reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

witam witam. ja w szale sprzątania ((; wczoraj umyłam wszystkie szafki w kuchni i w łazience, a dziś zabieram się za okap i porządkowanie gratów pod łóżkiem. jak starczy mi weny, to może umyję też lodówkę (;

reklama
Witajcie! :)
Trochę czasu mnie nie było, miałam ostatnio urwanie głowy z finalizacją doktoratu, ale w końcu wychodzę na prostą.
Mam nadzieję, że obronię się jeszcze przed porodem.
A tak poza tym, to trochę mi psychika wysiada. Budzę się często wcześnie rano (po np. 4 godzinach spania) i nie mogę zasnąc bo mam gonitwę myśli...
Czekam też na kolejne USG które będzie już we wtorek :)

Ja od niedawna używam kremu Palmers na rozstępy - tak profilaktycznie, bo moja mama nie miała, więc mam nadzieję że też nie będę miała.
A co do sportu, to ponieważ nigdy żadnego nie uprawiałam (oprócz nart), to w ciąży nie zaczynałam niczego nowego.
Staram się tylko codziennie spacerować żeby się dotlenić.

Właśnie czekam na wizytę, wyniki spoko.

U mnie i moich dwóch przyjaciółek, co też już mają dwójkę, sprawdziło się z większą wagą drugiego dziecka. Mój pierwszy 3700, drugi 4200, więc ciekawe co za wielgas wyjdzie teraz...

Jak chciałam się o 5 po dwóch godzinach bezsenności położyć to młody wstał... Chwilę się jeszcze później zdrzemnęłam, bo mąż się nim zajął, ale i tak wyspana za bardzo nie jestem, ech. Czemu te dzieci nie mogą normalnie spać???

Nie wiem, czy widziałyście, ale teraz w H&M online są sezonowe rabaty i zniżki do 50% (też dla maluszków). Nakupiliśmy sobie z mężem tyle ciuchów, że nigdy w życiu tyle na raz na ubrania nie wydałam, hehehe. Teraz czekamy na przesyłkę i pewnie po przymierzeniu część będzie trzeba zwrócić... I normalnie tym Berlinem i ciuchamy się spłukaliśmy:D

Witajcie..
Ja od rana w kiepskim humorze, wczoraj wieczorem babcia mi zmarła..
W sobotę pogrzeb i chce iść pod kościół pożegnać ja.
przykro mi ;(

Nie wiem, czy widziałyście, ale teraz w H&M online są sezonowe rabaty i zniżki do 50% (też dla maluszków). Nakupiliśmy sobie z mężem tyle ciuchów, że nigdy w życiu tyle na raz na ubrania nie wydałam, hehehe. Teraz czekamy na przesyłkę i pewnie po przymierzeniu część będzie trzeba zwrócić... I normalnie tym Berlinem i ciuchamy się spłukaliśmy:D
moja paczka juz jedzie hehe ;)

Ja niedawno zjadłam dopiero sniadanie, teraz siedzę przed domem i sie opalam taka piękna pogoda :-D co do sprzątania to też bym musiała zacząć Ale mi się nie chce jak tak słońce święci :sorry: dziś idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia ciekawa jestem jak będzie

Hej ja na szybko byłam z małym u lekarza - ma skurcz oskrzeli lekki i nie wiadomo czy to początek zapalenia oskrzeli czy alergia.
Więc zrobiłam mu badania z krwi - cały panel wziewny - oczywiście prywatnie!!!
plus leki i 2 stówy poszły.....
ide robić obiad potem przeczytam co pisałyście

reklama
Do góry