Zdecydowanie zostań w domu.Kobiety sluchajcie mnie byscie poszly na wyprowadzenie ciala z kaplicy i na cmentarz bo nie bedzie mszy w wielka sobote ...bo dzis bylam minute w kaplicy nie dalam rady Zalalam sie lzami ...sioatry mowia zebym nie szla bo i tak za duzo juz mam stesow
reklama
enter
Fanka BB :)
Ewczis,piękne pisanki i mazurki,zazdroszczę talentu.
Kornelia,gratuluję zakończenia pisanie,kiedy obrona?
Ja znów często odczuwam ruchy na pecherzu,czym mała przypomina mi o wizycie częstej w ubikacji.....
Angi,gdy ja robiłam krzywą to powiedziały w laboratorium,że wczoraj dostali nowe zarządzenie i niezależnie co gin powiedział oni pobierają przed,po godzinie i po dwoch...
Kati,cieszę się,że u Was poprawa ze zdrowiem.
Ewczis,dasz radę!!!!! Będzie dobrze!!!! Pewnie chleb jest odpowiedzialny za skok,w szpitalu dają inne pieczywo kobieta na diecie.
Klaudia przykro mi,że takie ciężkie momenty przechodzisz,musisz patrzeć na dobro swoje i dzieci.... a może mama na czas urlopu przyjedzie do Ciebie??....
No widzisz wszystko zaczyna się klarowac,gin,szpital....będzie git....
Kati,mi żadna pozycja już nie pasuje,od razu chce mi się sikac i wszystko mało przyjemne.....
Ewczis,przyjmij najszczersze wyrazy współczucia.
Karolina,to jest straszneeeeeeeeee!!!!! Kondolencje.....
Ja też mam domek ogarnięty,upominki zapakowane,jaja pomalowane,śniadanie wielkanocne u nas w domu,więc stół tez już nakrylam,bo jutro mogę nie wyrobić,bo chcemy iść na rezurekcję,a u nas trwa wieczorna 2,5h....
U gina wszystko oki,wyniki świetne,tylke,że opieprz dostałam,że za dużo przybrałam....No cóż....
Kornelia,gratuluję zakończenia pisanie,kiedy obrona?
Ja znów często odczuwam ruchy na pecherzu,czym mała przypomina mi o wizycie częstej w ubikacji.....
Angi,gdy ja robiłam krzywą to powiedziały w laboratorium,że wczoraj dostali nowe zarządzenie i niezależnie co gin powiedział oni pobierają przed,po godzinie i po dwoch...
Kati,cieszę się,że u Was poprawa ze zdrowiem.
Ewczis,dasz radę!!!!! Będzie dobrze!!!! Pewnie chleb jest odpowiedzialny za skok,w szpitalu dają inne pieczywo kobieta na diecie.
Klaudia przykro mi,że takie ciężkie momenty przechodzisz,musisz patrzeć na dobro swoje i dzieci.... a może mama na czas urlopu przyjedzie do Ciebie??....
No widzisz wszystko zaczyna się klarowac,gin,szpital....będzie git....
Kati,mi żadna pozycja już nie pasuje,od razu chce mi się sikac i wszystko mało przyjemne.....
Ewczis,przyjmij najszczersze wyrazy współczucia.
Karolina,to jest straszneeeeeeeeee!!!!! Kondolencje.....
Ja też mam domek ogarnięty,upominki zapakowane,jaja pomalowane,śniadanie wielkanocne u nas w domu,więc stół tez już nakrylam,bo jutro mogę nie wyrobić,bo chcemy iść na rezurekcję,a u nas trwa wieczorna 2,5h....
U gina wszystko oki,wyniki świetne,tylke,że opieprz dostałam,że za dużo przybrałam....No cóż....
Ostatnia edycja:
EwciaZ
Ewczis ja sobie nie wyobrażam, że miałabym nie iść, przepraszam za szczerość Ale Ty powinnaś odpoczywać i unikać stresów, więc chyba powinnaś zostać, zrób jak czujesz. Może przyjdź na samo złożenie do grobu?
