaczymy co dzisiaj u mnie się pokaże - czy Kropek dobrze rośnie :)))

Anieok a ja nie mam żadnych objawów ciążowych - więc czuje się świetnie :) ale moze dlatego, że mój Maly diabełek nie daje mi mieć objawów :D

Widzę, że większość mam to już nie pierworódki :) Którcych to będzie pierwsze dzieciątko?

reklama
Michalina to rzeczywiście mamy rzut beretem :)
Moja cesarka tez nieplanowana bo sie lozysko odkleiło. A chodzisz do lekarza stamtąd, do przychodni na NFZ, czy gdzieś indziej?
Ciekawe czy z drugim tez bedzie cesarka? Jak myslisz?

Do góry