reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

witam witam. ja w szale sprzątania ((; wczoraj umyłam wszystkie szafki w kuchni i w łazience, a dziś zabieram się za okap i porządkowanie gratów pod łóżkiem. jak starczy mi weny, to może umyję też lodówkę (;

reklama
Witajcie! :)
Trochę czasu mnie nie było, miałam ostatnio urwanie głowy z finalizacją doktoratu, ale w końcu wychodzę na prostą.
Mam nadzieję, że obronię się jeszcze przed porodem.
A tak poza tym, to trochę mi psychika wysiada. Budzę się często wcześnie rano (po np. 4 godzinach spania) i nie mogę zasnąc bo mam gonitwę myśli...
Czekam też na kolejne USG które będzie już we wtorek :)

Ja od niedawna używam kremu Palmers na rozstępy - tak profilaktycznie, bo moja mama nie miała, więc mam nadzieję że też nie będę miała.
A co do sportu, to ponieważ nigdy żadnego nie uprawiałam (oprócz nart), to w ciąży nie zaczynałam niczego nowego.
Staram się tylko codziennie spacerować żeby się dotlenić.

Właśnie czekam na wizytę, wyniki spoko.

U mnie i moich dwóch przyjaciółek, co też już mają dwójkę, sprawdziło się z większą wagą drugiego dziecka. Mój pierwszy 3700, drugi 4200, więc ciekawe co za wielgas wyjdzie teraz...

Jak chciałam się o 5 po dwóch godzinach bezsenności położyć to młody wstał... Chwilę się jeszcze później zdrzemnęłam, bo mąż się nim zajął, ale i tak wyspana za bardzo nie jestem, ech. Czemu te dzieci nie mogą normalnie spać???

Nie wiem, czy widziałyście, ale teraz w H&M online są sezonowe rabaty i zniżki do 50% (też dla maluszków). Nakupiliśmy sobie z mężem tyle ciuchów, że nigdy w życiu tyle na raz na ubrania nie wydałam, hehehe. Teraz czekamy na przesyłkę i pewnie po przymierzeniu część będzie trzeba zwrócić... I normalnie tym Berlinem i ciuchamy się spłukaliśmy:D

Witajcie..
Ja od rana w kiepskim humorze, wczoraj wieczorem babcia mi zmarła..
W sobotę pogrzeb i chce iść pod kościół pożegnać ja.
przykro mi ;(

Nie wiem, czy widziałyście, ale teraz w H&M online są sezonowe rabaty i zniżki do 50% (też dla maluszków). Nakupiliśmy sobie z mężem tyle ciuchów, że nigdy w życiu tyle na raz na ubrania nie wydałam, hehehe. Teraz czekamy na przesyłkę i pewnie po przymierzeniu część będzie trzeba zwrócić... I normalnie tym Berlinem i ciuchamy się spłukaliśmy:D
moja paczka juz jedzie hehe ;)

Ja niedawno zjadłam dopiero sniadanie, teraz siedzę przed domem i sie opalam taka piękna pogoda :-D co do sprzątania to też bym musiała zacząć Ale mi się nie chce jak tak słońce święci :sorry: dziś idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia ciekawa jestem jak będzie

Hej ja na szybko byłam z małym u lekarza - ma skurcz oskrzeli lekki i nie wiadomo czy to początek zapalenia oskrzeli czy alergia.
Więc zrobiłam mu badania z krwi - cały panel wziewny - oczywiście prywatnie!!!
plus leki i 2 stówy poszły.....
ide robić obiad potem przeczytam co pisałyście

reklama
Do góry