reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

u mnie termin na 2 lipca, także nieco ponad 3 tygodnie... a ja oczywiście w lesie :D na koszulę ciążową już drugi tydzień czekam i gdyby nie to, że jest tania i naprawdę mi się podoba, to bym ich w diabły posłała...

reklama
Ja wyniki robie zawsze tydzien w czesniej odrazu polozna mnie umawia na wizyte i mam spokoj nie musze pozniej pamietac. Do mojego porodu tylko 5 tygodni ciekawa jestem czy o czasie bedzie czy pozniej. Ja narazie zadnych skorczow nie czuje maly siedzi i to wysoko bo czuje jak mnie kopie. Mnie upaly nie mecza nic mi nie puchnie i nawet sie opalam troszke :-D

Hej dziewczyny . Wlasnie sie dowiedziam ze mego M siostrzenicaa porod wywplywany jest 8 dni po terminie ..a malej sie nie spieszy do wyjacia . Ja jej wspolczuje bo w tym szpitalu nie maja znieczulenia ...ale sie na meczy....

A ja przesyłam wam trochę morza :)

Załączniki

• 1433500161366.jpg
    1433500161366.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 60
Ja jeszcze ponad 6 tygodni czyli wieczność:)

Pranie i suszenie ciuszków dla malucha skończone. Nie prasuję, bo wszystko suszyłam w suszarce bębnowej w wysokiej temperaturze. Ciuszki pochowałam na razie wszystkie jak leci w jednej malutkiej szafce. Porozkładam to jakoś sensownie już po porodzie.

Parapet pomalowany, wyszedł ślicznie, super kolorek. Rachunki zapłacone. Teraz usypiam młodego i biorę się za zakupy internetowe. Tylko coś kiepsko idzie to usypianie...

Dziewczyny ale boli mnie dzisiaj krocze i pachwiny dosłownie chodzenie sprawia mi ból.. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. W poniedziałek mam wizytę więc muszę wytrzymać.

Kagusia ja dzis tez chodzic nie moge ale przez twardnienie brzucha. Ciezko mi doslownie dotoczyc sie do lazienki :/ masakra :( jutro na jeden dzien odwiedza mnie siostra a ja jak foka na kanapie i ani w ta ani wewta :(

hej mamuski! :) zagladnelam tu do was na samym poczatku ciazy i zniknelam.. ale czas biegnie tak szybko, to juz koncowka , nie wiem kiedy to zlecialo :) przygarniecie mnie jeszcze ?:)

jasne, zapraszamy :-)

ale mam dzis dzień lenia...........
Karolina szczerze zazdroszczę chciałabym już mieć przed soba 2 tyg...
mnie też boli dzis brzuch tak dziwnie i sie spina chyba te temp tak działają...
pozdrawiam Was i szykuje sie na ognicho bo przyjaciółka z rodzinką przyjeżdża :-)

reklama
Do góry