reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja w tej ciazy nie chodze ale u nas jest darmowa
wichurka82
Ja tez w tej ciazy nie chodze, ale w poprzedniej chodziłam i były darmowe. Trzeba było byz zameldowanym na stałe lub czasowo w Warszawie, lub odprowadzać tu podatek
miq
Hej kobietki a ja właśnie w laboratorium...glukoza,najgorsze paskudztwo na świecie,strasznie mi ciężko na żołądku.
Ja na szkołę rodzenia nie chodziłam i teraz też się nie wybieram,znajomej po szkolevrodzenia wodę z mózgu zrobili. Ja swoje przekonania miałam,instrukcji obsługi swojego bobasa nauczyłam się sama,więc nic nie straciłam
A śluzu też mnie dużo,jakby ślimaki przez majty przeleciały :/
Kobietki czy Wasze dzieciaczki też Wam uciekają coś po prawej stronie pod żebrami? Zapomniałam zapytać lekarza a wczoraj nie mogłam nic robić,ani siedzieć,nawet zjedzenie obiadu było trudne :/
Ja na szkołę rodzenia nie chodziłam i teraz też się nie wybieram,znajomej po szkolevrodzenia wodę z mózgu zrobili. Ja swoje przekonania miałam,instrukcji obsługi swojego bobasa nauczyłam się sama,więc nic nie straciłam
A śluzu też mnie dużo,jakby ślimaki przez majty przeleciały :/
Kobietki czy Wasze dzieciaczki też Wam uciekają coś po prawej stronie pod żebrami? Zapomniałam zapytać lekarza a wczoraj nie mogłam nic robić,ani siedzieć,nawet zjedzenie obiadu było trudne :/
ewczis76
Miq jak juz wypilas to juz z gorki ...Bedzie dobrze ...
karolina859
Dzień dobry
Miq tak moja mała niunia uciska mnie wszędzie już.. kopie po narządach .. szaleje jak się położę.. usiądę.. i kopie jak mały piłkarzyk
A jak zjem coś słodkiego to już całkiem robi bal . No boli to ale da się przeżyć .
Miq tak moja mała niunia uciska mnie wszędzie już.. kopie po narządach .. szaleje jak się położę.. usiądę.. i kopie jak mały piłkarzyk
A jak zjem coś słodkiego to już całkiem robi bal . No boli to ale da się przeżyć .
U mnie w szpitalu powiatowym jest darmowa szkoła rodzenia, ale mój gin uważa że to zbędne. "Jak bedzie pani rodziła to wtedy sie pani rodzić nauczy, nikt nie nauczy pani tego wcześniej".
Ewa, cukrzyca często jest wskazaniem do cesarki bo dziecko często jest duże.
Ewa, cukrzyca często jest wskazaniem do cesarki bo dziecko często jest duże.
ewczis76
Zobaczymu jak to bedxie jeszcze czasu jest do lipca konca
P
pani.olga
Gość
mój mały jak kopie, to głównie po prawej stronie brzucha, po lewej baaaardzo rzadko, w ogóle mam wrażenie, że siedzi tam z prawej strony w kącie q;
reklama
Angi teraz daj sobie na luuuz z wagą ważne, ze dzidzia zdrowa a po porodzie karm piersią w miarę mozliwości, zdrowa dieta i przedewszystkim ćwiczenia :-) będzie dobrze, będziemy się mobilizować razem, założymy nowy wątek i będziemy wirtualnie się chwalić albo ganic, ale to potem ;-)
Magdalinka colą to sobie tylko szkodzisz, popatrz na necie na produkty zasadotwórcze i je jedz przy okazji każdego posiłku a już koniecznie przed snem jako ostatni posiłek, np. jabłko czy banan. Ja w 1 ciąży to miałam mega zgagę od ok 20 tyg teraz pije ziółka i mam zupełnie inną dietę i na razie problemu nie mam :-)
Kropka cola wypala ci w żołądku wszystkie składniki odżywcze, jest bardzo kwasotwórcza i masakrycznie wypłukuje np. magnez. nie mówie też dwa razy napiłam sie w tej ciąży po pół szkl coli jak miałam biegunkę ale trzeba uważać ;-)
Klara no niezłe mieliście święta :-)
A za dziadka trzymam kciuki, zerknij na tą stronkę:
Start - Szansa na życie/Chance for life
jest to kolega mojego męża z pracy, który naturalnymi sposobami wyleczył sie z raka, a ja po silnej antybiotykoterapi, którą kiedyś opisałam miałam taki preparat
Betuleco - zawiesina - Sklep
on jest bardzo wskazany po chemioterapiach
enter oj musimy pogadać po następnej wizycie to Cię uspokoję ;-)
Ja skurczy przepowiadających nie odczuwam, w 1 ciąży myślałam że mam te właśnie skurcze a to poród się zaczął ;-)
sorki, ze wczoraj nie odp na sms-a ale nie było mnie w domu a tel mi potem padł to ten przepis nr 1:
5 przepisów na jaglane placki i naleśniki dla wymagających
tyle, ze ja robie z podwójnej porcji ;-)
zulugulka a ja sie z twoim ginem nie zgodzę, tabletki są zawsze przetworzone a buraki świeże to naturalne witaminy bardziej przyswajalne.
