reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja dziś jakoś mało narzekam i dzień mija pomyślnie, choć nie do końca, bo właśnie czekam na wizytę u endo i się okazało, że koszt wizyty wzrósł ze 120 do 170zł o_O w ogóle się tego nie spodziewałam. Ni nic może mnie to zmobilizuje, żeby się państwowo zapisać.

reklama
na czas ciąży to zawsze się opłaca jakiś pakiet wykupić w Medicoverze czy czymś podobnym, bo płacenie za każdą wizytę przekracza koszty abonamentu /:

ja sobie czasem pijam Bavarię jabłkową, też 0% :) jest jeszcze brzoskwiniowa, zwykła i pszeniczna, ale jak dla mnie jabłko najlepsze.

tak ja też nie mam motywacji ani na manicure ani na pedicure no ale przyszła pora na klapki i sandały no i jakoś wypadało by wyglądać nawet w ciąży;-)

dzisiaj do laboratorium pojechałam w adidasach to myślałam że mi stopy odparzy..........

patka no ja bym nie pojechała tyle km i jeszcze w upał współczuje...........

ja jutro chyba zacznę pranie kupiłam jakieś nowe kapsułki do prania Jelp hipoalergiczne do białego i do koloru

Patka ja już też bym się nie odwazyla tyle jechac...miesiac temu jechalam 150 km i myslalam ze zwariuje.... chyba nawet na głowie w samochodzie stałam :D

Ja na pazurki chodzę systematycznie, bo moja sąsiadka, a od pewnego czasu megaaaaa dobra znajoma ma własny salon i jest maniciurzystką....więc ciągle dostaję w bęcki że pora żebym już przyszła.... ma większego fisia na punkcie moich rąk i nóg niż ja.... i oczywiscie wszystkie nowości na mnie testuje :D

Dziś sobie włosy pofarbowałam.... ale zagadałam się z mamą i zapomniałam o czasie zmyć... ale ciemne mam..... ehhhhh

a mi mąż kupuje Krombachera bez alkoholu - uwielbiam :)) prawie jak normalne smakuje... aczkolwiek ja to jestem winolubna i tak mi się już tęskni...

a mi mąż kupuje Krombachera bez alkoholu - uwielbiam :)) prawie jak normalne smakuje... aczkolwiek ja to jestem winolubna i tak mi się już tęskni...

są wina bezalkoholowe, smakują tak samo jak zwykłe :) bo one są normalnie fermentowane, ale potem alkohol jest odparowywany, także smak ma, ale procentów nie.

Michalina ja też dzisiaj farbowalam i jestem zla, kolor bezjajeczny a ja na dodatek zapomniałam wlać jeden koloryzator :[ dałam dwa balsamy i jeden koloryzator wrr i ze tak powiem 50zl poszło się sypać.. obiad zrobiony i zjedzony, 3 prania zrobione, salon posprzatany. Na jutro zostanie mi pakowanie i jakieś zakupy dla T bo jakieś pustki się u niego w szafie zrobiły. Sama jestem ciekawa jak przebiegnie podróż nad morze, na szczęście jest klimatyzacja w aucie wiec najwyżej się zamroze na ten czas :D suma sumarum teraz jak sobie pomyślę o tym jak będzie tam gorąco i jak mi ciężko to nic a nic nie chce mi się jechać, no ale teraz nic nie zrobię tym bardziej ze ledwo co udało mi się namówić T na ten wyjazd który twierdził że to niema sensu bo nie będę mieć siły chodzić i siedzieć na słońcu.. i obawiam się ze tak też będzie.. dopiero głupio będzie się przyznać ze miał rację..
Dzisiaj już mega gorąco na dworze, stopy spuchniete.. ehh co za życie :D

U mnie też dzisiaj dzień narzekający, leżę tak naprawdę dopiero tydzień a już w głowę dostaję. Nie wspominając już o tym, że zrobiło się trochę cieplej na dworze a ja się rozpływam. Codziennie odliczam dni, dzisiaj jest 31+4 więc jeszcze trochę muszę się pokisić leżąc.

reklama
ale jestem padnięta! dzieciaki od południa jakieś pobudzone a teraz nie chcą zasnąć..
Ja jutro zamierzam się pofarbować na granatową czerń :-) więc będzie na Boże Ciało i imprezkę 13go..
Mi się często duszno robi a upały dopiero idą..

Do góry