martyska1223
Fanka BB :)
A ja przemilcze temat odrobaczonia bo nie będę oszukiwać ale niemam o tym zielonego pojęcia - wiec nie wiem co z czym, dlaczego po co i na co <wstydliwa>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziewczyny-już mamusie, co myślicie o odrobaczaniu nawet profilaktycznym dzieci? Niektórzy pediatrzy są bardzo na tak i okazuje się, że pozytywnie to wpływa na kondycję i ogólne zdrowie dzieci. Sama tego nie robiłam jeszcze, ale znam sporo mam, które stosują odrobaczenie coroczne i wręcz bez tego sobie nie wyobrażają...
No ja podobnie jak Wy absolutnie nie przegrzewam mojego dziecka, czasem mam wrażenie że patrzą na mnie jak na dziwaka jak np nie ma rajstop pod spodniami albo podkoszulki, ale uważam że póki nie choruje i metoda sie sprawdza to bede tak dalej postępować i w nosie mam komentarze i opinie innych. Ale sukienka bez rękawków w lutym to gruba przesada.
Swoją drogą dzis też spotkałam "tą" babcie tego biednego wnuka i znów mu tą wełne wciska na głowe....
A dziewczyny-już mamusie, co myślicie o odrobaczaniu nawet profilaktycznym dzieci? Niektórzy pediatrzy są bardzo na tak i okazuje się, że pozytywnie to wpływa na kondycję i ogólne zdrowie dzieci. Sama tego nie robiłam jeszcze, ale znam sporo mam, które stosują odrobaczenie coroczne i wręcz bez tego sobie nie wyobrażają...
Angi, te ciuszki to do jakiego rozmiaru nazbierałaś? Ja już bym chciała kupować powoli 74 i 80 choć wiem że to nierozsądne Szczerze żałuję, ze miałam po córce i oddałam, potem większe już mam ale tych małych rozmiarów sie wyzbyłam.
Kati a nic do tych kobiet nie dociera w p-kolu? Jedyne rozwiązanie to zabierać ciuchy z rana jak zostawiasz dziecko i zostawiać w szatni lżejsze ale to też nie do końca bo jak sie pogoda skiepści to też nie wyjście... Ja uwielbiam nasze przedszkole, opiekunki, podejście do dzieci, no z całokształtu jest wg mnie super. Moja tez miała w tamtym roku ospe, a ja załapałam od niej... :/ Cieżko było trzeba przyznać