Na anemie produkty bogate w żelazo np. jajka, amarantusy, tłuste ryby i nasiona roślin strączkowatych. Warto także spożywać orzechy, nasiona sezamu, suszone owoce, zielone warzywa oraz imbir.
szkołe rodzenia mam za darmo, chodzę bo są ciekawe zajecia np. masaż noworodka, pierwsza pomoc itp. o pielęgnacji nie byłam bo po co
karolina wydzielina bez krwi i innych objawów jest ok, ponoć pochwa sie oczyszcza wtedy :-)
a u nas dzis piekny dzień, idę wstawić pranie i potem do nowego p-kola sprawdzić czy Mati sie dostał
Magdalinka colą to sobie tylko szkodzisz, popatrz na necie na produkty zasadotwórcze i je jedz przy okazji każdego posiłku a już koniecznie przed snem jako ostatni posiłek, np. jabłko czy banan. Ja w 1 ciąży to miałam mega zgagę od ok 20 tyg teraz pije ziółka i mam zupełnie inną dietę i na razie problemu nie mam :-)
Kropka cola wypala ci w żołądku wszystkie składniki odżywcze, jest bardzo kwasotwórcza i masakrycznie wypłukuje np. magnez. nie mówie też dwa razy napiłam sie w tej ciąży po pół szkl coli jak miałam biegunkę ale trzeba uważać ;-)
Klara no niezłe mieliście święta :-)
A za dziadka trzymam kciuki, zerknij na tą stronkę:
Start - Szansa na życie/Chance for life
jest to kolega mojego męża z pracy, który naturalnymi sposobami wyleczył sie z raka, a ja po silnej antybiotykoterapi, którą kiedyś opisałam miałam taki preparat
Betuleco - zawiesina - Sklep
on jest bardzo wskazany po chemioterapiach
enter oj musimy pogadać po następnej wizycie to Cię uspokoję ;-)
Ja skurczy przepowiadających nie odczuwam, w 1 ciąży myślałam że mam te właśnie skurcze a to poród się zaczął ;-)
sorki, ze wczoraj nie odp na sms-a ale nie było mnie w domu a tel mi potem padł to ten przepis nr 1:
5 przepisów na jaglane placki i naleśniki dla wymagających
tyle, ze ja robie z podwójnej porcji ;-)
zulugulka a ja sie z twoim ginem nie zgodzę, tabletki są zawsze przetworzone a buraki świeże to naturalne witaminy bardziej przyswajalne.
Na anemie produkty bogate w żelazo np. jajka, amarantusy, tłuste ryby i nasiona roślin strączkowatych. Warto także spożywać orzechy, nasiona sezamu, suszone owoce, zielone warzywa oraz imbir.
szkołe rodzenia mam za darmo, chodzę bo są ciekawe zajecia np. masaż noworodka, pierwsza pomoc itp. o pielęgnacji nie byłam bo po co
karolina wydzielina bez krwi i innych objawów jest ok, ponoć pochwa sie oczyszcza wtedy :-)
a u nas dzis piekny dzień, idę wstawić pranie i potem do nowego p-kola sprawdzić czy Mati sie dostał