reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
No mój 3 lata temu nie robił mi ale nie wiem czy to było jako obowiązkowe badanie bo z mojego forum kilka dziewczyn to miało nie większość czy wszystkie Teraz to gdzie nie czytam to GBS wiec mojego tez zapytań w prost :/

Angi-wawa1988 w sumie pytałaś o osoby które urazilas,ale dla jasności nigdy nie czułam się urazona ani przez ciebie ani przez nikogo innego.
A na rzeczy które mnie wkurzają mam tylko jeden sposób IGNORANCJA.
Naprawdę nie potrzebuje komuś wygarniac że nie ma racji. Jeśli ktoś pyta-odpowiadam. Jeśli nie mam pojęcia-milcze!
Najbardziej cenie sobie wasze doświadczenie i wasze rady mimo że każda ma trochę inne. Ale takie własne a nie wyczytane w książkach,uslyszane od poloznych czy na szkołach rodzenia. Od tego mam internet. Po to tu jestesmy żeby wymieniać się swoimi ODCZUCIAMI.Bo książkowych rad jest mnóstwo i czasem są całkiem różne. Jesteśmy inne i mamy różne sytuacje życiowe ale możemy dużo się od siebie nauczyć "pozbierać po trochu" od każdej.
pani.Olga trzeba wiedzieć kiedy skończyć albo kiedy wogole nie zaczynać.

Witam się poweekendowo. Byliśmy pod namiotami,pierwszą noc spało się cudownie a drugą koszmar mała tak się wierciła,że mam wrażenie,że siedzi w mojej nodze :crazy:
Wracając naszła mnie pewna myśl a raczej pytanie,jak będziemy jeździć po porodzie. Tzn Lila jeździ teraz z tyłu,jak była maciupka jeździłam z nią,ale polubiłam jazdę autem i szybko wróciłam na swoje miejsce,ogólnie to nie lubię jeździć z tyłu. A teraz nie wiem,czy zostawić Linkę na swoim miejscu i pchać się z nosidełka do tyłu,dać Lilke do przodu i siedzieć z maluszkiem z tyłu,czy zostawić obie z tyłu,bo Lilka na tyle duża,że smoka jej da:)jak to będzie u Was?

Miq ja od początku jezdzilam z przodu, a córka sama z tylu. Teraz zamierzam posadzić obie z tylu, a jak wyjdzie to zobaczymy. Ja generalnie zle znoszę podróż z tylu bo mi niedobrze odrazu.

reklama
Gosiaczek moja córka ma 13 mies i lada dzien kupujemy dla niej fotelik następny i bedzie juz jeździć przodem do kierunku jazdy, bo na razie jezdzi tyłem, a jak malenstwo sie urodzi to bedzie jeździć tyłem w tym pierwszym foteliku. Zreszta jego inaczej niz tyłem nie mozna zamontować.

Do góry