Kati,przy każdym dziecku tak mialam....To chyba objaw ciążowy
.... raczej denerwuje się *******ami typu,że coś jeszcze nie zrobione,nie ustalone a czas leci..... my zawsze mieliśmy problem z wyborem chrzestnych i tym razem spędza mi to sen z powiek.....teraz martwię się kto będzie z dziecmi,gdy ja będę w szpitalu,że znów mój pepkowe będzie robić....Tym razem zabronilam przyjeżdżać do szpitala jeżeli sam nie będzie w stanie prowadzić....No i to takie ogólnie nerwy i problemy ciążowe....poza tym zaczęłam schizowac,że umrę podczas porodu :thumbdown: ....
Avalka,polecam buraki pod każdą postacią suszone,tarte,jako barszczyk,ale głównie jako zakwas buraczany,mnie świetnie wyciągnął z anemii....
Angi,avalka ja czuję się najgorzej,gdy musze sie schylac,okropnie mnie to meczy....
Miq,gratuluję wizyty.....kawka albo pomaranczka może jakoś pomoże co??
Magdalinka,mnie boli lewe biodro,gdy leżę dłużej to potem wstać nie umiem,okropny ból i bardzo ciężko mi to rozchodzic....gdzieś natknęłam się na inf,że to rwa kulszowa...
Cole tez czasami sobie zapisane,gdy mi ciężko....
Klara,zawierzenia Twoje dziadka Najwyższemu...
Magdalinka,gdyby mnie mój gin nie ochranil to bym określa te kg,a tak stresuje się już kolejna wizyta.
Dziewczyny mam pytanie jak odczuwacie skurcze przepowiadajce? Są one dla was całkowicie bezboleśnie? Bo ja czuję bolesny brzuch taki jaki dretwiejacy,mam wrażenie,że ciśnienie mi się podnosi i czuje tętno na całym ciele....