Thriade takie gorsze dni w ciąży to norma, a przy niedoczynności tarczycy to standard i bez ciąży. W sumie niedużo musiałaś zwiększyć dawkę Euthyroxu, ja ze 106 na 181 (w poprzedniej ciąży prawie tak samo), ale ja mam bardzo dużą niedoczynność. Dawki dziwne bo łykam dwa leki i dzielę tabletki. Słyszałam, że z reguły dawkę zwiększa się mniej więcej dwukrotnie.
Zaraz lecimy do znajomych święcić pokarmy. U znajomych spotyka się około 40 osób i przychodzi zaprzyjaźniony ksiądz, bardzo to lubię
Widzę w prognozie, że piękna pogoda idzie - za tydzień ma być u nas słoneczko i 17 stopni, ale może skoczymy do Berlina na kilka dni, bo to ostatnia chwila na jakąś eskapadę. Wcześniej myśleliśmy o Last Minute, ale chyba nie dalibyśmy rady
Dziś muszę już tylko sos tatarski zrobić i może znajdzie się chwila na pranie, bo po zmianie pościeli niezła sterta się uzbierała.
Miłego dnia dziewczyny!
Thriade takie gorsze dni w ciąży to norma, a przy niedoczynności tarczycy to standard i bez ciąży. W sumie niedużo musiałaś zwiększyć dawkę Euthyroxu, ja ze 106 na 181 (w poprzedniej ciąży prawie tak samo), ale ja mam bardzo dużą niedoczynność. Dawki dziwne bo łykam dwa leki i dzielę tabletki. Słyszałam, że z reguły dawkę zwiększa się mniej więcej dwukrotnie.
Zaraz lecimy do znajomych święcić pokarmy. U znajomych spotyka się około 40 osób i przychodzi zaprzyjaźniony ksiądz, bardzo to lubię
Widzę w prognozie, że piękna pogoda idzie - za tydzień ma być u nas słoneczko i 17 stopni, ale może skoczymy do Berlina na kilka dni, bo to ostatnia chwila na jakąś eskapadę. Wcześniej myśleliśmy o Last Minute, ale chyba nie dalibyśmy rady
Dziś muszę już tylko sos tatarski zrobić i może znajdzie się chwila na pranie, bo po zmianie pościeli niezła sterta się uzbierała.
Miłego dnia dziewczyny!
martyska1223
Wpadam na chwilke zyczyć wam Wesołych Świąt :*
U mnie praca wre, dlatego moge nie mieć czasu już tu zajrzec
Ewcia, ja bym sobie darowała ten pogrzeb..
U mnie praca wre, dlatego moge nie mieć czasu już tu zajrzec
Ewcia, ja bym sobie darowała ten pogrzeb..
kornelia1802
Wesołych, radosnych, rodzinnych świąt Zmartwychwstania Pańskiego dla Was wszystkich!!! :-) lecę dalej działać, dziś powtórne odkurzania i sałatki, a wieczorem na Wigilię Paschalną
Ps. Dziś z Brzuszkową obchodzimy 100dniówkę
Ps. Dziś z Brzuszkową obchodzimy 100dniówkę
P
pani.olga
Gość
Ewczis, nie przejmuj się gadaniem, najważniejsze jest zdrowie dziecka, w Twoim wypadku nie można się przemęczać.
a o człowieku liczy się pamięć, a nie to, czy się gdzieś w kościele pokażesz... babcia i tak Cię widzi, wie, że o niej myślisz.
a o człowieku liczy się pamięć, a nie to, czy się gdzieś w kościele pokażesz... babcia i tak Cię widzi, wie, że o niej myślisz.
Ewczis, pewnie już zdecydowałaś, ale myśle podobnie jak poprzedniczki, babcia wie co masz w sercu, a powinnas unikać stresujących sytuacji.
Zyczę Wam wszystkim Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt. Mile spędzonego czasu i pogody ducha.
Zyczę Wam wszystkim Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt. Mile spędzonego czasu i pogody ducha.
angi-wawa1988
reklama